عذر میخوام چند تا سوال برم پیش اومده فقط خواهشا دقیق مثل همیشه جواب بدید ممنون میشم.
قبلش 2 تا توضیح بدم.
اول اینکه من واسه پلیر نمیخوام و برای پی سی میخوام.
دوم اینکه 2700 صداش راضی کننده نیست یعنی..صدا ها رو تا ته میبرم بالا ولی بازم صدا اون قدر بلند نیست که راضیم کنه...تازه این در شرایطی هست که کیفیت 320 و آهنگ الکترونیک یا پاپ باشه! آهنگ های راک آروم یا نیو ایج رو که دیگه حتی کیفیت flac ش هم اصلا بلندی صدا در حد راضی کننده نیست..یعنی یه جورییه دوست داری صدا رو بلند تر کنی ولی دیگه نمیشه بلند تر کرد چون همه گزینه ها تا ته بالاس!
سوال ها!:
1-فرمودید هدفونی که ولوم سرخود داره خوب نیست..یعنی چی سرخود؟ یعنی دکمه کنترل ولوم داشته باشه یا نداشته باشه؟ فکر کنم منظورتون این بود که داشته باشه! درسته؟
2-ببینید هدفون هر چقدرم ضعیف باشه بالاخره در اهنگ های الکتورنیک ناخود اگاه صدا بلند به گوش میرسه ولی در اهنگ های آروم یا راک اتمسفریک مثل مثلا پینک فلوید..مثلا مثل 2700 فیلیپس اصلا راضی کننده نیست!
میخوام یه وقت akg 44 در این سطح نباشه..یعنی میخوام جوری باشه که وقتی صدا رو تا ته ببرم بالا حداقل در موسیقی الکترونیک اینقدر بلند باشه که به ناچار یه مقدار کمش کنم! خوهاش نگید بستگی به هر شحص داره! من در حالت معمولش میگم..مثلا من یه هدفون 15 تومنی ایفروتیک داشتم..اصلا نمیتونستم ولومش رو تا ته بذارم چون خیلی بلند میشد...میدونید؟ این بهتره تا اینکه یه هدفونی مثل 2700 صداش از نظر ادم کم باشه! ولی نتونی بلند تر کنی!
3-یه سوال خیلی مهم دارم ازتون فقط یه کم با زبان ساده تر جوابمو بدید
.gif)
این قضیه
burn-in چیه؟
Generally speaking, burn-in is the process for excising new audio equipment. Some high-end headphones require more than 400 hours burn-in to reach its "best state". In reality, many people noticed the sound quality improvement after burn-in
آیا اگه این اصوات رو بذاریم برای هدفون های این رنج مثل akg-44 پخش بشه..کیفیت صداشون افزایش پیدا میکنه؟ یا بهتر میشه؟
منظورم این اصواته:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون یکی از کاربران خارجی در یه ریویو این رو نوشته بود خواهش میکنم با دقت بخونید:
Here is where the Philips baby rules. When i opened it from the box and played music, its sound was average and disappointing. But I read on Internet that we have to ’burn-in’ the headphones before we use them.
What is ’Burn in’: We know that the headphone has a speaker inside it. Actually the speaker does not produce good sound immediately when we start using it. It needs to ’get prepared’ before it reproduces sounds with its actual high quality as mentioned in specifications. To do this, I checked on the Internet and played ’
Pink Noise’ on the headphones from my MP3 Player for 40 hours. After this, the quality of the headphones increased a lot.
این تا چه حد واقعیت داره؟ چون من دیدم برای همنی 2700 ی که من خریدم در خیلی از فروم ها کاربران نوشته که بعد از مثلا 1 هفته
burn-in کیفیت باسش به طرز قابل ملاحظه ای بالا رفته!
و اگر داره کدوم یک از این اصوات برای هدفون های فوق خوبه؟
4- در واقع این سوال نیست بیشتر میخوام منظورم رو برسونم..خلاصه من یه 2700 فیلیپس خریدم 30 تومن//از کیفیت و شفافیتش راضی هستم و اینقدر بلندی صداش در آهنگ های راک و لایت کم به نظر میرسه که دارم میفروشمش اونم با 14 تومن ضرر! میخوام این اتفاق بعد از خرید akg-44 یا یه هدفون در این رنج نیفته! حداقل انتظار دارم بلندی صدا از 2700 بیشتر باشه! چون فقط دارم به خاطر بلند نبودن کافی صداش میفروشمش!
5-شما در آخر فرمودید فیلپس هایی که در ایران هست تقلبیه! میخوام بدونم مدرکی هم بر اثبات این قضیه دارید؟ خواهشا نگید مهم نیست و بیخیال! چون مهمه برام..مگه فیلیپس چی هست که بخوان تقلبیش رو بزنن؟ مگه کلا چینی نیست؟آخه میدونید چیه..من قبول دارم فیلیگس برند هدفون سار نیست! ولی شما نگاه کنید امتیاز های کابران برای مثلا هدفون 8900ش در اینترنت بسیار بالاست! همه جا رویوی های مثبتی ازش موجوده! حتی 8500!
و ظاهرا فقط این 2 مدلش خوب از آب در اومده...یعنی واقعا اینقدر مزخرفه فیلپس؟ (البته 2700 ش که مزخرفه! )
6- ببینید از اونجا که من سبک راک برام مهمه..این ریویو رو میشه بخونید بگید منظورش چیه دقیقا؟ این روی یکی از کاربرا در مورد akg-44 و تستش با راک نوشته:
From itunes as opposed to Spotify I tried Pink Floyd, Summer ‘68. The dynamic shifts as the track moves from one phase to another are not mind blowing. Instead the music is flattened out. Again clarity is there as I can hear the hiss in the background. But my foot is still tapping away. Radiohead, Sail to the Moon has more soundstage than anything else so far and very little distortion . I switched to Ash, Oh Yeah which is a terrible recording and it is flat and dull, or as my wife called it ‘too soft’.
رویو کاملش اینجاس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون