شما همون پوشه اصلی رو در لیست بذار کافیه.یا اگر هنگام تشخیص فایل به عنوان ویروس،کسپر پیغام داد،از گزینه های موجود exclude رو انتخاب کنید.
در ویندوز 7،فقط فولدر نمایش داده میشه.![]()
شما همون پوشه اصلی رو در لیست بذار کافیه.یا اگر هنگام تشخیص فایل به عنوان ویروس،کسپر پیغام داد،از گزینه های موجود exclude رو انتخاب کنید.
در ویندوز 7،فقط فولدر نمایش داده میشه.![]()
ا پس اینطور
من نمیدونستم
راستش اونقد از ویندوز 8.1 استفاده کردم که ویندوز 7 یادم رفته![]()
منم اصلا ویندوز 8.1 ندارم.این ورژن یه مزخرف دیگه مثل ویستا بود.
من الان 7 دارم و 10 آزمایشی![]()
میتونی فایلهای آموزش ایرانستاپ رو هم ببینی
www .i r a n s e t u p .com /Security/Kaspersky.html
درود :
منم ویندوز 7 دارم و عکس انتخاب فایل رو براتون میذارم... ( در ضمن بالاش نوشته انتخاب فایل یا فولدر و ننوشته انتخاب فولدر...پس مشکل از ویندوز نیست)
یه پیشنهاد دیگه :
اگه بازم نتونستین توی آدرس بار ، آدرس فایل کرک رو کپی کنید و با brows کار نکنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟؟
![]()
سلام آیلار جان
پس مشکل از برنامه اس
چون برای بنده هم درست کار میکنه
البته در ویندوز 8.1
درسته،با کپی کردن آدرس فایل این مشکل حل میشه.
برای من هم فایل و فولدر نوشته،اما باتوجه به اینکه شما در ویندوز 7 مشکلی ندارید یک احتمالی که هست ممکنه به نوع و معماری ویندوز هم برگرده و یک ناسازگاری با این نوع ویندوز باشه.ویندوز من enterprise 64 bit هست.
البته در کل مشکلی ایجاد نمیکنه و با اضافه کردن فولدر،تمام محتویات به لیست سفید اضافه میشوند.
نکته بعدی هم اینکه وقتی کسپر درمورد یک کرک برنامه به من اخطار داده و من اضافه به لیست سفید رو انتخاب کرده بودم،اون فایل به لیست اضافه شده است و نه فولدر،اما برای انتخاب دستی از طریق تنظیمات،فقط فولدر نمایش داده میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad_87; 26-05-2015 at 18:21.
سلام دوستان
چرا وقتی با برنامه update utility اپدیت ها را دانلود میکنم ،بطور خودکار کسپر اپدیت نمیشه وباید بصورت دستی دکمه اپدیتو بزنم تا کسپر اپدیت بشه؟
سلام
چون در تنظیمات این گزینه وجود نداره و حذف شده
درود دوستان
بنده ویندوز8,1 دارم وهیچ مشکلی با افزودن کرک نرم افزارها به لیست امن کسپرسکی ندارم.عجیبه که دوستان میگن چنین چیزی رو ازدسکتاپ پیدانمیکنن!!!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)