شما این پست...
و این پست رو بخون مشکلت حل میشه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این پست...
و این پست رو بخون مشکلت حل میشه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ميخوام دقيق تر بدونم. يعني اگه از بازار يه نسخه كپي بگيرم و product key اصلي لپ تاپو وارد كنم ويندوز بازم هم كرك شدست ؟
خیر, در صورت استفاده کردن از لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده چیزی به اسم کرک وجود نداره و ویندوز شما کاملا قانونی است. چون شما وقتی لپ تاپ رو خریدی پول همین لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده هم پول دادی. حداقل 200 تومن.
اما وارد کردن لایسنس در زمان نصب ویندوز از روی DVD به معنی اکتیو شدن اتوماتیک ویندوز نیست. بهتره اون 2 پستی رو که گفتم مطالعه کنید. در این 2 پست کامل توضیح دادم. برای اکتیو کردن ویندوز باید از طریق تلفن اقدام کنید. اما در بعضی از مدل ها فقط با وارد کردن لایسنس اتوماتیک اکتیو هم میشوند اما اگر اکتیو نشد باید از طریق تلفن اقدام به اکتیو کردن ویندوز بکنید.
سلام به همگی :(
آقا یه مشکل اورژانسی دارم :(
خروجیه تصویر (15 پین RGB ) کار نمیکنه . همه چیز ردیفه اما خروجی نداره اون پورت . ال ای دی هم تصویر داره
لپ تاپ ووسترو 1015
کلید فانکشن + اف 8 هم کاری نمیکنه . میزنم تصویر از ال ای دی میره اما رو خروجی نمیاد :(
نبود يه مرد كه مشكل ما رو حل كنه؟بابا به خدا مشكل داريم ديگه!واسه تفريح نيومديم كه!bios رو هم آپديت كردم ولي مشكل همچنان پابرجاست.![]()
وسترو 1015 گرافیک اینتل 4500 هست ، تو کنترل پنل کارت گرافیک یادمه یه گزینه برای VGA Port داشت ، ببینید غیر فعال نیست .
کابل رو هم حتما چک کنید
سلام دوستان. به یه مشکل عجیب بر خوردم. وقتی به نت وصل میشم، هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم اما با vmware که داخلش xp ریختم به راحتی سایت ها باز میشه! چکار کنم این مشکل حل شه؟؟؟
چون با vmware میتونی کانکت شی یعنی کارت شبکت مشکل نداره.
احتمالا ------ ست کردی. یه نگا به تنضیمات ------ و فایروالت بنداز اگه مشکلی نداشتن مشکل از ویندوزت.
مطمئنی ------ ست نکردی؟ یه بار با ------ هم امتحان کن.
موفق باشی
ممنون دوست عزیز. من از اینترنت گوشیم برای لپتاپ استفاده میکنم. اول فکر کردم شاید مشکل از کسپر باشه، واسه همین از لپتاپ پاکش کردم،اما درست نشد. حالا به نظر شما چکار کنم؟
سلام.
دوستان یه مشکل برای لپ تاپ دوستم پیش اومده مدلش : asus EEE pc هست از همین کوچیکا که سی دی نمیخورن.
پسورد رو فراموش کرده و ادمین هم بسته است! از روی safe mode هم نتونستم کاری بکنم!
ویندوزش الان XP SP2 هست....راهی هست که پسوورد رو بازگشایی کرد؟یا ویندوز رو عوض کرد؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)