تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 457 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

فعلا اوست به خاطر فایروال قوی ای ک داره و یه مرورگر ویژه هم به نام سیف زون داره واقعا واسه نت گردی و بانکینگ عالیه
    نقطه ضعفش فقط اینه ک قدرت دیتابیش در حد نورتن و کسپر و بیت دیفندر نیس ک اونم ایشالله ب خاطر اینکه ای وی جی ادغام شد در اوست حل میشه یا یکی مثل خود من یه نرم افزار ضد تروجان و اسپای وار هم جدا نصب میکنه مثل زمنا و امنیت سیستمش رو حداکثر میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

عرض سلام خدمت دوست عزیز،

خوبه که دنبال نتایج کومودو بودید و این نکته براتون سوال شد که بالاخره اگر قراره کومودو نصب کنید یه نگاهی به تستها بندازید..... این حس کنکاش جهت انتخاب آنتی مناسب قابل تقدیره.

یک نکته اینکه سایت pcmag یک سایت تحلیلی هستش که خیلی اوقات به قول ناظر اینجا جناب بتمن، واسه دل خودش مینویسه! ... از نظر من کلا مزخرف زیاد مینویسه..... زیاد بهش توجه نکن. مثلا pcmag گفته کومودو در برابر کیلاگرها ضعیفه!... من فقط باید بخندم به این نظر!

اما دو تا سایت معتبرتر تست سایت av comparatives و سایت av-test هستن. کومودو تو اولی که شرکت نمیکنه و تو دومی هست ولی حالا نتایج را ببینید که آیا کومودو ضعیفه ( اختلافات میلیمتری میتونه یه محصول را چندین پله پاییت بیاره ، حتی میتونه ببره یکی مونده به آخر!)

نتایج کومودو در آخین تست موسسه av-test را ببینید، حفاظت صد در صد در برابر مخربهای جدید و صفرکیلومتر یعنی 0-day malware که نمره 100 درصد را کومودو گرفته.(از نظر من این تست مهمترین تست هست)

تست بعدی این موسسه ، تست اسکن و تشخیص است -دیتابیس- (Detection of widespread and prevalent malware) که کومودو باز نتیجه بدی نگرفته که ماه سپتامبر نمره 92.9 درصد تشخیص داشته و ماه اکتبر 94.4 درصد تشخیص که نمره عالی نیست ولی بد هم نیست.

اما نتایج Avast و یا AVG را ببینید و توجه کنید که در برابر مخربهای جدید یعنی 0-day malware ها آسیب پذیر بودند به بیان ساده، مخرب از دستشون در رفته!

اما در مورد وب گردی ، کومودو هم وب پروتکشن داره هم DNS امن داره که به کمک کاربر میاد و در نهایت بارها گفتم که از بارگذاری کد مخرب در رم جلوگیری میکنه.... اما در مورد مورد آنلاین بانکینگ و خرید های اینترنتی ظاهرا نسخه جدید کومودو را نصب نکردید تا ویژگی فوق العاده Online shopping کومودو را ببینید، فوق العاده است!

برای حملات اینترنتی و حفاظت از سیستم در برابر انواع نفوذ از بیرون از سیستم، شکی در این نیست که فایروال کوموذو نامبر وان است.(من کلی در این باره تو همین انجمن مطلب نوشتم). حتی میتونید به تستها رجوع کنید. ماتوسک یکیش هست.
    عزیز دلم تو این درصد بالا رو فقط کار داری؟ فقط اون دو تا نتیجه کلی پروتکشنه کمودو شده 3 ستاره همون سایت ای وی تست ولی اوست شده 6 و ای وی جی 5.5 ستاره پروتکشن ک فقط همون دو ستون بالا نیست ک فاکتورای دیگه هم داخلش موثره همون اوستی ک کمتر شناسایی کرده 6 ستاره گرفته اگه کمودو قوی تر پس چرا سه ستاره بهش دادن

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

خب میگی کومودو بهتره تو بانکینگ؟ کجا گفته؟ من با سند بهت نشون میدم اوست بهتره ولی شما واسه حرفت سند داری؟ ازمایشگاه تست شده؟ یا تجربی میگی؟ این دو تا فرق داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت من فک کنم بهترین سایتیه ک در مورد تهدیدا اینترنتی و بانکینگ نرم افزارهای امنیتی رو محک میزنه اگه شما سایتی معتبر داری به منم بده این سایت معتبر کومودو ک اصن توش نیس ولی تو اخرین تست های این نرم افزار اوست تونسته درصدای خیلی بالایی رو به خودش اختصاص بده و نشون داده جز بهترین هاس واسه وبگردی و بانکینگ من اگه حرفی میزنم رو سند شما سندت کجاس ک میگی کومودو بهتره اوسته؟
    Last edited by sunshineboy; 18-01-2017 at 01:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سندباک اوست درس میگی تو نسخه رایگانش نیس ولی سندباکس کارایی زیاد نداره مال وقتیه ک مثلا شما میخوای ی کرک رو اجرا کنی مثلا انتیویروس میگه سالمه بازم شک داری تو سندباکس میزاری اجرا میشه سیستمت الوده نمیشه باشه اقا کومودو رایگانش بهتره اوست نسخه رایگانشه
    نه دیگه فرق کمودو همینه. کمودو یه سری شرکتها رو امن میدونه و خارج از لیستش همه فایلهارو ناشناس میدونه و اتوماتیک سندباکسش میکنه و اتوماتیک میفرستتش تا بررسی بشه. ضمنا اگه فایل ناشناسی دسترسی بیشتر بخواد میگه که این فایل ناشناس دسترسی بیشتر میخواد که کاربر اگه به فایل اعتماد کامل داشته باشه میتونه اجازه بده که دسترسی فایل بیشتر بشه وگرنه که در سند باکس اجرا میشه و موقعی که در سندباکس اجرا میشه توسط ویروسکوپ رفتارش بررسی میشه و اگه مشکل داشت به عنوان مالویر فایل قرنطینه میشه. تاثیری که سندباکس در کمودو داره خیلی زیاده و یکی از سپرهای حفاظتی مهم کمودو هست.
    هر کدوم مزایایی دارن و برای کاربر با حوصله و متوسط به بالا به نظر من که از هردو استفاده کردم نسخه رایگان کمودو از رایگان اوست بهتره. ضمن اینکه جفتشون قابل احترامن. اویرا ذو البته اصلا پیشنهاد نمیدم چون در نسخه رایگان باهاش خیلی مشکل داشتم. ای وی جی هم در آپدیت ور›ن برنامه مقداری اذیت میکرد و همینطور آنیستال کردنش پدر در میاره. ۳۶۰ هم من باهاش مشکل داشتم مخصوصا تشخیص رفتاریش البته الان شاید بهتر شده باشه. در بین رایگانها من فقط اوست و کمودو رو قبول دارم.
    در بین پولیها هم مدتی از لایسنس اورجینال بیت دفندر و امسی سافت و نورتون و اق سکیور استفاده کردم که هر کدوم مشکلات خاص خودشونو داشتن که استفاده از بیت دفندر و امسی سافتو اصلا پیشنهاد نمیدم. در هر حال بعد اینهمه خرید انتی ویروس پولی و استفاده از انتی ویروسای رایگان چیزی که نظرمو جلب کرد و مشکلات کمتری به نسبت بقیه انتی ویرسا باهاش داشتم اوست و کمودو بود که سلیقه شخصی من کمودو رو ترجیح میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من دکتر وب داشتم دو سال/نورتن داشتم/کومدو داشتم سابق/نود داشتم کسپر امتحان نکردم ولی میدونم سنگینه نمیرم سمتش /اویرا داشتم بعد این همه سال من انتخابم اوست هست در کنار یک برنامه ضد جاسوسی دیگر نه تنها چون فایروال قوی ای داره گفتم ب چ دلیل دیتابیسش نسبت به نورتن ضعیف تره همین و کسپر

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من نگفتم کومودو بهتر از اوست هست!

من اصلا با اوست کاری ندارم....اوست میتونه ویژگی آنلاین بانکینگ خوبی داشته باشه، این چه ربطی به این داره که کومودو در آنلاین بانکینگ ضعیفه؟

من از تستهای AV-Test دوبخش که مربوط به حفاظت میشه را نشون دادم و سایر تستها برای پرفورمنس و فالس و غیره است..... برای حفاطت اون دوتست ملاک هست که برای اوست وای وی جی، نمونه هایی بودند که از دستشون در رفته.

اما اینکه کاربر بخواد یک آنتی را انتخاب کنه میل خودش هست و من هیچوقت هیچ چیزی را به کسی تحمیل نکردم اینجا.....

صلاح مملکت خویش خسروان دانند....هر کس هر محصولی که فکر میکنه بهتره نصب کنه

7. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

این تست ماتسکی ک میگی رو لینک بده من ببینم و همینطور سال بعله لابد سال 2012 بهترین شده! الان مهمه نسخه اخرش تست شده؟ حداقل نسخه 2016 نه اینکه 6 سال پیش تست شده باشه کومودوو و ما رو حساب 6 سال پیش حرف بزنیم اون سایتی ک من دادم نسخه 2016 بیشتر نرم افزار های مطرح تست شده

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

برای حفاظت برای اون ستاره های 6 ستاره مهمه نه فقط دو تا مورد اولی

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من لینک تستی که برای فایروال قرار دادید را نمیبینم....میشه دوباره لینک تست فایروالها را بزارید؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

نه دیگه فرق کمودو همینه. کمودو یه سری شرکتها رو امن میدونه و خارج از لیستش همه فایلهارو ناشناس میدونه و اتوماتیک سندباکسش میکنه و اتوماتیک میفرستتش تا بررسی بشه. ضمنا اگه فایل ناشناسی دسترسی بیشتر بخواد میگه که این فایل ناشناس دسترسی بیشتر میخواد که کاربر اگه به فایل اعتماد کامل داشته باشه میتونه اجازه بده که دسترسی فایل بیشتر بشه وگرنه که در سند باکس اجرا میشه و موقعی که در سندباکس اجرا میشه توسط ویروسکوپ رفتارش بررسی میشه و اگه مشکل داشت به عنوان مالویر فایل قرنطینه میشه. تاثیری که سندباکس در کمودو داره خیلی زیاده و یکی از سپرهای حفاظتی مهم کمودو هست.
    هر کدوم مزایایی دارن و برای کاربر با حوصله و متوسط به بالا به نظر من که از هردو استفاده کردم نسخه رایگان کمودو از رایگان اوست بهتره. ضمن اینکه جفتشون قابل احترامن. اویرا ذو البته اصلا پیشنهاد نمیدم چون در نسخه رایگان باهاش خیلی مشکل داشتم. ای وی جی هم در آپدیت ور›ن برنامه مقداری اذیت میکرد و همینطور آنیستال کردنش پدر در میاره. ۳۶۰ هم من باهاش مشکل داشتم مخصوصا تشخیص رفتاریش البته الان شاید بهتر شده باشه. در بین رایگانها من فقط اوست و کمودو رو قبول دارم.
    در بین پولیها هم مدتی از لایسنس اورجینال بیت دفندر و امسی سافت و نورتون و اق سکیور استفاده کردم که هر کدوم مشکلات خاص خودشونو داشتن که استفاده از بیت دفندر و امسی سافتو اصلا پیشنهاد نمیدم. در هر حال بعد اینهمه خرید انتی ویروس پولی و استفاده از انتی ویروسای رایگان چیزی که نظرمو جلب کرد و مشکلات کمتری به نسبت بقیه انتی ویرسا باهاش داشتم اوست و کمودو بود که سلیقه شخصی من کمودو رو ترجیح میده.
    خوندم حرفات رو باشه اقا من رو تست معتبر حرفام رو گفتم شماهام رو نظر شخصیتون و یه سایت ک اونم کومدو در رتبه یکی به اخره توش طوری نی به قول دوستمون صلاح مملکت خویش خسروان دانند

12. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •