اصولا اگه به صلاح مردم باشه احتمالا تا آخر سال تمديدش ميكنن نگران نباشيد عجله كار شيطونه!
اصولا اگه به صلاح مردم باشه احتمالا تا آخر سال تمديدش ميكنن نگران نباشيد عجله كار شيطونه!
یعنی تو همه چیزت دوتاست !!!
خدا رحم کنه !چطور ممکنه !؟
![]()
من خردادی هستم و این خاصیت مردایه خرداد هست
البطه از اونهایی که بالا گفت همشون امکان داشتنشو ندارم ولی اگر امکانش باشه من اینطوری دوست دارم![]()
در مورد زن فقط یکی اونمدور از من
ایرانسل فقط یک اپراتور ولی تا ببینم بعدیش چی میشه
در واقع بیشتر دوست دارم یک سیمکارت داشته باشم ولی 2تا شماره باشه یعنی دوقولو ایونطوری خیلی بهتره
Last edited by علیرضا خارجی; 09-07-2007 at 20:56.
این کد رو بزن : #6*3*130*
امروز تو نقاط آبی تهران بودم ولی انتن فول داشتم و زنگ هم زدم و برای اطمینان تو اینترنت هم رفتم. باورم نمیشد...
بچهها من ديشب يه کارت شارژ 5 تومني گرفتم\تا ديشب 4تومن و خوردهاي نشون ميداد ولي صبح 9 هزار و خوردهاي شارژ داست منم شارژ شدم
کجا رفتی؟ اگه دربند انتن داده که خیلی خوبه ولی اگه نداده چیزه جدیدی نیستنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه جا انتن میده ولی انتن بعضی جاها انتن ضعیف میشه
ولی قرار برای تهران 40 بی تی اس دیگه نصب بشه در این صورت انتن تهران کامل میشه
مبارکه واسه ما عوضش اینترنت مجانی میدهبچهها من ديشب يه کارت شارژ 5 تومني گرفتم\تا ديشب 4تومن و خوردهاي نشون ميداد ولي صبح 9 هزار و خوردهاي شارژ داست منم شارژ شدم
برای یکی آز آشناها هم این اتفاق افتاده بود، کارت 5 هزار تومنی، 10 هزار تومن شارژ کرده بود
ایرانسل میدونه خودش اینجوریه یا داره ضرر میده ؟
خدا کنه که نفهمه![]()
![]()
راسي بچهها ميگن جديدا طرحها فعال نميشه درسته؟من بايد 21م اين ماه فعال کنم و يه بنده خدايي بامنه،لاْان ترس هردومون اينه کمه فعال نشه بدبخت ميشيم،آخه تو يک ماه استفاده من 7000 تا زدمخدا کنـــــــــــــه فعـــــــــال شـــــــــه
اقا راستی خیلی ها فکر کنم امروز تموم شده طرحاشون! کسی تا حالا فعال کرده؟! منم فردا تموم میشه! نگرانم فعال نشه دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)