سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .
.gif)
چند نکته:
همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد
.gif)
و گارانتی هم تموم
.gif)
)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون
.gif)
.