راستش نميدونم چطوري ميشه جواب اين سوال رو داد ولي شايد بشه يه سوال ديگه در جوابتون پرسيد كه ايا پليري هست كه نتونه از پس درايو يه هدفون ١٦ اهمي بر بياد؟
راستش نميدونم چطوري ميشه جواب اين سوال رو داد ولي شايد بشه يه سوال ديگه در جوابتون پرسيد كه ايا پليري هست كه نتونه از پس درايو يه هدفون ١٦ اهمي بر بياد؟
بنظرم صدای CX 300-II خیلی ایزوله تر از ایرپاد باشه.ایرپاد که اصلا به درد بیرون از خونه نمیخوره.خیلی منتظرم ببینم Flac یا Alac چطور میتونه پخش کنه.
خیلی ممنون از راهنماییتون.
خوب ايزوله هدفون داخل گوشي رو نميشه با ايربادها مقايسه كرد ولي در مقايسه با داخل گوشي هاي ديگه ايزوله خيلي خوبي نداره.در مورد flac و alac هم سعي كنين تركهاي اورجينال تهيه كنين در غير اين صورت براي مقايسه از cd هاي صوتي اورجينال استفاده كنين.
Last edited by salar_221; 06-01-2014 at 09:33.
والا من نمیدونم... گفتم شاید شما عزیزان اطلاع داشته باشید ک مثلا فلان مشخصه ، معین میکنه یه گوشی یا یک پلیر تا چه اندازه توانایی درایو کردن رو داشته باشه ...
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
ممنونم از پاسختون
والا در مورد هدفونم امکان داره پدهاش یا سیمش رو رو عوض کنم کیفیت بهتر بشهَ؟
در مورد دو موردی که معرفی کردید من ایرفون نمیخوام هدفون رو گوشی میخوام(نمیدونم به تو گوشیها ایرفون میگن یا من اشتباه میکنم خلاصه تو گوشی دوست ندارم)
میخواستم اگر ممکنه چند آمپ قابل حمل برای گوشی (galaxy s4 ) و استفاده با همین هدفونم یعنی HD25 معرفی کنید در ضمن من خارج از کشور هستم
و اینکه آیا امپ های قابل حمل برای استفاده از گوشی و هدفون تاثیر خوبی دارهَ؟ یعنی ارزش داره بخرم؟َ
Last edited by shervin_aleta; 06-01-2014 at 14:45.
سلام یه سوال داشتم میخواستم ببینم بین این هدفون ها کدوم یکیشوم صدای بیس قوی تر و نرم تری داره؟
1. Ultrasone Pro 900
2. Denon D5000
3. Audio Technica Pro700MKII
4. Pioneer DJ2000
5. Beyerdynamic DT770s
و به عنوان یه سوال دیگه Sony Mdr-xb1000 خیلی قوی تر از هدفون های بالاست؟ ( از نظر بیس)
پ . ن : آخه پس از مدتی تصمیم گرفتم xb1000 بخرم دیدم به درد پرتابل نمیخوره 3 متر کابلشه
یه چیزی می خواستم در همون حد و کیفیت صدا ولی به درد پرتابل بخوره ممنون
یک سوال دیگه
پلیرهای آیپاد و کووان تا چند اهم رو میتونن درایو کنن؟
يه هد ست وايرلس ميخوام كه كيفيت صداش متوسط باشه شارژ رو هم نصف روز نگه داره
لطفا اونايي كه بلدن برند و مدل بگن
درواقع بله اطلاعاتی درباره ای توان خروجی هدفون در پلیرها عنوان میشه ولی درکل تقریبا تمامی پلیرها و تلفنهای همراه هوشمند توان درایو هدفونهای داخل گوشی و ایربادها رو دارن فقط نوع صدای پلیرها با هم متفاوته که ممکنه یک هدفون با چندین تلفن همراه صداهای متفاوتی رو پخش کنه(مثلا با یک پلیر صدا بم و با یکی دیگه خیلی شفاف ) .
بله به احتمال قوی ولی مطلقا نمیشه گفت ایراد از پد یا کابل هست برای اطمینان به یکی از نمایندگی های سنهایزر مراجعه کنین بهتر راهنمایتون میکنن.
برای هدفون فول سایز پرتابل هم از سنهایزر میتونین مدل momentum رو تهیه کنین و از برند akg هم k540 و k450 خیلی خوب هستن که k450 کاپ هاش کوچیکتر و پرتابل تر هست .البته از برند grado هم میتونین مدلهای بسیار خوبی رو تهیه کنین.
در مورد امپ هم بهترین پیشنهاد و گزینه موجود centrance m8 هست که برای ساپورت با محصولات اندروید و اپل هم ساخته شده که فکر میکنم با هدفون hd25 هم مچ خوبی بشه.فعلا برای تهیه باید سفارش بدین ولی اگه تونستین تهیه کنین لطفا و حتما یه رویو هم اینجا قرار بدین تا دوستان بتونن از تجربیاتتون از این امپ خوب بهره ببرن بخصوص که خودم بشدت بدنبال تهیه این امپ داک هستم و فکر میکنم این یک گزینه واقعا ارزش خرید رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)