تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 645 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام. من يه hp دارم كه سه تا dvd ريكاوري ازش گرفته بودم. خواستم لپ تاپ رو ريكاوري كنم براي همين موقع بالا اومدن esc زدم و بعدش f11 ولي اصلا نشانه اي از ريكاوري نديدم. اين بار با disk 1 ريكاوري بوت كردم كه خود به خود وارد Recovery manager شد. بعد من system recovery رو زدم و بعد از اون هم سور ريكاوري رو dvd انتخاب كردم حدود 20 30 درصد پر شده بود كه يه ارور داد وقتي از ارور خارج شدم سيستم ري استارت شد و بعد از اون ارور "Bootmgr is missing please Ctrl Alt Del to reboot" اومد. و درست هم نشد. اين دفعه دوباره با dvd 1 بوت كردم و Factory reset رو زدم و تا ديسك 3 رفت و حدود 80 درصد پر شده بود كه ارور داد كه نميتونه ريكاوري كنه. و ارور Bootmgr هنوز پابرجاست. من ميتونم يه ويندوز 7 دو هزار تومني بخرم ولي تكليف ويندوز اورجينال ستگاهم چي ميشه ؟ چون هيچ ديسكي همراه دستگاهم نبود. از روي هارد هم نميشه ريكاوري كرد و ارور ميده. تكليف من چيه ؟ آيا انا لالله و انا اليه راجعون ؟!؟
    شما این پست...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این پست رو بخون مشکلت حل میشه..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ho$∑∫N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه جهنم دره ای روی کره ی زمین

پيش فرض

من ميخوام دقيق تر بدونم. يعني اگه از بازار يه نسخه كپي بگيرم و product key اصلي لپ تاپو وارد كنم ويندوز بازم هم كرك شدست ؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من ميخوام دقيق تر بدونم. يعني اگه از بازار يه نسخه كپي بگيرم و product key اصلي لپ تاپو وارد كنم ويندوز بازم هم كرك شدست ؟

خیر, در صورت استفاده کردن از لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده چیزی به اسم کرک وجود نداره و ویندوز شما کاملا قانونی است. چون شما وقتی لپ تاپ رو خریدی پول همین لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده هم پول دادی. حداقل 200 تومن.

اما وارد کردن لایسنس در زمان نصب ویندوز از روی DVD به معنی اکتیو شدن اتوماتیک ویندوز نیست. بهتره اون 2 پستی رو که گفتم مطالعه کنید. در این 2 پست کامل توضیح دادم. برای اکتیو کردن ویندوز باید از طریق تلفن اقدام کنید. اما در بعضی از مدل ها فقط با وارد کردن لایسنس اتوماتیک اکتیو هم میشوند اما اگر اکتیو نشد باید از طریق تلفن اقدام به اکتیو کردن ویندوز بکنید.

داره خودمونی میشه mosilovesyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همگی :(

آقا یه مشکل اورژانسی دارم :(

خروجیه تصویر (15 پین RGB ) کار نمیکنه . همه چیز ردیفه اما خروجی نداره اون پورت . ال ای دی هم تصویر داره

لپ تاپ ووسترو 1015

کلید فانکشن + اف 8 هم کاری نمیکنه . میزنم تصویر از ال ای دی میره اما رو خروجی نمیاد :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد.
    من يك لپتاپ hp دارم كه دو تا پورت usb 2.0 داره.هر چيزي كه بهشون وصل ميكنم،به صورت راندوم قطع و دوباره وصل ميشن و بعضا هم اون رو به عنوان usb 1.0 ميشناسه و اين پيغام مياد:

" ...this device can perform faster,if you connect it to a usb2.0 "

در حالي كه هر دو usb2.0 هستن و بعضي وقتا به درستي وبا سرعت usb2 كار ميكنن.من آپديت chipset رو هم از سايت hp دانلود و نصب كردم ولي فايده نداشت.سپاسگزار دوستان خواهم شد اگه كمكم كنيد.
    نبود يه مرد كه مشكل ما رو حل كنه؟بابا به خدا مشكل داريم ديگه!واسه تفريح نيومديم كه!bios رو هم آپديت كردم ولي مشكل همچنان پابرجاست.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی :(

آقا یه مشکل اورژانسی دارم :(

خروجیه تصویر (15 پین RGB ) کار نمیکنه . همه چیز ردیفه اما خروجی نداره اون پورت . ال ای دی هم تصویر داره

لپ تاپ ووسترو 1015

کلید فانکشن + اف 8 هم کاری نمیکنه . میزنم تصویر از ال ای دی میره اما رو خروجی نمیاد :(
    وسترو 1015 گرافیک اینتل 4500 هست ، تو کنترل پنل کارت گرافیک یادمه یه گزینه برای VGA Port داشت ، ببینید غیر فعال نیست .
    کابل رو هم حتما چک کنید

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان. به یه مشکل عجیب بر خوردم. وقتی به نت وصل میشم، هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم اما با vmware که داخلش xp ریختم به راحتی سایت ها باز میشه! چکار کنم این مشکل حل شه؟؟؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان. به یه مشکل عجیب بر خوردم. وقتی به نت وصل میشم، هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم اما با vmware که داخلش xp ریختم به راحتی سایت ها باز میشه! چکار کنم این مشکل حل شه؟؟؟
    چون با vmware میتونی کانکت شی یعنی کارت شبکت مشکل نداره.
    احتمالا ------ ست کردی. یه نگا به تنضیمات ------ و فایروالت بنداز اگه مشکلی نداشتن مشکل از ویندوزت.
    مطمئنی ------ ست نکردی؟ یه بار با ------ هم امتحان کن.
    موفق باشی

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چون با vmware میتونی کانکت شی یعنی کارت شبکت مشکل نداره.
    احتمالا ------ ست کردی. یه نگا به تنضیمات ------ و فایروالت بنداز اگه مشکلی نداشتن مشکل از ویندوزت.
    مطمئنی ------ ست نکردی؟ یه بار با ------ هم امتحان کن.
    موفق باشی
    ممنون دوست عزیز. من از اینترنت گوشیم برای لپ‌تاپ استفاده می‌کنم. اول فکر کردم شاید مشکل از کسپر باشه، واسه همین از لپ‌تاپ پاکش کردم،اما درست نشد. حالا به نظر شما چکار کنم؟

پروفشنال IPHONE 3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام.

دوستان یه مشکل برای لپ تاپ دوستم پیش اومده مدلش : asus EEE pc هست از همین کوچیکا که سی دی نمیخورن.

پسورد رو فراموش کرده و ادمین هم بسته است! از روی safe mode هم نتونستم کاری بکنم!

ویندوزش الان XP SP2 هست....راهی هست که پسوورد رو بازگشایی کرد؟یا ویندوز رو عوض کرد؟

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •