تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 1421 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با این شرایط و قیمت 2 حالت ممکنه به وجود بیاد

یه تقریبا همه مثل عقده ای ها این قدر دانلود الکی میکنن که کل پهنای باند مخابرات پر میشه وسرعتها رو پایین تر میارن

یا خیلی معذرت میخام مثل یه ادم با فرهنگ وقتی چیزی برای دانلود ندارن دست از دانلود میکشن و
    همه از یه سرعت نسبتا خوب در طول روز لذت میبرن و
    همه چیز به خوبی پیش میره
    هرکسی به اندازه نیاز خودش دانلود میکنه ربطی به عقده ای بودن نداره.الان من اگه 20 گیگ بدی من تو یه ماه مصرف میکنم چون احتیاج دارم و الکی هم نیست بعضی ها واقع احتیاج دارن.

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوسته من وقتی سرعت 100 هست سرویس نامحدود هست دیگه چرا ساعت 1 شب تست کنه ، من اگه سرویس نامحدود بگیرم دیگه شبا ساعت 10 میخوابم تازشم اگه 1 به بعد هم سرعت بالاتر از 100 باشه دیوونم مگه تا 1 شب بیدار بمونم لینکامو دانلود کنم ، هر وقت عشقم کشید دانلود میکنم از خواب نازنینم نمیزنم چشامو اذیت کنم لینکامو برا دانلودبذارم
    خوب بعضی اوقات یه سری دانلود ضروری پیش میاد گاهی اوقات هم در طول روز خونه نیسی می خوای شب چهارتا چیز دانلود کنی کلا به غیر اینا خواستم مزایا و معایب سرویس به طور کامل مشخص بشه
    تازه دوست عزیز من الانم به خاطر دانلود شب بیدار نمی مونم کامپیوترم رو تنظیم می کنم می خوابم خودش می دانلوده خودش خاموش میشه

4. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بر فرض اینکه دانلود شبانه از 1 تا 6 باشه یعنی 5 ساعت سیستم روشنه و فقط و فقط برای دانلود استفاده میشه این رو هم اضافه کن که در طول روز چند ساعت سیستمت
    روشن میمونه بر فرض 4 ساعت یعنی جمعا 9 ساعت سیستمت روشن میمونه که 5 ساعتش کاملا سخت افزارت بدون مصرفه ولی من تو همین 9 ساعت کار مفید با سخت افزارم انجام میدم و هم زمان دانلود هم انجام میدم اگر هم خونه نباشم بردارم این کار رو انجام میده این سیستم 300m هم اصلا برام اتفاق نیوفتاده.
    طرفی که کارت 1.5 میلیونی رو سیستمش داره اصلا براش بصرفه نیست که 5 یا 6 ساعت فقط برای دانلود ازش استفاده کنه.
    دوست عزیز بحث منو شما درباره دانلودر هاست کسی که میزان دانلود براش مهمه در ضمن من که طرف بحثم با شما نیست کلی داریم بحث می کنیم حالا شما برادر داری ما که نداریم باید چه خاکی به سر کنیم اگه پست های فبلی منو خونده باشی گفتم که برا کسایی که دانلودر نیستن و در طول روز وب گردی و یه سری دانلود های جزیی دارن با 4 ساعت دانلود هم کارشون راه میافته این سرویس ها با این شرایطش بهترین گزینست

6. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

هرکسی به اندازه نیاز خودش دانلود میکنه ربطی به عقده ای بودن نداره.الان من اگه 20 گیگ بدی من تو یه ماه مصرف میکنم چون احتیاج دارم و الکی هم نیست بعضی ها واقع احتیاج دارن.
    حسین جان منظور داش محسن هم این بود که کسی که نیاز نداره وگرنه ادم که نیاز داره بحثش جداست بخدا من ادم میشناسم که هر شب فیکس چش دانلود رو در میاره بری لیست دانلود هاشو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری یه چیزایی رو خودش صبح بدون اینکه نگاه بهشون بندازه می گیره پاک می کنه بهش می گم خوب تو که اینا رو نمی خوای کرم داری دانلود می کنی میگه پول دادم اینم رایگانه تا قطره اخر باید استفاده کنماینجور ادما متاسفانه به جای اینکه انگشت شمار باشن تعدادشون بیشتره نه تنها در زمینه اینترنت مخابرات در کل جامعه و در زمینه های مختلفباور کن من خودم یه ماه 190 گیگ شبانه دانلود کردم و تو یه ماه فقط 18 گیگ ادم نیاز داشته باشه دانلود کنه مشکلی نداره حقشه ولی دانلود های بیخود همین وضعی که الان گریبان گیر ما در زمان دانلود شبانه هست رو منجر میشه

8. 6 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی
    من خودم ماهی 30 گیگ یا بیشتر دانلود دارم !!!!
    اصل حرف چیز دیگه ای بود.
    حسین جان منظور داش محسن هم این بود که کسی که نیاز نداره وگرنه ادم که نیاز داره بحثش جداست بخدا من ادم میشناسم که هر شب فیکس چش دانلود رو در میاره بری لیست دانلود هاشو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری یه چیزایی رو خودش صبح بدون اینکه نگاه بهشون بندازه می گیره پاک می کنه بهش می گم خوب تو که اینا رو نمی خوای کرم داری دانلود می کنی میگه پول دادم اینم رایگانه تا قطره اخر باید استفاده کنماینجور ادما متاسفانه به جای اینکه انگشت شمار باشن تعدادشون بیشتره نه تنها در زمینه اینترنت مخابرات در کل جامعه و در زمینه های مختلفباور کن من خودم یه ماه 190 گیگ شبانه دانلود کردم و تو یه ماه فقط 18 گیگ ادم نیاز داشته باشه دانلود کنه مشکلی نداره حقشه ولی دانلود های بیخود همین وضعی که الان گریبان گیر ما در زمان دانلود شبانه هست رو منجر میشه
    دقیقا منظورم همین بود
    Last edited by mohsen_1363; 16-02-2013 at 00:38.

10. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

اقا بیاین جمع شیم نفری 2 تومن بزاریم یه نامحدود 1 مگ بگیریم ببینیم وضعیتش چجوریه
    من 5 روز پیش 32 گیگ 1 مگ گرفتم اگه میدونستم سرویس ها تغییر پیدا میکنه صبر میکردم

12. 2 کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با این شرایط و قیمت 2 حالت ممکنه به وجود بیاد

1- یا تقریبا همه مثل عقده ای ها این قدر دانلود الکی میکنن که کل پهنای باند مخابرات پر میشه وسرعتها رو پایین تر میارن

2- یا خیلی معذرت میخام مثل یه ادم با فرهنگ وقتی چیزی برای دانلود ندارن دست از دانلود میکشن و
    همه از یه سرعت نسبتا خوب در طول روز لذت میبرن و
    همه چیز به خوبی پیش میره
    دسته دومی که شما گفتین در حال حاظر در داخل ایران وجود نداره ، اکثر ایرانی ها عقده دانلود دارن باید به همه مردم ایران ای دی اس ال نامحدود بدن اینقدر دانلود کنن تا وقتی به خودشون بیان ببینن کل زندگیشون صرف دانلودو اینترنت شده اونوقت هست که هر وقت لازمشون شد از اینترنت استفاده میکنن ، اینجوری میشه که فرهنگ سازی میشهوگرنه هر چه سرعت پایین تر باشه ترافیک های مصرفی محدودیت باشه آدم بیشتر عقده پیدا میکنه ، این قانونه طبیعته که هر چی رو از آدمی بگیریو منع کنی دوس داره بیشتر بره سمتش

14. 3 کاربر از evil_hackerz2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

دیشب 7 گیگ دانلود رایگان داشتم

16. 2 کاربر از REZA1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

دیشب سرعتها نسبتا خوب بود
    تقریبا بعد 2.5 پهنای باند ازاد بود

18. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دسته دومی که شما گفتین در حال حاظر در داخل ایران وجود نداره ، اکثر ایرانی ها عقده دانلود دارن باید به همه مردم ایران ای دی اس ال نامحدود بدن اینقدر دانلود کنن تا وقتی به خودشون بیان ببینن کل زندگیشون صرف دانلودو اینترنت شده اونوقت هست که هر وقت لازمشون شد از اینترنت استفاده میکنن ، اینجوری میشه که فرهنگ سازی میشهوگرنه هر چه سرعت پایین تر باشه ترافیک های مصرفی محدودیت باشه آدم بیشتر عقده پیدا میکنه ، این قانونه طبیعته که هر چی رو از آدمی بگیریو منع کنی دوس داره بیشتر بره سمتش
    100 درصد تایید میشه ...

تجربه شو دارم

20. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •