تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 720 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا یکی می تونه بگه اگه ما نتونیم vt30 , st30 بگیریم چه ال ای دی بگیریم که هم کیفیت دو بعدی و هم سه بعدی اون خوب باشه؟ ترجیحا 46 و 40 و حول و حوش دو و نیم دربیاد ؟ عجیب برای ما این خرید تلویزیون مساله شده؟ بعد از مدتها می خوایم یه تلویزیون بخریم نمیدونیم دیگه ....؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا یکی می تونه بگه اگه ما نتونیم vt30 , st30 بگیریم چه ال ای دی بگیریم که هم کیفیت دو بعدی و هم سه بعدی اون خوب باشه؟ ترجیحا 46 و 40 و حول و حوش دو و نیم دربیاد ؟ عجیب برای ما این خرید تلویزیون مساله شده؟ بعد از مدتها می خوایم یه تلویزیون بخریم نمیدونیم دیگه ....؟
    شارپ سری کواترون
    سامسونگ سری D7000 or D8000

3. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین قیمتا کف بازار
    42vt30 قیمت 2410 -2380
    42st30 قیمت 1850-1920
    50st30 قیمت 2480-2520
    اين قيمت ها مال كف كدوم بازاره؟ من كه St30 42 رو قيمت كردم گفتن 1990

5. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

st30 یک میلیون و نهصدو ده نمایندگی پاناسونیک تو خیابون جمهوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ال ای دی ها در کل نسبت کیفیت به قیمت خیلی بدی دارند .با حدود 2.5 هم نمی تونید ال ای دی که به گفته خودتون دو بعدی و سه بهدی قوی داشته باشه تهیه کنید . با این حال اگه میخواهید ال ای دی بگیرید شارپ بهترین پنل ها رو داره ... مدل های بالای سونی هم از پنل شارپ استفاده می کنند :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته نقطه ضعف شارپ همون 4 رنگه بودنشه که روش مانور تبلیقاتی می کنه ... این 4 رنگه بودن دقت رنگ ها رو پایین میاره ولی در کل اونقدر خصوصیات مثبت داره که اونو به برند های کره ای ترجیح می دم

8. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دلار 1900 تومن شد به نظر میرسه با این قیمته دلار واردات جدید گرونتر خواهد شد.قیمتهایی هم که الان هست ماله واردات قبلیه.اگه 50vt30 رو2200 دلار حساب کنید با دلاره 1900 میشه: 4180000 تومن .به احتماله زیاد یا این قیمت اجناس گرونتر خواهد شد یا اصلا وارد نخواهد شد
    Last edited by dfbdb; 21-01-2012 at 20:50.

10. 3 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دلار 1900 تومن شد به نظر میرسه با این قیمته دلار واردات جدید گرونتر خواهد شد.قیمتهایی هم که الان هست ماله واردات قبلیه.اگه 50vt30 رو2200 دلار حساب کنید با دلاره 1900 میشه: 4180000 تومن .به احتماله زیاد یا این قیمت اجناس گرونتر خواهد شد یا اصلا وارد نخواهد شد
    آقا اینا همش حرفه! نمایندگی‌ رسمی‌ با مجوز رسمی‌ از خارج جنس وارد می‌کنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی‌) خرید می‌کنه. پوشاک و لوازم آرایشی‌ نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره.

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

در ۳ استان آذربایجان شرقی‌ غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی‌ هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی‌ سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماه‌ها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی‌ خوابی‌ آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی‌ کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی‌ با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی‌ که واسه تحقیق تی‌وی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار می‌کردم الان گرانترین تی‌وی بازار خرید بودم
    ۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
    بی‌ نهایت تشکر می‌کنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی‌ کردند

12. 5 کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟
    اینقدر مشکل بود که کسی نمی تونه نظری بده ؟؟!!!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینقدر مشکل بود که کسی نمی تونه نظری بده ؟؟!!!
    اين قيمت براي بلوري پانا بالا نيست؟ چه مدلي هست؟

پلير بهتره چرا كه PS3 در حالت 3D صداي چند كانال پخش نميكنه.

15. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا اینا همش حرفه! نمایندگی‌ رسمی‌ با مجوز رسمی‌ از خارج جنس وارد می‌کنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی‌) خرید می‌کنه. پوشاک و لوازم آرایشی‌ نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره. دوستان ناراحت نشند ولی‌ الحق ما ملت ایران سزاوار بدترین‌ها هستیم! تی‌وی رو که دیگه احمدی نژاد وارد نمی‌کنه بگیم گرونی تقصیر دولت هستش! (البته بی‌‌عرضگی دولت در کنترل قیمت بازار بحث خود دارد). سخنم با اون "شخصی"‌ هستش که جنسشو با دلار ۱۱۳۰ خرید می‌کنه میاره به به بهانهٔ دلار ۱۹۰۰ تومن داخل کشور ۲۰-۳۰ درصد بیشتر از قیمت روز میفروشه، البته شاید من هم جای اون "شخص"‌ها بودم همین کارو می‌کردم آخه من هم ایرانی‌ هستم

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

در ۳ استان آذربایجان شرقی‌ غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی‌ هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی‌ سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماه‌ها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی‌ خوابی‌ آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی‌ کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی‌ با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی‌ که واسه تحقیق تی‌وی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار می‌کردم الان گرانترین تی‌وی بازار خرید بودم
    ۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
    بی‌ نهایت تشکر می‌کنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی‌ کردند
    اون دلاری که شما میگین بانک 1130 میده بصورت تزیینی وخیلی محدوده و فقط برای اینه که بگن دولت ارز فراوان در اختیار داره حالا سئوال اینجاست اگه دولت ارز فراوان داره پس چرا وارد بازار نمیکنه؟چرا دلاره بدون مدرک رو جرم اعلام کرده؟چرا سایتهای اعلام روزانه دلار رو فیلتر کرده؟چرا دلالهارو دستگیر میکنه؟
    دولت برای سکه هم قیمت فروش تو بانک رو زده بود 500 تومن حالا زده 900 تومن این قیمت ماله دیروزه تو بانکه نه بازار.بعدم اینکه وقتی پول ملی یک کشور 70 80 درصد توی چند ماه بی ارزش میشه این دیگه به همین سادگی نیست که بخوایم با دعا و بحثهای فلسفی حلش کنیم .

17. 3 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •