والا همه ی شواهدش داره نشون میده که ماله کرمانشاست واسه همینم سوال کردم![]()
والا همه ی شواهدش داره نشون میده که ماله کرمانشاست واسه همینم سوال کردم![]()
خب تو از کجا گیرش آوردی ؟
از این تاپیک قرار دادن تست هاتون !![]()
جان 100 مگ
شوخی بوده اون !!!
این طرح اینرنت پرسرعت هم که می گن همین adsl
تو قسمت سرورش نوشته تهران! قضيه كرمانشاه چيه؟ درضمن اين تست هر كجا كه باشه مربوط به ADSL نيست! چون همونطوري كه تو چند پست قبل گفتم ADSL حداكثر سرعتش 24Mbpsه! سرعتاي بالاتر رو با يه سرويسي كه ظاهرا بهش ميگن كابلي، ارائه ميشه
امروز تو اكانت پنل مخابرات چك كردم، از فروردين تا حالا فقط 10GB دريافتي و حدود 800مگ ارسال داشتم! البته 5GB كه يه دوره از صبانت گرفتم و 2روز آخر الكي دانلود ميكردم كه 2GB باقيش مصرف شه!!! كلا اين محدود ها خيلي به نفع من شده اما باز ميخوام اعتراض كنم كه چرا بيخودي 256 رو دو برابر سري دوم و 2.5 برابر اول كردن! متاسفم كه رئيس مخابرات اينقدر بيشعوره و مخش توانايي انجام چند تا جمع و تقسيم نداره كه 256 ما 2.5 برابر تهران كه 12 تومنه،قيمت گذاري شده!
پهنای باند مراکز و حتی شهرستان ها از هم جدا نیست.
آسیاتک تا یکی دو سال پیش 16MB پهنای باند داشت که بعدش اضافه شد. از مسعود نوری بپرسی بهت میگه
متاسفانه اطلاع ندارم و حتی نمیدونم منظورشون چه نوع سرویسی هست
این سرویسهای 1 به ده فاجعه هستن.من امروز آنلاین دو مگ شارژ کردم سرعت دانلودش بیشتر از 60 کیلو نمیره .پس فردا برم عوضش کنم با یک مگ 1 به 5 بهتره
![]()
512 واسه همه اینجوریه منم 60 تا بیشتر نمیشه
اگه عوض کردی تست کن بزار ببینیم چطوریه.
پینگت خیلی خوبه مال من که 380 به بالاست.چطوری پینگ انقدر پایینه؟
Last edited by aligool21; 24-11-2012 at 16:31.
512 نیست.مثلا دو مگ یک به ده شارژ کردم .79 تومن هزینه یک ماهشه.زنگ زدم گفت پس فردا بیا عوضش کن.جالبه اولش ز زدم گفتم میخوام شارژ کنم سرعت دو مگ 1 به ده تا چند میره.گفت تا 250.گفتم مطمئنی ؟ گفت اره.الان ز زدم میگم این که از یک مگ هم کمتره میگه سیستمت ویروسی نیست ؟ گفتم امروز صبح با یه مگ 130 تا دانلود میکردم.بعد رفت پرسید و اومد گفت آره ببخشید.الان پرسیدم 1 به ده هامون مشکل دارن
فقط تو عکسی که گذاشتم اون قانونش منو کشته 2048H
Last edited by .s.a.e.e.d; 24-11-2012 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)