تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 752 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا شرمنده
    این مدل چطوره؟
    cresyn C750E
    این چه حرفیه (:
    متاسفانه هیچ محصولی از این برند نداشتم که نظر درستی بشه داد اگه بتونید تست بگیرید خیلی عالیه
    اما تجربه دیگران میگه که:
    1. بیس تقریبآ فلت و خوب
    2. مید خیلی خوب وبا جزییات
    3. های اون . . . . یک کمی جالب نیست یعنی تیس تیس (Sibilant) داره

در آخر اگه تست کنید خیلی بهتره چون همونطور که توی پست قبل توضیح دادم خیلی از مدلهای برندها از محصولات OEM هستند و این کرایسن هم تمامآ از این محصولات بی نام و نشان OEM هست

اگه دوست دارید پولتون رو حروم نکنید به فکر انتخاب یک محصول هر چند بی کیفیت از برند هدفون ساز باشید چون حتی اگه این محصولات به نظر خوب هم باشند یا عمر کمی دارند یا به زودی از بالانس(چه فرکانسی چه توانی) خارج می شوند که ارزش هزینه ندارند پیشنهاد میکنم کمی بودجه رو کاهش یا افزایش بدید تا یک هدفون مناسب تر بگیرید به هر حال همون دو مدل سونی باز هم به نظرم خوب هستند ولی اگه بودجه رو یه فکری البته عملی براش بکنید خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت.

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی از دوستان این 2 مدل رو تست کرده؟

میخوام ببینم چقدر صداشون بلنده؟

متاسفانه یه هدفون 2700 فیلیپس خریدم صداش خیلی کمه..یعنی صدا رو تا ته میبری بالا بازم صدا راضی کننده نیست!

این 2 تا :

AKG 44

philips SHP8500

و اینکه چرا هدفون ها دکمه ولوم ندارن ؟؟!!!

2700 نداشت!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی از دوستان این 2 مدل رو تست کرده؟
    میخوام ببینم چقدر صداشون بلنده؟
    متاسفانه یه هدفون 2700 فیلیپس خریدم صداش خیلی کمه..یعنی صدا رو تا ته میبری بالا بازم صدا راضی کننده نیست!
    این 2 تا :
    AKG 44
    philips SHP8500

و اینکه چرا هدفون ها دکمه ولوم ندارن ؟؟!!!

2700 نداشت!
    متاسفانه فقط مدل AKG رو دارم اما مدل فلیپس خیر
    بلندی صدای یک هدفون بستگی به راندمان و توان مورد نیاز هدفون داره و همینطور بستگی به پلیرتون که ایا می تونه اون توان مورد نیاز هدفون رو تامین کنه یا نه

یعنی چی صدای 2700 با ولوم بالا راضی کننده نیست؟ میشه کمی دقیقتر توضیح بدید که منظورتون از عنوان راضی کننده چی هست؟

هدفونی که ولوم بین راهی یا سرخود داره مناسب نیست:
    1. این ولوم معمولآ یا افزایش امپدانس هدفون سعی در کم کردن توان داره چون به صورت سری در مسیر درایور هدفون و پلیر قرار گرفته و چون اغلب پلیرها امپدانس قابل پشتیبانی محدودی دارند در نتیجه همین که با افزایش به مرز این امپدانس رسیدید دیگر کیفیت واقعی پلیرتون رو از دست رفته حساب کنید و جالبه که امپدانس خود درایور این هدفونهای اغلب طوری هست که برای یک پلیر پرتابل زیاده حالا این امپدانس + اهم ولوم بین راهی = افت کیفت صدا

2. برای ارزانی معمولا از ولوم بی کیفیت و ارزان قیمت استفاده می شه که معمولآ بعد از چند بار رفت و برگشت دچار خرابی شده و دیگه قابل استفاده نخواهد بود مثلآ یک ولو با کیفیت می تونه 1000 رفت و برگشت رو تحمل کنه اما اغلب این ولوم های مورد استفاده به سختی 100 رفت و برگشت را به سلامت سپری خواهند کرد

3. عدم بالانس توانی هدفون + عدم بالانس اهمی ولوم بین راهی = بالانس بسیار بدتر توانی
    مثلآ خود یک هدفون ارزان قیمت بالانس خوبی نداره حالا ولوم اغلب مورد استفاده بین راهی از انواع چرخشی هست و چون باید استریو باشه با یک دسته پیچی سعی می کنند با یک روزش ارزان قیمت هر دو کانال استریو رو تنظیم کنند حالا فرض کنید دو محیط 120 درجه دایره ای مانند رو در کنار هم و در یک سطح (به طور ساده شم دو دایره روی یک کاغذ بکشید که قطر آنها برابر باشه اما با هم تلاقی نداشته باشند که یک کار غیر ممکن هست) که نتیجه این کار باعث می شه دو مسیر ولوم در کنار هم اما یکی با قط بیشتر قرار بگیرند پس زمانی که ولوم در درجه برابر باشه چون دو مسیر قط متفاوتی دارند در نتیجه اهم متفاوتی دارند در نتیجه صدایی که از یک کانال شنیده میشه با اون یکی کانال از نظر توان برابر نخواهد بود و در بدترین شرایط حتی هنگام شروع ولوم صدای یک کانال به وضوح شنیده میشه اما اون یکی کانال اصلآ صدایی نداره تا جایی که شما مجبور خواهید شد ولوم را بیشتر بچرخایند البته این قسمت اول بیشتر مربوط به عدم کیفیت ساخت ولوم مورد استفاده هست اما همین مسئله روشن کننده برای یک کاربر آماتور هست هر چند که یک کاربر حرفه ای به خوبی عدم بالانس رو درک میکنه

4. هیچ هدفون سطح حرفه ای ولوم نداره و هیچ برند هدفون سازی هم قصد نداره خودش رو مورد تمسخر عام قرار بده که ولوم سر راه هدفون بزاره

اگه خیلی نیاز به ولوم بین راهی هست که واقعآ نیست چون پلیر نهایتآ با دست شما کمتر از چند سانتی متر بیتش رفاصله نداره ، شما باید از انواع کنترل دار بگیرید که ولوم به صورت آنالوگ نیست بلکه ولوم و دکمه های مثل پلی و عقب و جلو هم درش بکار رفته و کاملآ دیجیتال هست البته پلیر شما باید این آپشن رو پشتیبانی کنه مثل محصولات اپل

در آخر صدای k44 از هر نظر به تجربه ای که از فلیپس دارم بهتر از فلیپس خواهد بود حالا هر مدل اون
    و در آخر آخر تر اینکه اغلب محصولات فلیپس که موجود تقلبی هستند هر چند تمام خوبی های اصلی با ارزش آنچنانی نیستند که حالا تقلبی اون . . .

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال: اگه من بخوام یه هدفون خیلی ارزون 30 هزار تومانی بگیرم، با این قیمت کدوم برند با کیفیت ترین مدل رو داره؟
    صدای بیس قوی و مید خوب

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

با سلام.
    کرتیو ep630 و سونیex35 تازه اصل اگه باشه.

8. 3 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام آقا رضا
    آقا خدا قوت یه تنه جور بقیه رو میکشیو با حوصله جواب میدی این جواب سوالای منم بدی اجرکم عنداله
    اول اینکه : من چند وقته دنبال mx880 میگشتم که پیدا نکردم دیگه میخواستم برم سمت cx880 تا اینکه چشم خورد به این mx980 شما... شما اینو از ایران خریدی یا اونور آبیه؟ اگه اینوریه از کجا ؟ چه قیمت؟
    دوم اینکه : من تا حالا inearphone نداشتم و همش earbud بوده آخریشم mx560 بود (به خاطر همین لاستیکش که همش احساس میکنم گوشم گرفته یا پنبه تو گوشمه) حالا سوالم اینه که شما که تجربه بهترین های جفتشو داشتی آیا واقعا inear ها از نظر کیفیت صدا و clearance و warmth بهتر از bud ها هستن که گرونترن یا فقط تکنولوژی ساختشونه که گرونترشون میکنه نسبت به هم مدل bud...مثل سری mx با cx
    آخرم اینکه : بین همه مدلهای ایرفون که تا حالا داشتی چه تو گوش چه باد (حداقل بین 980 ,ip2 , s4) با صدای کدوم بیشتر حال کردی هم تو گرمی هم جزییات و clearance فرکانس های های و علی الخصوص مید
    از تجربیاتت استفاده کنیم بعد 7 8 سال دیگه کم کم بیوفتیم تو راه حرفه ای شدن...
    مرسی

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متاسفانه فقط مدل AKG رو دارم اما مدل فلیپس خیر
    بلندی صدای یک هدفون بستگی به راندمان و توان مورد نیاز هدفون داره و همینطور بستگی به پلیرتون که ایا می تونه اون توان مورد نیاز هدفون رو تامین کنه یا نه

یعنی چی صدای 2700 با ولوم بالا راضی کننده نیست؟ میشه کمی دقیقتر توضیح بدید که منظورتون از عنوان راضی کننده چی هست؟

هدفونی که ولوم بین راهی یا سرخود داره مناسب نیست:
    1. این ولوم معمولآ یا افزایش امپدانس هدفون سعی در کم کردن توان داره چون به صورت سری در مسیر درایور هدفون و پلیر قرار گرفته و چون اغلب پلیرها امپدانس قابل پشتیبانی محدودی دارند در نتیجه همین که با افزایش به مرز این امپدانس رسیدید دیگر کیفیت واقعی پلیرتون رو از دست رفته حساب کنید و جالبه که امپدانس خود درایور این هدفونهای اغلب طوری هست که برای یک پلیر پرتابل زیاده حالا این امپدانس + اهم ولوم بین راهی = افت کیفت صدا

2. برای ارزانی معمولا از ولوم بی کیفیت و ارزان قیمت استفاده می شه که معمولآ بعد از چند بار رفت و برگشت دچار خرابی شده و دیگه قابل استفاده نخواهد بود مثلآ یک ولو با کیفیت می تونه 1000 رفت و برگشت رو تحمل کنه اما اغلب این ولوم های مورد استفاده به سختی 100 رفت و برگشت را به سلامت سپری خواهند کرد

3. عدم بالانس توانی هدفون + عدم بالانس اهمی ولوم بین راهی = بالانس بسیار بدتر توانی
    مثلآ خود یک هدفون ارزان قیمت بالانس خوبی نداره حالا ولوم اغلب مورد استفاده بین راهی از انواع چرخشی هست و چون باید استریو باشه با یک دسته پیچی سعی می کنند با یک روزش ارزان قیمت هر دو کانال استریو رو تنظیم کنند حالا فرض کنید دو محیط 120 درجه دایره ای مانند رو در کنار هم و در یک سطح (به طور ساده شم دو دایره روی یک کاغذ بکشید که قطر آنها برابر باشه اما با هم تلاقی نداشته باشند که یک کار غیر ممکن هست) که نتیجه این کار باعث می شه دو مسیر ولوم در کنار هم اما یکی با قط بیشتر قرار بگیرند پس زمانی که ولوم در درجه برابر باشه چون دو مسیر قط متفاوتی دارند در نتیجه اهم متفاوتی دارند در نتیجه صدایی که از یک کانال شنیده میشه با اون یکی کانال از نظر توان برابر نخواهد بود و در بدترین شرایط حتی هنگام شروع ولوم صدای یک کانال به وضوح شنیده میشه اما اون یکی کانال اصلآ صدایی نداره تا جایی که شما مجبور خواهید شد ولوم را بیشتر بچرخایند البته این قسمت اول بیشتر مربوط به عدم کیفیت ساخت ولوم مورد استفاده هست اما همین مسئله روشن کننده برای یک کاربر آماتور هست هر چند که یک کاربر حرفه ای به خوبی عدم بالانس رو درک میکنه

4. هیچ هدفون سطح حرفه ای ولوم نداره و هیچ برند هدفون سازی هم قصد نداره خودش رو مورد تمسخر عام قرار بده که ولوم سر راه هدفون بزاره

اگه خیلی نیاز به ولوم بین راهی هست که واقعآ نیست چون پلیر نهایتآ با دست شما کمتر از چند سانتی متر بیتش رفاصله نداره ، شما باید از انواع کنترل دار بگیرید که ولوم به صورت آنالوگ نیست بلکه ولوم و دکمه های مثل پلی و عقب و جلو هم درش بکار رفته و کاملآ دیجیتال هست البته پلیر شما باید این آپشن رو پشتیبانی کنه مثل محصولات اپل

در آخر صدای k44 از هر نظر به تجربه ای که از فلیپس دارم بهتر از فلیپس خواهد بود حالا هر مدل اون
    و در آخر آخر تر اینکه اغلب محصولات فلیپس که موجود تقلبی هستند هر چند تمام خوبی های اصلی با ارزش آنچنانی نیستند که حالا تقلبی اون . . .

شما هم موفق باشید.

عذر میخوام چند تا سوال برم پیش اومده فقط خواهشا دقیق مثل همیشه جواب بدید ممنون میشم.

قبلش 2 تا توضیح بدم.

اول اینکه من واسه پلیر نمیخوام و برای پی سی میخوام.

دوم اینکه 2700 صداش راضی کننده نیست یعنی..صدا ها رو تا ته میبرم بالا ولی بازم صدا اون قدر بلند نیست که راضیم کنه...تازه این در شرایطی هست که کیفیت 320 و آهنگ الکترونیک یا پاپ باشه! آهنگ های راک آروم یا نیو ایج رو که دیگه حتی کیفیت flac ش هم اصلا بلندی صدا در حد راضی کننده نیست..یعنی یه جورییه دوست داری صدا رو بلند تر کنی ولی دیگه نمیشه بلند تر کرد چون همه گزینه ها تا ته بالاس!

سوال ها!:

1-فرمودید هدفونی که ولوم سرخود داره خوب نیست..یعنی چی سرخود؟ یعنی دکمه کنترل ولوم داشته باشه یا نداشته باشه؟ فکر کنم منظورتون این بود که داشته باشه! درسته؟

2-ببینید هدفون هر چقدرم ضعیف باشه بالاخره در اهنگ های الکتورنیک ناخود اگاه صدا بلند به گوش میرسه ولی در اهنگ های آروم یا راک اتمسفریک مثل مثلا پینک فلوید..مثلا مثل 2700 فیلیپس اصلا راضی کننده نیست!
    میخوام یه وقت akg 44 در این سطح نباشه..یعنی میخوام جوری باشه که وقتی صدا رو تا ته ببرم بالا حداقل در موسیقی الکترونیک اینقدر بلند باشه که به ناچار یه مقدار کمش کنم! خوهاش نگید بستگی به هر شحص داره! من در حالت معمولش میگم..مثلا من یه هدفون 15 تومنی ایفروتیک داشتم..اصلا نمیتونستم ولومش رو تا ته بذارم چون خیلی بلند میشد...میدونید؟ این بهتره تا اینکه یه هدفونی مثل 2700 صداش از نظر ادم کم باشه! ولی نتونی بلند تر کنی!

3-یه سوال خیلی مهم دارم ازتون فقط یه کم با زبان ساده تر جوابمو بدید
    این قضیه burn-in چیه؟
    Generally speaking, burn-in is the process for excising new audio equipment. Some high-end headphones require more than 400 hours burn-in to reach its "best state". In reality, many people noticed the sound quality improvement after burn-in
    آیا اگه این اصوات رو بذاریم برای هدفون های این رنج مثل akg-44 پخش بشه..کیفیت صداشون افزایش پیدا میکنه؟ یا بهتر میشه؟
    منظورم این اصواته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون یکی از کاربران خارجی در یه ریویو این رو نوشته بود خواهش میکنم با دقت بخونید:

Here is where the Philips baby rules. When i opened it from the box and played music, its sound was average and disappointing. But I read on Internet that we have to ’burn-in’ the headphones before we use them.

What is ’Burn in’: We know that the headphone has a speaker inside it. Actually the speaker does not produce good sound immediately when we start using it. It needs to ’get prepared’ before it reproduces sounds with its actual high quality as mentioned in specifications. To do this, I checked on the Internet and played ’Pink Noise’ on the headphones from my MP3 Player for 40 hours. After this, the quality of the headphones increased a lot.

این تا چه حد واقعیت داره؟ چون من دیدم برای همنی 2700 ی که من خریدم در خیلی از فروم ها کاربران نوشته که بعد از مثلا 1 هفته burn-in کیفیت باسش به طرز قابل ملاحظه ای بالا رفته!

و اگر داره کدوم یک از این اصوات برای هدفون های فوق خوبه؟

4- در واقع این سوال نیست بیشتر میخوام منظورم رو برسونم..خلاصه من یه 2700 فیلیپس خریدم 30 تومن//از کیفیت و شفافیتش راضی هستم و اینقدر بلندی صداش در آهنگ های راک و لایت کم به نظر میرسه که دارم میفروشمش اونم با 14 تومن ضرر! میخوام این اتفاق بعد از خرید akg-44 یا یه هدفون در این رنج نیفته! حداقل انتظار دارم بلندی صدا از 2700 بیشتر باشه! چون فقط دارم به خاطر بلند نبودن کافی صداش میفروشمش!

5-شما در آخر فرمودید فیلپس هایی که در ایران هست تقلبیه! میخوام بدونم مدرکی هم بر اثبات این قضیه دارید؟ خواهشا نگید مهم نیست و بیخیال! چون مهمه برام..مگه فیلیپس چی هست که بخوان تقلبیش رو بزنن؟ مگه کلا چینی نیست؟آخه میدونید چیه..من قبول دارم فیلیگس برند هدفون سار نیست! ولی شما نگاه کنید امتیاز های کابران برای مثلا هدفون 8900ش در اینترنت بسیار بالاست! همه جا رویوی های مثبتی ازش موجوده! حتی 8500!
    و ظاهرا فقط این 2 مدلش خوب از آب در اومده...یعنی واقعا اینقدر مزخرفه فیلپس؟ (البته 2700 ش که مزخرفه! )

6- ببینید از اونجا که من سبک راک برام مهمه..این ریویو رو میشه بخونید بگید منظورش چیه دقیقا؟ این روی یکی از کاربرا در مورد akg-44 و تستش با راک نوشته:
    From itunes as opposed to Spotify I tried Pink Floyd, Summer ‘68. The dynamic shifts as the track moves from one phase to another are not mind blowing. Instead the music is flattened out. Again clarity is there as I can hear the hiss in the background. But my foot is still tapping away. Radiohead, Sail to the Moon has more soundstage than anything else so far and very little distortion . I switched to Ash, Oh Yeah which is a terrible recording and it is flat and dull, or as my wife called it ‘too soft’.
    رویو کاملش اینجاس:
    کد:
    ممنون
    Last edited by Ali_softcenter; 21-10-2011 at 15:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام آقا رضا
    آقا خدا قوت یه تنه جور بقیه رو میکشیو با حوصله جواب میدی این جواب سوالای منم بدی اجرکم عنداله
    اول اینکه : من چند وقته دنبال mx880 میگشتم که پیدا نکردم دیگه میخواستم برم سمت cx880 تا اینکه چشم خورد به این mx980 شما... شما اینو از ایران خریدی یا اونور آبیه؟ اگه اینوریه از کجا ؟ چه قیمت؟
    دوم اینکه : من تا حالا inearphone نداشتم و همش earbud بوده آخریشم mx560 بود (به خاطر همین لاستیکش که همش احساس میکنم گوشم گرفته یا پنبه تو گوشمه) حالا سوالم اینه که شما که تجربه بهترین های جفتشو داشتی آیا واقعا inear ها از نظر کیفیت صدا و clearance و warmth بهتر از bud ها هستن که گرونترن یا فقط تکنولوژی ساختشونه که گرونترشون میکنه نسبت به هم مدل bud...مثل سری mx با cx
    آخرم اینکه : بین همه مدلهای ایرفون که تا حالا داشتی چه تو گوش چه باد (حداقل بین 980 ,ip2 , s4) با صدای کدوم بیشتر حال کردی هم تو گرمی هم جزییات و clearance فرکانس های های و علی الخصوص مید
    از تجربیاتت استفاده کنیم بعد 7 8 سال دیگه کم کم بیوفتیم تو راه حرفه ای شدن...
    مرسی
    سلام به شما
    چشم

جواب اول:
    از نمایندگی سنهایزر دبی و حدود 300 تومن شد که الان که فکرشو میکنم فقط این به نظرم می رسه فقط چون از این استایل هدفون خوشم میومد خریدمش! البته با توجه به اینکه بهترین ایربادی بود که سراغ داشتم و احتمالآ %100 به همین خاطر این هزینه رو کردم و الان هم اگه بخوام بگیرم باز اگه بهتر از این گیرم نیاد همین رو میگیرم

جواب دوم:
    اگه منظورتون از گرانی ، درباره همین مدل اما بین CX , MX هست که می شه گفت درایورشون با هم خیلی متفاوته و درایور تو گوشی ها مطمئنن با دقت بیشتری هست و این این مورد خودش یک عامل مهم برای اختلاف قیمت خواهد بود و اینکه لوازم جانبی تو گوشی ها رو هم فراموش نکنید حتی ممکنه همون چند جفت سری اضافه برای شما قابل استفاده نباشند اما به هر حال هزینه بر هستند و شما به نا خواسته باید این هزینه رو پرداخت کنید و اینکه ایربادها این لوازم جانبی را به همراه ندارند و نهایتآ یک سری آن هم از نوع فوم همارهشون هست که 10 جفتش هم قیمت یک سری یسلیکونی تو گوشی ها هست!
    و از نظر کلی درباره کیفیت صدا به نظرم میاد که هر استایل هدفون خصوصیات صوتی خاص خودش رو داره اما ایربادها درارای صدای حرفه ای نیستند که دلایلش مفصل هست که مختصر:
    1. بیس بسیار ضعیف که در اغلب اونها یک ایراد اساسی هست و بیس این استایل با جابجایی هدفون در کنار گوش بسیار از نظر توانی دچار تغییر میشه که خوشایند هیچ کاربری نیست
    2. مید معمولی که معمولآ با تغییر فاصله هدفون از کانال دچار تغییر تونالیته میشه
    3. های بی کیفیت به دلیل فاصله زیاد و پراکندگی اکوستیک و پوشانده شدن کانال و . . . معمولا دچار افت بسیار هست
    4. نصب و استفاده نه چندان راحت در کاربردهای حتی در حرکت کم
    5. مدلهای بسیار محدود از برندهای هدفون ساز
    6. . . .

و تو گوشی ها که با پوشش بسیاری از این معایب یکی از مشکل سازترین استایلهای هدفون هستند که من تا به حال نمونه یا مدل واقعآ از هر نظر عالی ندیدم

جواب آخر:
    اینکه از صدای کدوم هدفون ایرباد و یا توگوشی بیشتر خوشم اومده جوابش خیلی سخته چون سبکهای متفاوتی گوش میکنم غیر از متال (شوخی نه چندان شوخی به متال پرستان) و یک هدفون هر چقدر هم کامل باشه نمی تونه همه سبکی رو به خوبی پخش کنه برای من فرقی نمی کنه که حتمآ باید فلان مدل هدفون باشه که گوش کنم و اینکه با اینکه هدفون چند مدل مختلف دارم اما زمان استفاده از هدفون در هفته کمتر از 8 ساعته
    و برای جواب شما همیشه از آخرین هدفونهایی که خریداری شده استفاده میکنم که الان Shure se535 و HD800 هستند و صدای این دو تا رو فعلآ از بقیه بیشتر دوست دارم

شما هم موفق باشید.

12. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

متن پیغام خصوصی کاربر عزیز musketeer

والا من چطور خوشم بیاد یا نیاد ترجیح میدم نظر شما رو قبول کنم! خداییش این دیگه شکسته نفسی و اینا نیست من جدا نمیدونم IP2 صداش چطوره، ریویوی کاملی هم پیدا نکردم راستش. نتیجه اینکه اگه شما به نظرتون مناسب هست، خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
    جدآ ریویویی براش نبود؟!

ریویوی ناقص من:
    مهمترین نکته که برای من نوعی خیلی مهمه شفافیت و جزییات بسیار زیاد مید اون هست طوری که با Shure se535 من برابری می کنه البته میدونم که مقایسه درستی نیست چون اختلاف قیمت بسیار زیاده اما فقط یک خصوصیت صوتی مورد مقایسه قرار گرفت تا کیفیت صوتی اون دست شما بیاد هر چند که احتمالآ Se535 رو ندارید اما می تونید ریویوهای زیادی ازش پیدا کنید
    بیس اون قوی و مناسب تمام سبکها هست بدون استثناء حتی به راحتی از پس سبک های الکترونیک حتی تکنو هم برمیاد و های اون هم شفاف و دلنشین هست صدای بیس اون باعث فید شدن صداهای دیگه نمیشه و یک خصوصیت خیلی عالی نسبت به انواع تو گوشی ها اینه که Soundstage بسیار بازی داره که اوائل که استفاده میکردم به نظرم میومد که یا اشتباه میکنم و افکتی توی پلیر فعال شده یا اینکه یه هدفون فول سایز تو گوشم هست چیزی بهتر از MX980 من که شاید بشه گفت آر Soundstage در این استایل هست که از نظر قیمتی قابل مقایسه نیستند
    بیسار مناسب پلیرهای پرتابل هست صدای گرمی داره اما شفاف و با THD بسیار کم Sepration خوبی داره و صداها به خوبی قابل تفکیک هستند

به عنوان یه هدفون توگوشی بسیار راحته و شما می تونید چندین ساعت ازش به طور دائم استفاده کنید نمی دونم دقیقآ چرا اینطوره ولی توی گوش منی که پوست کانال گوشم تعریق داره فیت می مونه درحالیکه با هم استایل خودش EP630 , Ep635 لینطور نیستم البته این دو هدفون رو مثال زدم چون دقیقآ شبیه همین دو هدفون هست

معایب:
    کیفیت ساخت می تونست بهتر باشه و در حد EP830 خودم هست و به عنوان هدفون مجزا احتمال High Copy بودن بسیار بسیار زیاده و از این بگذریم یه کمی اشکال بالانسی از نظر توانی صدا داره اون هم اغلب توی بخش میدش و در درجه دوم بیس هست یعنی یک کمی تونالیته صدا وابسته به توان اعمال شده هست و این مسئله بیشتر توی مید به چشم می خوره و در ولوم پایین بسیار مشخص تره ولی ولوم متوسط به سمت زیاد بسیار بسیار کمتر به گوش شنیده میشه
    زمانی که ازش استفاده میکنم ترجیح میدم که ولوم متوسط به سمت بالا ازش استفاده کنم که هدفون با تمام وجودش صدای یکدست و شفاف ارائه میده
    بالانس توانی تقریبآ ثابت و خوبی داره ولی می تونست بهتر از این باشه که حتی یک کاربر آماتور هم به راحتی متوجه اون می شه

اشکالی نداره این ریویو رو توی فروم بزارم برای استفاده بقیه بزارم البته با پیغام خصوصی شما؟

جداً ممنونم آقا رضا واقعا متشکرم. توی فاروم هم که خودتون صاحب اختیار هستید خیلی هم کار خوبیه همه استفاده میکنن از ریویوی عالیتون

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عذر میخوام چند تا سوال برم پیش اومده فقط خواهشا دقیق مثل همیشه جواب بدید ممنون میشم.

قبلش 2 تا توضیح بدم.

اول اینکه من واسه پلیر نمیخوام و برای پی سی میخوام.

دوم اینکه 2700 صداش راضی کننده نیست یعنی..صدا ها رو تا ته میبرم بالا ولی بازم صدا اون قدر بلند نیست که راضیم کنه...تازه این در شرایطی هست که کیفیت 320 و آهنگ الکترونیک یا پاپ باشه! آهنگ های راک آروم یا نیو ایج رو که دیگه حتی کیفیت flac ش هم اصلا بلندی صدا در حد راضی کننده نیست..یعنی یه جورییه دوست داری صدا رو بلند تر کنی ولی دیگه نمیشه بلند تر کرد چون همه گزینه ها تا ته بالاس!

سوال ها!:

1-فرمودید هدفونی که ولوم سرخود داره خوب نیست..یعنی چی سرخود؟ یعنی دکمه کنترل ولوم داشته باشه یا نداشته باشه؟ فکر کنم منظورتون این بود که داشته باشه! درسته؟

2-ببینید هدفون هر چقدرم ضعیف باشه بالاخره در اهنگ های الکتورنیک ناخود اگاه صدا بلند به گوش میرسه ولی در اهنگ های آروم یا راک اتمسفریک مثل مثلا پینک فلوید..مثلا مثل 2700 فیلیپس اصلا راضی کننده نیست!
    میخوام یه وقت akg 44 در این سطح نباشه..یعنی میخوام جوری باشه که وقتی صدا رو تا ته ببرم بالا حداقل در موسیقی الکترونیک اینقدر بلند باشه که به ناچار یه مقدار کمش کنم! خوهاش نگید بستگی به هر شحص داره! من در حالت معمولش میگم..مثلا من یه هدفون 15 تومنی ایفروتیک داشتم..اصلا نمیتونستم ولومش رو تا ته بذارم چون خیلی بلند میشد...میدونید؟ این بهتره تا اینکه یه هدفونی مثل 2700 صداش از نظر ادم کم باشه! ولی نتونی بلند تر کنی!

3-یه سوال خیلی مهم دارم ازتون فقط یه کم با زبان ساده تر جوابمو بدید
    این قضیه burn-in چیه؟
    Generally speaking, burn-in is the process for excising new audio equipment. Some high-end headphones require more than 400 hours burn-in to reach its "best state". In reality, many people noticed the sound quality improvement after burn-in
    آیا اگه این اصوات رو بذاریم برای هدفون های این رنج مثل akg-44 پخش بشه..کیفیت صداشون افزایش پیدا میکنه؟ یا بهتر میشه؟
    منظورم این اصواته:
    کد:
    چون یکی از کاربران خارجی در یه ریویو این رو نوشته بود خواهش میکنم با دقت بخونید:

Here is where the Philips baby rules. When i opened it from the box and played music, its sound was average and disappointing. But I read on Internet that we have to ’burn-in’ the headphones before we use them.

What is ’Burn in’: We know that the headphone has a speaker inside it. Actually the speaker does not produce good sound immediately when we start using it. It needs to ’get prepared’ before it reproduces sounds with its actual high quality as mentioned in specifications. To do this, I checked on the Internet and played ’Pink Noise’ on the headphones from my MP3 Player for 40 hours. After this, the quality of the headphones increased a lot.

این تا چه حد واقعیت داره؟ چون من دیدم برای همنی 2700 ی که من خریدم در خیلی از فروم ها کاربران نوشته که بعد از مثلا 1 هفته burn-in کیفیت باسش به طرز قابل ملاحظه ای بالا رفته!

و اگر داره کدوم یک از این اصوات برای هدفون های فوق خوبه؟

4- در واقع این سوال نیست بیشتر میخوام منظورم رو برسونم..خلاصه من یه 2700 فیلیپس خریدم 30 تومن//از کیفیت و شفافیتش راضی هستم و اینقدر بلندی صداش در آهنگ های راک و لایت کم به نظر میرسه که دارم میفروشمش اونم با 14 تومن ضرر! میخوام این اتفاق بعد از خرید akg-44 یا یه هدفون در این رنج نیفته! حداقل انتظار دارم بلندی صدا از 2700 بیشتر باشه! چون فقط دارم به خاطر بلند نبودن کافی صداش میفروشمش!

5-شما در آخر فرمودید فیلپس هایی که در ایران هست تقلبیه! میخوام بدونم مدرکی هم بر اثبات این قضیه دارید؟ خواهشا نگید مهم نیست و بیخیال! چون مهمه برام..مگه فیلیپس چی هست که بخوان تقلبیش رو بزنن؟ مگه کلا چینی نیست؟آخه میدونید چیه..من قبول دارم فیلیگس برند هدفون سار نیست! ولی شما نگاه کنید امتیاز های کابران برای مثلا هدفون 8900ش در اینترنت بسیار بالاست! همه جا رویوی های مثبتی ازش موجوده! حتی 8500!
    و ظاهرا فقط این 2 مدلش خوب از آب در اومده...یعنی واقعا اینقدر مزخرفه فیلپس؟ (البته 2700 ش که مزخرفه! )

6- ببینید از اونجا که من سبک راک برام مهمه..این ریویو رو میشه بخونید بگید منظورش چیه دقیقا؟ این روی یکی از کاربرا در مورد akg-44 و تستش با راک نوشته:
    From itunes as opposed to Spotify I tried Pink Floyd, Summer ‘68. The dynamic shifts as the track moves from one phase to another are not mind blowing. Instead the music is flattened out. Again clarity is there as I can hear the hiss in the background. But my foot is still tapping away. Radiohead, Sail to the Moon has more soundstage than anything else so far and very little distortion . I switched to Ash, Oh Yeah which is a terrible recording and it is flat and dull, or as my wife called it ‘too soft’.
    رویو کاملش اینجاس:
    کد:
    ممنون
    راستش من خودم پستهای طولانی به یه سوال مختصر میدم اما این پست شما رو چیکار کنم؟

جواب:
    1. ولوم سر خود یعنی هدفون به شکلی هست که یک ولوم برروی اون قرار گرفته که معمولآ به یکی از سه روش زیر هست:
    1. قبل از جدا ساز کابل Y یک ولوم بین کابل قرار گرفته
    2. در مدلهای فول سایز برروی خود هدفون قرار گرفته که دو حالت داره یا یک ولوم هست یا دو ولم کجزا که روی هر گوشی قرار داره
    3. توسط یک رابط بین مسیر فیش هدفون و پلیر قرار میگیره

معایب هر دسته:
    1. باعث سنگینی هدفون شده و اغلب برروی هدفونهای توگوشی و ایربادها دیده میشه که این هدفونهای ذاتآ به راحتی از توی گوش بیرون آمده و کاربر مجبور به نصب دوباره اونها می شه حالا این وزنه نه چندان به نظر سنگین مزید بر علت

2. اونایی که تک ولوم هستند به خاطر اینکه بالانس بهتری دارند به نظر بهتر میرسند اما در اغلب هدفونهای فول سایزی ولوم نصب میشه که حرفه ای نسیتند در حالیکه فول سایز = حرفه ای
    و اونایی که دو ولومه هستند که هیچ نظری دباره اونا ندارم که مشخصه

3. اگه قصد اضافه کردن ولوم در دسترس بودن راحتتر اون هست پس نصب ولوم در انتهای کابل هیچ مزیتی نخواهد داشت مگر اینکه پلیر شما به گونه ای باشد که به راحتی ولوم اون در دسترس نباشد

در آخر این قسمت هدف از ولوم بین راهی این نیست که استفاده فردی یا شخصی از هدفون صورت بگیره بلکه هدف برای مکانهای عمومی هست مثلآ فرض کنید رفتید در یک جلسه که سیستم ترجمه زنده داره شما کافی هدفون خودتون رو نصب کنید و صدای دلخواهتون رو تنظیم کنید چون اغلب این جور سیستمها ولوم در دسترس ندارند!

2. دوست عزیز هر هدفونی یک مشخصه به اسم SPL داره که تعریف میکنه که این هدفون شما با چه توان دریافتی چه توان صوتی می تونه تولید کنه و هر چه بیشتر بهتر و مشخصه دوم توان یک هدفون هست و تا هدفون اون توان مورد نیاز رو دریافت نکنه به هیچ عنوان قادر به تولید صدای بلند نخواهد بود و نتیجه اینکه منبع صدای شما قادر به تامین توان حداکثر برای راه اندازی هدفون با حداکثر توان صونی را نداشته نه اینکه هدفون ضعیف هست و در آخر این قسمت خصوصیت ضعیف بودن در هدفون وجود خارجی نداره

3. خیلی خلاصه:
    Burn-in یک مرحله از استفاده هدفون هست که مثال ساده اون اینه که شما وقتی یک هدفون خریداری کردید اگر بلافاصله با اون گوش کنید صدای چندان خوشایندی نداره چون هنوز دیافراگم (پرده تولید کننده صدا در هدفون) به حالت ارتجاعی خوب خودش نرسیده و شما اگه کمی با اون هدفون گوش کنید بعد از گذشت مدت زمانی که بستگی به هدفون داره این پرده به اون حالت اصلی و راحتی خودش نزدیکتر میشه و صداها به همون کیفیتی که هدفون باید داشته باشه می رسه این مرحله با افزایش زمان اون و استفاده از روش خاصی باعث نه آسیب و نه کیفیت طلایی هدفون خواهد شد بلکه به نظرم من کم سواد فقط یک مرحله ساده هست که به نظر من بهتره با همون سبک موسیقی که اغلب گوش میکنید اون رو سپری کنید فقط تا قبل از اینکه این مرحله به پایان نرسیده:
    1. نمی تونید کیفیت صدای واقعی هدفونتون رو بشنوید
    2. نظری درباره کیفیت صدای هدفونتون به کسی بدید
    3. وجود نداره فقط مورد 1و 2 هستش

4. نظر شخصی:
    ترجیح میدم 2700 را داشته باشم و بعدآ یک K44 هم بگیرم

5. دوست عزیز هیچ وقت جایی نگفتم که هدفونهای فلیپس تمامآ تقلبی هست که حالا احتیاج به اثبات اون باشه اما در نظر کلی و چیزی که توی بازار دیدم اغلب تقلبی و بسیار بی کیفیت بودند هر چند اصلآ فراموش نکنیم که اصل هدفونهای فلیپس با توجه به این همه شماره مدل چندا نخوش ساخت نیستند ولی به هر حال دلیلی نداره که یک برند در بین این همه مدل و با این همه کاربر فقط دو یا چند مدل ان هم باز به صورت نصفه نیمه مورد پسند باشه نه هم تایید بهتره که شما یه نظری بهتری دوباره توی نت بکنید و اگه نتیجه ای مثبت از هدفونهای فلیپس گرفتید لطفآ به من هم اطلاع بدید تا حداقل کاربرهای این فروم رو به اشتباه از وجود یک هدفون خوب با مارک فلیپس محروم نکرده باشم

6. خلاصه:
    ایشون با دو تراک مختلف این هدفون رو از نظر موسیقی تست کردند و نتجه اون رو به صورت عامیانه توضیح دادند که صدای این هدفون برای یک تارک از Pink Floyd خوب و شفاف بوده و یک کمی صدای هیس (نتیجه سرعت خوب یک هدفون هست) شنیده می شده و یک تراک از Radiohead که توضیح دادند که Soundstge خوبی داشته به همراه کمی اعوجاج

شما هم موفق باشید.

16. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •