تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 602 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان از کجا میشه متوجه شد که مثلا سورس من ک گوشیم هست میتونه یه ایرفون ۱۶ اهمی رو درایو کنه؟
    ممنونم اگه راهنمایی کنید...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
    راستش نميدونم چطوري ميشه جواب اين سوال رو داد ولي شايد بشه يه سوال ديگه در جوابتون پرسيد كه ايا پليري هست كه نتونه از پس درايو يه هدفون ١٦ اهمي بر بياد؟

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بستگي به شرايط و محيط استفاده و سورس پلير و تراكهاي مورد استفاده داره.بعنوان مثال بيرون از منزل و در شلوغي خيابون كه تمركز زيادي رو جزييات موسيقي نيست تفاوتي با هم نخواهند داشت چون ايزوله صداي خوبي نيستن و اگه بيشتر از تراكهاي mp3 استفاده ميكنين شايد تفاوت بيش از ١٠٪ نباشه ولي مسلما در شرايط متفاوت جزييات در cx300 بيشتر و محسوس تر خواهد بود و حتما ارتقا بهتري هست و دريچه اي به دنياي hi fi و هدفون هاي با كيفيت تر و حرفه اي تر.
    بنظرم صدای CX 300-II خیلی ایزوله تر از ایرپاد باشه.ایرپاد که اصلا به درد بیرون از خونه نمیخوره.خیلی منتظرم ببینم Flac یا Alac چطور میتونه پخش کنه.
    خیلی ممنون از راهنماییتون.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنظرم صدای CX 300-II خیلی ایزوله تر از ایرپاد باشه.ایرپاد که اصلا به درد بیرون از خونه نمیخوره.خیلی منتظرم ببینم Flac یا Alac چطور میتونه پخش کنه.
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    خوب ايزوله هدفون داخل گوشي رو نميشه با ايربادها مقايسه كرد ولي در مقايسه با داخل گوشي هاي ديگه ايزوله خيلي خوبي نداره.در مورد flac و alac هم سعي كنين تركهاي اورجينال تهيه كنين در غير اين صورت براي مقايسه از cd هاي صوتي اورجينال استفاده كنين.
    Last edited by salar_221; 06-01-2014 at 09:33.

5. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش نميدونم چطوري ميشه جواب اين سوال رو داد ولي شايد بشه يه سوال ديگه در جوابتون پرسيد كه ايا پليري هست كه نتونه از پس درايو يه هدفون ١٦ اهمي بر بياد؟
    والا من نمیدونم... گفتم شاید شما عزیزان اطلاع داشته باشید ک مثلا فلان مشخصه ، معین میکنه یه گوشی یا یک پلیر تا چه اندازه توانایی درایو کردن رو داشته باشه ...

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بستگي به خيلي عوامل داره مثل (مدت استفاده،نوع استفاده،محيط نگهداري،استند يا جعبه نگهداري و ...) ولي هدفون مورد نظر از هدفونهاي بنام سنهايزر هست كه كيفيت ساخت بالايي هم داره كه فكر نكنم درايوهاي اون تو اين مدت زمان يك يا دو سال استفاده افت كيفيت داشته باشه مگر تحت فشار جريان بيش از حد توان هدفون و زمان استفاده طولاني مدت به درايو هدفون اسيب وارد بشه.البته ممكنه احساس افت كيفيت صدا بخاطر تغيير حالت پدهاي هدفون ايجاد بشه كه محتمل تر هست و يا ايجاد مشكل در كابل يا موارد ديگه.
    براي انتخاب هدفون از برند هاي نام برده شده بدون محدوديت بودجه بهترينها sennheiser ie800 و akg k3003 كه شخصا بفكر تهيه هر دو مدل بودم كه بخاطر مشابهتي صداشون با هدفونهاي موجودم منصرف شدم ولي ie800 بسيار وسوسه كننده هست و داخل ايران هم امكان تهيه اش مقدور هست.
    ممنونم از پاسختون
    والا در مورد هدفونم امکان داره پدهاش یا سیمش رو رو عوض کنم کیفیت بهتر بشهَ؟
    در مورد دو موردی که معرفی کردید من ایرفون نمیخوام هدفون رو گوشی میخوام(نمیدونم به تو گوشیها ایرفون میگن یا من اشتباه میکنم خلاصه تو گوشی دوست ندارم)
    میخواستم اگر ممکنه چند آمپ قابل حمل برای گوشی (galaxy s4 ) و استفاده با همین هدفونم یعنی HD25 معرفی کنید در ضمن من خارج از کشور هستم
    و اینکه آیا امپ های قابل حمل برای استفاده از گوشی و هدفون تاثیر خوبی دارهَ؟ یعنی ارزش داره بخرم؟َ
    Last edited by shervin_aleta; 06-01-2014 at 14:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم میخواستم ببینم بین این هدفون ها کدوم یکیشوم صدای بیس قوی تر و نرم تری داره؟
    1. Ultrasone Pro 900
    2. Denon D5000
    3. Audio Technica Pro700MKII
    4. Pioneer DJ2000
    5. Beyerdynamic DT770s
    و به عنوان یه سوال دیگه Sony Mdr-xb1000 خیلی قوی تر از هدفون های بالاست؟ ( از نظر بیس)
    پ . ن : آخه پس از مدتی تصمیم گرفتم xb1000 بخرم دیدم به درد پرتابل نمیخوره 3 متر کابلشه
    یه چیزی می خواستم در همون حد و کیفیت صدا ولی به درد پرتابل بخوره ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

یک سوال دیگه
    پلیرهای آیپاد و کووان تا چند اهم رو میتونن درایو کنن؟

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

يه هد ست وايرلس ميخوام كه كيفيت صداش متوسط باشه شارژ رو هم نصف روز نگه داره
    لطفا اونايي كه بلدن برند و مدل بگن

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا من نمیدونم... گفتم شاید شما عزیزان اطلاع داشته باشید ک مثلا فلان مشخصه ، معین میکنه یه گوشی یا یک پلیر تا چه اندازه توانایی درایو کردن رو داشته باشه ...

درواقع بله اطلاعاتی درباره ای توان خروجی هدفون در پلیرها عنوان میشه ولی درکل تقریبا تمامی پلیرها و تلفنهای همراه هوشمند توان درایو هدفونهای داخل گوشی و ایربادها رو دارن فقط نوع صدای پلیرها با هم متفاوته که ممکنه یک هدفون با چندین تلفن همراه صداهای متفاوتی رو پخش کنه(مثلا با یک پلیر صدا بم و با یکی دیگه خیلی شفاف ) .

12. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنونم از پاسختون
    والا در مورد هدفونم امکان داره پدهاش یا سیمش رو رو عوض کنم کیفیت بهتر بشهَ؟
    در مورد دو موردی که معرفی کردید من ایرفون نمیخوام هدفون رو گوشی میخوام(نمیدونم به تو گوشیها ایرفون میگن یا من اشتباه میکنم خلاصه تو گوشی دوست ندارم)
    میخواستم اگر ممکنه چند آمپ قابل حمل برای گوشی (galaxy s4 ) و استفاده با همین هدفونم یعنی HD25 معرفی کنید در ضمن من خارج از کشور هستم
    و اینکه آیا امپ های قابل حمل برای استفاده از گوشی و هدفون تاثیر خوبی دارهَ؟ یعنی ارزش داره بخرم؟َ
    بله به احتمال قوی ولی مطلقا نمیشه گفت ایراد از پد یا کابل هست برای اطمینان به یکی از نمایندگی های سنهایزر مراجعه کنین بهتر راهنمایتون میکنن.
    برای هدفون فول سایز پرتابل هم از سنهایزر میتونین مدل momentum رو تهیه کنین و از برند akg هم k540 و k450 خیلی خوب هستن که k450 کاپ هاش کوچیکتر و پرتابل تر هست .البته از برند grado هم میتونین مدلهای بسیار خوبی رو تهیه کنین.
    در مورد امپ هم بهترین پیشنهاد و گزینه موجود centrance m8 هست که برای ساپورت با محصولات اندروید و اپل هم ساخته شده که فکر میکنم با هدفون hd25 هم مچ خوبی بشه.فعلا برای تهیه باید سفارش بدین ولی اگه تونستین تهیه کنین لطفا و حتما یه رویو هم اینجا قرار بدین تا دوستان بتونن از تجربیاتتون از این امپ خوب بهره ببرن بخصوص که خودم بشدت بدنبال تهیه این امپ داک هستم و فکر میکنم این یک گزینه واقعا ارزش خرید رو داره.

14. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •