مرسی سینا جان
پس با این حساب تنظیمات پیشفرض کسپر را نمیشه باهاش مخرب تست کرد : دی
تازه این برنامه هم مخرب نبود .
کسپر فقط یک ایرادی که داره وقتی تنظیمات را روی low میگذاریم که سوالی میشه / اصلا از کاربر سوال نمیپیرسه !
خودکار انجام میده.
فقط در صورتی سوال میکنه که یه فایل اجرایی فاقد امضا دیجیتالی باشه(که اگر روی پیشفرض هم باشه , سوال میکنه ) یا یک فایلی که در قسمت low هست بخواد به نت وصل بشه و کسپر ازت سوال میکنه.
نه همه برنامه هایی که در قسمت low هستن بلکه بعضی از برنامه های خاص / .که بخوان مروگری را باز کنن از کاربر سوال میکنه.
مثل برنامه Ace Translator که بعد از نصب در گروه low قرار میگیره و برای اینکه میواد به سایت وصل بشه / باید مرورگر را باز کنه / که کسپر زا شا سوال میکنه که ایا :
Trusted
Allow
Block
این برنامه میخواهد مرورگ ie را باز کنه ایا اجازه دسترسی بدم یا نه یا به گروه سفید , برنامه را انتقالش بدید.
پس هوش مصنوعی که کسپر برای hips قرار داده است / نمیتونه با تمام قوا در برابر حرکات یک مخرب / بایسته.
تنظیمات اگر دستی باشن / فکر کنم درصد جلوگیری از مخرب بالاتر بره.
من که عرض کردم خدمت شما سینا جانولی خود کسپر هر کار کردم به صورت اتومات به high یا low منتقل نکرد و trsut کرد چون popular هست
این اضافه شدن به لیست سفید از امضای دیجیتالی نبوده / بلکه از سرویس ksn بود که چندتا یوزر ازش استفاده کرن..فکر کنم اگر دوتا گردی مشکی باشه یعنی 1000یوزر.