هرکسی به اندازه نیاز خودش دانلود میکنه ربطی به عقده ای بودن نداره.الان من اگه 20 گیگ بدی من تو یه ماه مصرف میکنم چون احتیاج دارم و الکی هم نیست بعضی ها واقع احتیاج دارن.
هرکسی به اندازه نیاز خودش دانلود میکنه ربطی به عقده ای بودن نداره.الان من اگه 20 گیگ بدی من تو یه ماه مصرف میکنم چون احتیاج دارم و الکی هم نیست بعضی ها واقع احتیاج دارن.
خوب بعضی اوقات یه سری دانلود ضروری پیش میاد گاهی اوقات هم در طول روز خونه نیسی می خوای شب چهارتا چیز دانلود کنی کلا به غیر اینا خواستم مزایا و معایب سرویس به طور کامل مشخص بشه
تازه دوست عزیز من الانم به خاطر دانلود شب بیدار نمی مونم کامپیوترم رو تنظیم می کنم می خوابم خودش می دانلوده خودش خاموش میشه![]()
دوست عزیز بحث منو شما درباره دانلودر هاست کسی که میزان دانلود براش مهمه در ضمن من که طرف بحثم با شما نیست کلی داریم بحث می کنیم حالا شما برادر داری ما که نداریم باید چه خاکی به سر کنیماگه پست های فبلی منو خونده باشی گفتم که برا کسایی که دانلودر نیستن و در طول روز وب گردی و یه سری دانلود های جزیی دارن با 4 ساعت دانلود هم کارشون راه میافته این سرویس ها با این شرایطش بهترین گزینست
![]()
حسین جان منظور داش محسن هم این بود که کسی که نیاز نداره وگرنه ادم که نیاز داره بحثش جداست بخدا من ادم میشناسم که هر شب فیکس چش دانلود رو در میاره بری لیست دانلود هاشو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری یه چیزایی رو خودش صبح بدون اینکه نگاه بهشون بندازه می گیره پاک می کنه بهش می گم خوب تو که اینا رو نمی خوای کرم داری دانلود می کنی میگه پول دادم اینم رایگانه تا قطره اخر باید استفاده کنماینجور ادما متاسفانه به جای اینکه انگشت شمار باشن تعدادشون بیشتره نه تنها در زمینه اینترنت مخابرات در کل جامعه و در زمینه های مختلف
باور کن من خودم یه ماه 190 گیگ شبانه دانلود کردم و تو یه ماه فقط 18 گیگ ادم نیاز داشته باشه دانلود کنه مشکلی نداره حقشه ولی دانلود های بیخود همین وضعی که الان گریبان گیر ما در زمان دانلود شبانه هست رو منجر میشه
نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی
من خودم ماهی 30 گیگ یا بیشتر دانلود دارم !!!!
اصل حرف چیز دیگه ای بود.
دقیقا منظورم همین بود
Last edited by mohsen_1363; 16-02-2013 at 00:38.
اقا بیاین جمع شیم نفری 2 تومن بزاریم یه نامحدود 1 مگ بگیریم ببینیم وضعیتش چجوریه
من 5 روز پیش 32 گیگ 1 مگ گرفتم اگه میدونستم سرویس ها تغییر پیدا میکنه صبر میکردم
دسته دومی که شما گفتین در حال حاظر در داخل ایران وجود نداره ، اکثر ایرانی ها عقده دانلود دارنباید به همه مردم ایران ای دی اس ال نامحدود بدن اینقدر دانلود کنن تا وقتی به خودشون بیان ببینن کل زندگیشون صرف دانلودو اینترنت شده اونوقت هست که هر وقت لازمشون شد از اینترنت استفاده میکنن ، اینجوری میشه که فرهنگ سازی میشه
وگرنه هر چه سرعت پایین تر باشه ترافیک های مصرفی محدودیت باشه آدم بیشتر عقده پیدا میکنه ، این قانونه طبیعته که هر چی رو از آدمی بگیریو منع کنی دوس داره بیشتر بره سمتش
![]()
دیشب 7 گیگ دانلود رایگان داشتم
دیشب سرعتها نسبتا خوب بود
تقریبا بعد 2.5 پهنای باند ازاد بود
100 درصد تایید میشه ...
تجربه شو دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)