کسی میدونه اسم اون تابلوهای تو جاده که سبز هستن توی img tools چیه ???????
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
کسی میدونه اسم اون تابلوهای تو جاده که سبز هستن توی img tools چیه ???????
سلام من بعد از دو هفته دوباره اومدم
عزیز شما با تکسچر نمی تونی اون تابلو ها رو عوض کنی و فارسی شون کنی.
اول باید فونت بازی رو فارسی کنی که این کار امکان پیز نیست و فقط تا حدودی امکان پذیره چون حروف فارسی بیشتر هست و نمیتونیم تو فایل فونت اونا رو جایگزین کنیم. بعد بری پوشه آمریکن رو تعققیر بدی. تا تابلو ها عوض بشه.![]()
سلام مجید جون خیلی خوشحالم اومدی چه خبر ؟؟؟ راستی پراید چی شد . دیگه نمیسازی
اتوبوس در صفحه 420 خیلی قشنگه!!!!!!
آقای Hshak2006 لطفا لینک دانلئدش را بگذار.
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس گذاشتم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
سلام
آقا من دارم بازی جی تی آی رو ویرایش می کنم ولی به چندتا مشکل برخوردم
1:من می خوام چندتا ساختمان بزارم توی بازی ساختمانها رو هم با تری دی مکس ساختم ,منتهی نمی دونم با چه پسوندی اکسپورت و با چه نرم افزاری ساختمونها رو توی بازی قرار بدم (راستی با مپ ادیتور میشه اگه میشه یه راهنمایی بکنید)
2:من با تری دی مکس ماشین ساختم باز هم نمی دونم چه جوری اونا رو توی بازی بیارم
3:مشکل سوم من با زد مودلر هستش که فکر کنم یکی از راههای اوردن ماشین توی بازی هست من با ورژن 1 زد مودلر وقتی فایل 3ds (که خروجی مکس هستش )رو توی نرم افزار میارم اصلا دیده نمیشه و دوم اینکه وقتی فایل dff رو ایمپورت می کنم اصلا کلا نرم افزار هنگ می کنه و نرم افزار بسته میشه و در آخر چرا نمیشه توی زدمودلر ورژن 2 فایل 3ds آورد اصلا پشتیبانی نمیشه یا راه دیگه ای داره؟
خواهشا هر کس می دونه یه کمک به من بکنه >>
با تشکر![]()
Last edited by aliscan; 22-06-2008 at 13:12.
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس گذاشتم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
![]()
كسي نيست جواب ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش ميكنم كمكم كنيد![]()
عزیز به این آسونی ها نیست
شما اول باید ماشینی رو که ساختی رو برای هر قسمتش دمو بسازی که این کار هم با تری دی مکی و هم با زدمودلر انجام میشه.
دمو همون چیزی هست که وقتی مثلا یکی می خواد سوار ماشین بشه در ماشین باز بشه و یا اون آدم کجای ماشین بشینه و محل قرار گیری چراغها و چراغ ترمز و غیره هست. بعدشم باید با تری دی مکس به دی اف اف تبدیلش کنی و بیاری تو بازی.
در ضمن اگه پلی گان های مماشینت زیاد باشه بازی اجراش نمی کنه.
برای خونه هم بگم که باید دمو در مرکز خونه باشه و بعد هم براش کول بسازی چون بدون کول تو بازی اجرا نمیشه.
Last edited by majid_sd2009; 22-06-2008 at 14:24.
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس بگذارم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
خواهش میکنم یکی جواب من را بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)