تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 507 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای آزادی زندانی دوست و فامیل و آشنا سند ملک‌تان را وثیقه نگذارید

اگر هیچ راهی بجز سند گذاشتن ندارید حتماً با یک وکیل مشورت کنید و اگر وکیل تائید کرد سند بگذارید

یکی از آشنایان ما برای یکی از افراد فامیل که چک برگشتی داشته سند گذاشته که طرف بیاید بیرون و طلب طلبکارش را بدهد او هم آمده بیرون و خیال پس دادن پول را ندارد دادگاه هم دستور به مزایده گذاشتن ملک و تصفیه بدهی چک برگشتی را داده (آش نخورده و دهان سوخته! آخر عمری دارند خانه‌اش را میفروشند و باید از این به بعد باید مثل افراد نیازمند خونه این و آن زندگی کنه!!)

2. 16 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
    می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
    جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
    انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
    از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره

4. 12 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به بچه رو ندید همون اول چکیش کنید اگه بهش بخندید دیگه بدبختید فایدم به حالتون نداره

وقتی این کارو بکنید خیالتون راحت، هم حساب میبره هم جلو اشناهاتون ابروتونو نمی بره

والا به خدا
    Last edited by binamplayer; 26-12-2016 at 23:25.

6. 9 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.............
    Last edited by robert; 28-12-2016 at 00:25.

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
    می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
    جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
    انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
    از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره
    کتاب یا راهنمایی در این زمینه سراغ دارید که از این حلقه خارج بشیم

9. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در یک کلام: در انتخاب دوست دقت کنید، من الان در سن 23 سالگی تقریبا به این نتیجه رسیدم اصلا دوست درست حسابی پیدا نکردم، همه ی اینایی که اطرافم بود فقط برای منفعت خودشون بوده....

11. 10 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کتاب یا راهنمایی در این زمینه سراغ دارید که از این حلقه خارج بشیم
    به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشون

13. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

این به من ثابت شده که رسیدن به هدف 50 درصد لذت رو به انسان منتقل میکنه،

اما پیمودن مسیر رسیدن به هدف 100 درصد لذت رو منتقل میکنه.

به عبارت دیگه مسیر رسیدن به هدف لذت بخش تر از خود هدف هست.

15. 3 کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشون
    خیلی ممنون، کتاب صوتی این اثر هم هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اولأ سپاس از محمد آسمونی بابت معرفی این تاپیک.
    بعد حسابی خندیدم. زندگی یه وجه اش طنزه. اینها هم که تجربه های زندگیه.
    یه چیزی خواستم بگم: فکر کردم الآن بعضیها میگن بی ادبیه. هیچی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •