فقط18تا!!!!!!!![]()
فقط18تا!!!!!!!![]()
ببخشید منبع شما چیه؟(رتبه هارو میگم) آخه تا جایی که میدونم بهشتی هیچ سالی تا 700 نگرفته نهایت تا300 یا 400
سوال اول شما رو نمیدونم چون رشتم ریاضی نیست. سوال دوم شما هم اون ترازی که توی یادگار ماندگار زده مربوط به تراز خود آزمون قلم چیه. اگه آزموناشو شرکت میکردین بهتون کمک میکنه وگرنه هیچ جوری نمیشه ازش استفاده کرد هیچ جوریم نمیشه معادلسازیش کرد با تراز سراسری
سوال من اینه که اصلا تراز چیه آیا نمره در زیر گروه هست ؟ میشه یکی بهم بگه دقیقا تراز چیه ؟ کارش و خودش رو بگین !!!
علوم پزشکی تهران تا حدود 450
شهید بهشتی حدود 700
شهید بهشتی نیمه دوم 1200
علوم پزشکی ایران 1100
البته این رتبه ها حالت خوشبینانه هستند.
عزیز رفیق من پارسال یا 98 منطقه 2 پزشکی تهرران نیاورد شما میگی تا 400 !؟
بله همون نمرهسوال من اینه که اصلا تراز چیه آیا نمره در زیر گروه هست ؟ میشه یکی بهم بگه دقیقا تراز چیه ؟ کارش و خودش رو بگین !!!
اوضات خيلي شبيه منه، منظورم رتبه و ايناس!!
من دلم ميخواد عمران يا مكانيك قبول شم!!
شبانه نزدي اصلا؟؟؟
شهرسازي اروميه احتمالا راه ميده!
اميدوارم جفتمون قبول شيم
Last edited by sanbad_5310; 19-08-2011 at 12:33.
منم احتمالا شهرسازی شیراز میارم(اینقد اینو گفتم فک کنم خواجه حافظ هم بدونه میرم پیشش)
به نظرتون چطور رشته ایه؟یه شهرساز خوب می تونه یه معمار خوب بشه؟؟؟
سلام .در مورد دانشگاه يذد هم اطلاعاتي داريد ؟
دانشگاه شهركرد چطور؟
تغییر رشته توی یه دانشگاه معمولا قانونای خاص خود دانشگاهو داره ولی اینطوری که معمول شده 3ترم از 4ترم اول معدلتون باید بالای 17 بشه .
انتقال به رشته-شهری که توی انتخاب رشته بعد از چیزی که قبول شدید انتخاب کردید و نمرشو اوردید بعد از خوندن 1ترم امکان پذیره .
اگه جمله دومتون درست باشه خیلی خوبه چونحدقال 4 تا رشته شهر خوب تو انتخابای پایین ترم هست که 100% میارمشون...
بازم ممنون...دلشادمون کردی....![]()
به دوستان توصیه میکنم این تاپیک رو بخونن ... نکات جالبی توش داره ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)