بندرعباس میدان یادبود: دو روز پیش بصورت اتفاقی یه سیمکارت رایتل (اعتباری احتمالا مال دوسال پیش و دارای یه طرح اینترنت پایه) گذاشتم رو جی اس ام مودم 4جی دیدم اینجام هم رایتل 4جی شده ولی سرعت تو این منطقه زیاد تغییری نکرده حدود 3مگ با 3خط آنتن.
بندرعباس میدان یادبود: دو روز پیش بصورت اتفاقی یه سیمکارت رایتل (اعتباری احتمالا مال دوسال پیش و دارای یه طرح اینترنت پایه) گذاشتم رو جی اس ام مودم 4جی دیدم اینجام هم رایتل 4جی شده ولی سرعت تو این منطقه زیاد تغییری نکرده حدود 3مگ با 3خط آنتن.
با نسل 4 رایتل سرعت 3 مگابیت بود.مطمعنید نسل 4 بود
بسته های شبانه برداشته شدن؟(سیمکارت دیتا)
تو روحشون برش داشتن![]()
بسته شبانه سرجاش حذف نشده
Last edited by arman4459; 09-10-2015 at 15:08.
برای من فعال نیست من دو هفته پیش بسته فعال کردم العان نگاه کردم بسته 10 تومنی تو ecare دیگه فعال نیست !!!
برای من تو قسمت خرید بسته نیست اما تو قسمت تاریخچه بسته ها هست.
من چند روز پیش سیم کارت دیتا از سایت رایتل خریدم که بعد 3 روز با پیک رسید
الان 4G خیلی انتن ضعیفه و همش میپره رو 3G بعد اونم قوی نیست در حالی که اینجا
ایرانسل و همراه اول انتن فول هست همیشه
ایا با تماس باهاشون میتونن یه کاری کنن انتن دهی اینترنت بهتر بشه ؟ و همینطور سرعت رو بیشتر کنن ؟
3G تا 200KB و 4G 800KB انتظارم خیلی بالاتر بود از سرعت شاید از انتن دهی باشه نمیدونم.
البته سایت باز کردن سریع هست تا حدودی.
دیشب داشتم با رایتل دانلود میکردم یه فایل 950 مگی رو کمتر از یک ساعت دانلود شد سرعت هم نوسان نداشت رو 395 تا 400 بالاتر نمیرفت.آخرش یه لحظه تا 1 مگ رفت دوباره اومد تا 400.ایرانسل که داغون بود سرعت تا 50 کیلوبایت بالاتر نمیرفت.همراه اولم که تا 65 آخرش بسته پایه.حرفه ای هم تا 350 میره و خیلی بالا پایین داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)