عرض سلام خدمت دوست عزیز،
خوبه که دنبال نتایج کومودو بودید و این نکته براتون سوال شد که بالاخره اگر قراره کومودو نصب کنید یه نگاهی به تستها بندازید..... این حس کنکاش جهت انتخاب آنتی مناسب قابل تقدیره.
یک نکته اینکه سایت pcmag یک سایت تحلیلی هستش که خیلی اوقات به قول ناظر اینجا جناب بتمن، واسه دل خودش مینویسه! ... از نظر من کلا مزخرف زیاد مینویسه..... زیاد بهش توجه نکن. مثلا pcmag گفته کومودو در برابر کیلاگرها ضعیفه!... من فقط باید بخندم به این نظر!
اما دو تا سایت معتبرتر تست سایت av comparatives و سایت av-test هستن. کومودو تو اولی که شرکت نمیکنه و تو دومی هست ولی حالا نتایج را ببینید که آیا کومودو ضعیفه ( اختلافات میلیمتری میتونه یه محصول را چندین پله پاییت بیاره ، حتی میتونه ببره یکی مونده به آخر!)
نتایج کومودو در آخین تست موسسه av-test را ببینید، حفاظت صد در صد در برابر مخربهای جدید و صفرکیلومتر یعنی 0-day malware که نمره 100 درصد را کومودو گرفته.(از نظر من این تست مهمترین تست هست)
تست بعدی این موسسه ، تست اسکن و تشخیص است -دیتابیس- (Detection of widespread and prevalent malware) که کومودو باز نتیجه بدی نگرفته که ماه سپتامبر نمره 92.9 درصد تشخیص داشته و ماه اکتبر 94.4 درصد تشخیص که نمره عالی نیست ولی بد هم نیست.
اما نتایج Avast و یا AVG را ببینید و توجه کنید که در برابر مخربهای جدید یعنی 0-day malware ها آسیب پذیر بودند به بیان ساده، مخرب از دستشون در رفته!
اما در مورد وب گردی ، کومودو هم وب پروتکشن داره هم DNS امن داره که به کمک کاربر میاد و در نهایت بارها گفتم که از بارگذاری کد مخرب در رم جلوگیری میکنه.... اما در مورد مورد آنلاین بانکینگ و خرید های اینترنتی ظاهرا نسخه جدید کومودو را نصب نکردید تا ویژگی فوق العاده Online shopping کومودو را ببینید، فوق العاده است!
برای حملات اینترنتی و حفاظت از سیستم در برابر انواع نفوذ از بیرون از سیستم، شکی در این نیست که فایروال کوموذو نامبر وان است.(من کلی در این باره تو همین انجمن مطلب نوشتم). حتی میتونید به تستها رجوع کنید. ماتوسک یکیش هست.