تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 2605 اولاول ... 3243744144204214224234244254264274284344745249241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ریز کارکرده رو کجا میده ؟
    برو اینجا وارد شدی سمت راست ریز کارکرد رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .
    یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا
    عجب نوابغی داریم ما توی این مملکت
    این که خوبه اگه یه آنگولایی اون پیغام فقط مجاز به استفاده از internet explorer هستید رو ببینه فکر کنم سکته کنه. یعنی عملا 70 درصد کاربرای اینترنت مو !

من درخواست سرویس 512 رو از طریق سایت مخابرات ( همون CRM ) دادم فرداش برام وصل کردند منتها قبلش یه تماس باهات میگیرن.
    در صورتیکه من زنگ زدم مخابرات منطقمون دیوانه گفت به هیچ عنوان بدون کارت دانشجویی ارشد اونم با مجوز رئیس مرکز نمیتونی سرعت 512 بگیری و صد تا دلیل اورد تا منصرفم کنه... من هم بهش گفتم قضیه CRM رو که میشه اینترنتی تقاضای سرویس 512 کرد و اون هم نمیدونم واقعا نمیدونست یا میدونست که من نتونم 512 بگیرم صد تا دلیل اورد که همچین چیزی امکان نداره و گفتش بیخیالش بشم...من هم که مطمئن بودم دروغ میگه از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 دادم و فرداش برام وصل کردند
    منظور کل حرفم این بود که تا یه چیزو مطمئن نشدید اون چیز رو بیخیال نشید.
    موفق باشید
    اون مشکل از اینجا ناشی میشه که وحدت رویه وجود نداره توی مراکز مختلف 1 شرکت! قبلا اینجا گفتم مرکز ما به زور 256 میداد در حالی که جاهای دیگه 512 و1 میگرفتن. اینم فقط بستگی به زرنگی رئیس مرکز داره. در حالی که سایت مخابرات دیگه تفاوت نداره و کلش زیر دست 1 نفره.

دوستان امکانش هست در مورد وضعيت چيزترينگ مخابرات
    هم بگن چيا بازه چيا بسته؟ مثلاً چی تی ان يا چاکس..
    ساکش و چی بی ان بازه ولی یوتیوب و گوگل پلاس باز نمیشه

2. 2 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MeMz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به تمام دوستان

آقا یه سوال داشتم.بد جورمخم رو مشغول کرده یعنی یه جورایی برام تو مخی شده من یه چند ماهی سرعت 128 مخابرات رو داشتم که تا همین یک ماه پیش رفتم 512 مخابرات رو گرفتم سرعت دانلودم 60-65 هست.پینگمم حدود 250 میلی ثانیه هست.اما تمام این شرایطی که خدمتتون عرض کردم در ساعات 1 بامداد تا 1ظهر مقدور هست

یعنی در ساعات اصلی روز که 1ظهر تا 1شب هست با ریب زدن ها و قطع و وصل شدن های زیاد و در کل در هد اینترنت دیال آپ هست.میخواستم بدونم این قضیه شامل حال همه ی کاربران مخابرات میشه یا فقط برای من به این صورت هستش؟

و از دوستان میخوام راجب مودها هم توضیح بدن که آیا مودم هم میتونه روی مشکلاتی مثل همین مشکلاتی بالا به عرضتون رسوندم.رخ بذه؟

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بستگی داره با بعضیاش اینطوریه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با بعضیاش اینطوری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد سرعت هم 512 هستش تعجب نکنید سرعت از ظهر که میشه تا 1 شب همینه از 1 شب تا ساعت 12 ظهر تقریبا پینگ بهتر و سرعت هم نرماله
    حالا چرا اینطوری شده؟چرا یکیش کمه و یکیش زیاد.برای من قبلا 180 بود.الان کمتر 360 نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چرا اینطوری شده؟چرا یکیش کمه و یکیش زیاد.برای من قبلا 180 بود.الان کمتر 360 نمیاد
    قسمت انتخاب سرور چندتا سرور تو لندن وجود داره که اینترنت ایران از بس روی حساب هست رو بعضی سروراش پینگش بیش از 100 میلی با هم اختلاف دارن
    شما اگه از مخابرات داری که چند ماهی میشه پینگ داغون شده ولی توی اون ساعت خلوتی که گفتم وضعیت بهتره اما اگه از جای دیگه داری ممکنه مشکل از isp تون باشه یا اینکه قبلا یکی دیگه از سرواش رو اتخاب میکردی
    سلام به تمام دوستان

آقا یه سوال داشتم.بد جورمخم رو مشغول کرده یعنی یه جورایی برام تو مخی شده من یه چند ماهی سرعت 128 مخابرات رو داشتم که تا همین یک ماه پیش رفتم 512 مخابرات رو گرفتم سرعت دانلودم 60-65 هست.پینگمم حدود 250 میلی ثانیه هست.اما تمام این شرایطی که خدمتتون عرض کردم در ساعات 1 بامداد تا 1ظهر مقدور هست

یعنی در ساعات اصلی روز که 1ظهر تا 1شب هست با ریب زدن ها و قطع و وصل شدن های زیاد و در کل در هد اینترنت دیال آپ هست.میخواستم بدونم این قضیه شامل حال همه ی کاربران مخابرات میشه یا فقط برای من به این صورت هستش؟

و از دوستان میخوام راجب مودها هم توضیح بدن که آیا مودم هم میتونه روی مشکلاتی مثل همین مشکلاتی بالا به عرضتون رسوندم.رخ بذه؟
    اگه همین پس بالایی رو نگاه کنی متوجه میشی این مشکل افت سرعت مشکل همه هست اما اکثریت چون فقط با idm کار دارن متوجه نمیشن خیلی هم راضین
    در مورد مودم هم هیچ ربطی نداره و با مودم هیچی عوض نمیشه
    ساکش و چی بی ان بازه ولی یوتیوب و گوگل پلاس باز نمیشه
    با چیز پی ان باز میشن
    من وقتی مودم رو روشن می کنم 10 15 دقیقه طول میکشه چراغ ها چشمک میزنه تا ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه! یعنی چی این داستان یه سال این طوریه چرا؟

بی خیال خاموش روشن کردم شدن و کل سال روشنه
    یکی از دلایلش وجود نویز در خط تلفنت هستش که موجب میشه دیر چراغ DSL ثابت بشه از این مورد مطمین بشو شاید سیم کشی مشکل داره شاید اسپلیتر خرابه البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه این یکیشه
    Last edited by saeid72; 21-12-2012 at 17:41.

6. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من وقتی مودم رو روشن می کنم 10 15 دقیقه طول میکشه چراغ ها چشمک میزنه تا ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه! یعنی چی این داستان یه سال این طوریه چرا؟

بی خیال خاموش روشن کردم شدن و کل سال روشنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.

میانگین روزی بالای 2گیگ
    ولی خدا کنه هیچوقت حجمی نشه وگرنه من سر به بیابون میزارم.
    Last edited by old_snake1370; 21-12-2012 at 18:02.

9. 3 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.

میانگین روزی بالای 2گیگ
    ولی خدا کنه هیچوقت حجمی نشه وگرنه من سر به بیابون میزارم.
    همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم

یکی از دلایلش وجود نویز در خط تلفنت هستش که موجب میشه دیر چراغ DSL ثابت بشه از این مورد مطمین بشو شاید سیم کشی مشکل داره شاید اسپلیتر خرابه البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه این یکیشه
    وقتایی که مخابرات مشکل نداره دانلود و آپلود من نرماله نوسان نداره یعنی ربطی به این نویز داره؟

اسپیلیتر که سالمه چیزی نیست ، از کجا بفهمم نویز داره یا نه؟ ینی در این حد آخه ؟ 15 دقیقه چشمک ؟
    Last edited by lexuus; 21-12-2012 at 18:03.

11. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستان
    من در مورد جشنواره ی ADSL اعتباری مخابرات چنتا سؤال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:
    1- منظور از عقد قرارداد یکساله چیه؟ یعنی مثلاً اگر طرح 512 با 8 گیگ ترافیک و با قیمت 15 تومن رو انتخاب کنیم، 1 سال اعتبار داره؟
    2- ساعات رایگان شبانه هم داره؟
    3- آیا مودم هم شامل پرداخت اقساطی میشه یا باید نقداً خریداری بشه؟
    4- تا چه سرعتی رو میشه بدون دردسر دریافت کرد؟
    5- آیا مثل شرکت های مخابرات بعضی از استان ها، در سرویس های استان تهران هم افزایش سرعت (burst) اعمال میشه؟
    با تشکر از همه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم

تازه من فک کنم جزو مشترک های نرمالش باشم. شما که کم مصرف به حساب میای.
    وایسا کم کم مدارکش رو میشه اینجا!

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سرویس ورود اینترنتی نمیخواد. همون user/pass اکانت adsl رو باید بزنی!
    من این یوز و پس رو گم کردم ،
    چی کار کنم؟

--
    بعد اینکه من 256 گرفتم ، چند وقته نوسان زیاد داره
    ولی امروز روسما سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •