سلام قیمت این ماشین را می خواستم
۲۰۶تیپ ۶ خاکستری مدل ۸۴ بدون رنگ
ممنون میشم بازه قیمتی که بنگاه می خره
را اعلام بفرمایید
با تشکر
سلام قیمت این ماشین را می خواستم
۲۰۶تیپ ۶ خاکستری مدل ۸۴ بدون رنگ
ممنون میشم بازه قیمتی که بنگاه می خره
را اعلام بفرمایید
با تشکر
سلام دوستان قیمت مصرف کننده این ماشین رو میخواستم
peugeout 405 slx tu5 مدل 91/4 کارکرد 40 هزار کیلومتر
بدون رنگ بسیار تمیز فنی عالی لوازم روکش پخش دی وی دی لاستیک هانکوک
حدود 27.5 قیمت میخوره.
بین ۲۰ تا ۲۲ م تومان
بچه ها لطفا یه نظر بدید :
من یه پارس سال یورو 4 دارم تحویل میگیرم که برام حدود 31 آب خورده .(4...5 روز دیگه میدن)
عجله ای هم ندارم . ماشین خریداری شده هم قراره به مرور اسپرت بشه و ارتفاع و رینگ اسپرت و . . . خواهد داشت .
...............................
از یه طرف پارس داشبورد جدید (اولین سری فروردین) قیمت کارخونش شده حدود 33 و تو بازار هم حتما گرونتر میشه و تا 38 شاید بالا بره .
حالا به نظرتون همینو سوار بشم یا بفروشم و انور سال یه SLX تی یو5 داشبورد جدید بخرم ؟
(قیمت اونم فکر کنم اون ور سال"فروردین" حدود 33 تا 34 بشه)
شما بودید چیکار میکردید ؟
پارس سال 1800 خودمو با همین قیمت 31 نگه دارم یا 405 SLX TU5 داشبورد جدید با قیمت همون 33تا34 موقعی که اومد از بازار آزاد بخرم
چون پارس داشبورد جدید خیلی گرون میشه و برام نمیصرفه.(مگر ثبت نام بکنم که دیگه اونم خیلی طول میکشه و حوصلش رو ندارم)
داشبورد رو ولش همچی آش دهن سوزی نیست
برو تو کار موتور tu5که اگر پارس با این موتور بگیری مدلهای جدیدش ترمز عقب دیسکی هستن
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام.میخام یه 207 قرمز بخرم.تا 9 ماه دیگه بیمه داره.مدل 89 هس.واقعا بدنش تمیزه.40هزارتا کارکردش هس.
یه رکاب راننده رنگ فقط.گلگیر عقب یکم خش داره.انگار جایی کشیده شده.
میخاستم ببینم چند میارزه؟
قیمت بم میگه 33.5.
بخرم یا نه؟یا به نظرتون اصلا بزارم بعد عید بخرم.
در ضمن به نظرتون زانتیا بگیرم یا 207؟زانتیا چه مدلی میتونم بخرم تا سقف 36 تومن؟
ممنون
مثلا 207 ک الان زده 33/5 بعد عیدم همینه یا کمتر میشه؟اخه یکی بهم گفت از الان دیگه رو حساب سال 93 قیمتا میزارن.
با سلام بر دوستان مبلغی رو دارم می خواستم یه ماشین ثبت نام کنم که سال اینده تحویل بگیرم البته ممکنه به دلایلی مجبور به فروش بشم راهنمایی کنید در شرایط بازار چه خودروهایی برای ثبت نام بهتر هست که فروششم خوب باشه و سود مناسبی هم داشته باشه با تشکر
Last edited by flasher_for_nokia; 08-03-2014 at 00:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)