تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 451 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    جدیدا یه مشکلی برای نوت بوکم بوجود اومده..

1- زمانی که در رو باز و بسته می کنم ، یا نیمه باز و یا حتی چند درجه تغییر درجه در صفحه ، صفحه نمایش بهم میریزه و خط هایی به رنگها مختلف نشون داده می شوند ، که البته بعد از ثابت شدن صفحه درست میشه..
    2- تا حالا 3 بار شده که وسط کار با نوت بوک بدون باتری ، خودش خاموش شده و بعد از بالا اومدن پیغام Windows has recovered from an unexpected shutdown رو میده.

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من 2شنبه دستگاهم رو بابت لولا بردم امرتات،کلی صحبت و اینا،قرار شد وقتی لولا واسشون رسید بهم خبر بدن
    5شنبه زنگیدن واسه استعلام قیمت
    گفتن اسوس لولا تک نمیفرسته !!! و کل ماژول کاور دستگاه میاد واسشون،یعنی قاب ال سی دی- خود ال سی دی - به همرا لولای های هر 2 طرف کامل قیمت هم 75 تومن و گفتن که زود هم بهشون خبر بدم که میخوام یا نه
    خوب،چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟
    خواهشا سریع جوابم رو بدین،ممنونم
    اون یکی دوستمون که لولاش شکسته بود چی کار کرد ؟
    من هنوز کاری نکردم. چون نمیتونم بدون سیستم باشم فعلا. همیشه هم در لپتاپ بازه و مشکلی نداره مگر جابجا کردنش، اما به هر حال باید درستش کرد دیگه. شمام بدی بهتره بنظرم.

سلام دوستان
    جدیدا یه مشکلی برای نوت بوکم بوجود اومده..

1- زمانی که در رو باز و بسته می کنم ، یا نیمه باز و یا حتی چند درجه تغییر درجه در صفحه ، صفحه نمایش بهم میریزه و خط هایی به رنگها مختلف نشون داده می شوند ، که البته بعد از ثابت شدن صفحه درست میشه..
    2- تا حالا 3 بار شده که وسط کار با نوت بوک بدون باتری ، خودش خاموش شده و بعد از بالا اومدن پیغام Windows has recovered from an unexpected shutdown رو میده.

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    1. احتمالا سیم های مانیتور که از لولا رد میشه اتصالی کرده. لولا هیچ مشکلی نداره؟
    2. برای منم زیاد پیش امده. دلیلش هم هاردور گرافیک میگفت. کاری نتونستم بکنم و خدارو شکر هیچ مشکلی هم نداشتم، فقط یه اروره که هر چند ماه یبار میاد دیگه

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام پوریا جان مگه دستگاهت گارانتی نداره که 75 تومن میخوان بگیرن؟
    راستی پوریا جان مگه قبلا لولای لب تابت شکسته بود , درستش نکرده بودی؟
    دوباره شکسته؟
    لولا جزو شکستگی فیزیکی هستش و گارانتی شامل حالش نمیشه
    اون دفعه لولای چپم شکسته بود و این دفعه لولای راست

5. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوست عزیز به غیر از استفاده از cool pad تو بقیه موارد دقیقا من هم همینطور مثل شما از باطری استفاده میکنم و الحمدالله باطریم هم تقریبا مثل روز اول شارژ نگه میداره.
    سلام محسن جان، شما هم max و min پروسسور رو تنظیم کردین؟ چون تو حالتی که من تنظیم کردم مشکل دما ندارم و من فکر می کنم در رابطه با باطری دما حرف اول (بعد از استفاده غلط) رو می زنه ... corei7 حرارتش خیلی زیاده ، خودم تو یه سایت خارجی خوندم که اینتل حتی تا 100 درجه هم گفته واسش طبیعی هست! خودم هم جا خوردم! حالا راست و دروغش رو نمی دونم، به هر حال با این تنظیمی که max 15% گذاشتم الان آفیسم بازه، مدیا پلیر بازه، کروم هم که خدمت شماییم، آنتی ویروس(کمودو - که معروف به سنگینی و استفاده از ریسورس های سیستم) هم اون پشته، hwmonitor از اول رو سیستمم لود شده ، max یکی از هسته ها 62 هست و بقیه 59 هستند، مادریورد60، هارد 27، گرافیک 57 ...
    Last edited by aka_karkas; 06-04-2012 at 19:54.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام محسن جان، شما هم max و min پروسسور رو تنظیم کردین؟ چون تو حالتی که من تنظیم کردم مشکل دما ندارم و من فکر می کنم در رابطه با باطری دما حرف اول (بعد از استفاده غلط) رو می زنه ... corei7 حرارتش خیلی زیاده ، خودم تو یه سایت خارجی خوندم که اینتل حتی تا 100 درجه هم گفته واسش طبیعی هست! خودم هم جا خوردم! حالا راست و دروغش رو نمی دونم، به هر حال با این تنظیمی که max 15% گذاشتم الان آفیسم بازه، مدیا پلیر بازه، کروم هم که خدمت شماییم، آنتی ویروس(کمودو - که معروف به سنگینی و استفاده از ریسورس های سیستم) هم اون پشته، hwmonitor از اول رو سیستمم لود شده ، max یکی از هسته ها 62 هست و بقیه 59 هستند، مادریورد60، هارد 27، گرافیک 57 ...
    سلام دوست عزیز بیشتر مواقع لپ تابم رو max تنظیم هست و باطری را هم در میارم و میذارمش کنار دمای لپ تاب خیلی برام مهم نیست چون من هر یکی دو ماه یک بار که بازی بدرد بخور و جدیدی میاد رو لپ تاب اجرا میکنم و تموم میشه بقیه کارای معمولی هم زیاد دمارو بالا نمیبره به همین دلیل من رو دما زیاد حساس نیستم و بدون کول پد کار میکنم.

8. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    دستگاه من داره 2 ساله میشه . تنها مشکلی که داشتم اینه که کمی داغ میکنه . حالا نمیدونم ببرم گارانتی تا تموم نشده بدم یه نگاهی بهش بکنه یا نه ؟ گاهی کاریم که نمیکنم صدای فنش در میآید (مثلا وب گردی)
    باتریم که کلا 15 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و خراب شده . از اولش هم که نو گرفته بودم یک ساعتو ربع بیشتر نگه نمیداشت . قیمت باطری چنده ؟ کسی گرفته و اگه بخوام 9 سلولی بگیرم چند در میآید ؟
    سلام عزیز دل
    بسلامتی، همسن دستگاه مائه پس
    شما اول یه زحمتی بکش با نرم افزارهای مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از حدود یک ساعت کار دمای سی پی یو رو چک کن
    احتمال داره دور فن گرد و خاک گرفته؛ من خودم لپ تاپ رو دوبار بازش کردم و خاک گیری کردم و خمیر سیلیکون مجدد به سی پی یو و جی پی یو زدم (البته با پرس و جو و راهنمایی دوستان)
    بعد از این کار هم دما 5-6 درجه کاهش داشت و فن هم به حالت عادیش برگشت
    اگه خواستی خودت باز کنی حتما چند تا ویدئو درموردش (نحوه باز کردن و تمیز کردن Heatsink، فن، سی پی یو، ...) ببین
    همچنین طریقه استفاده از خمیر سیلیکون (How to Clean a Processor / CPU / Heatsink جستجو کنی یه چیزایی دستگیرت میشه)
    موفق باشی
    Last edited by mammad_visual; 07-04-2012 at 22:01.

10. 3 کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .
    چند نکته:
    همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
    اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد و گارانتی هم تموم)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون.

12. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .
    چند نکته:
    همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
    اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد و گارانتی هم تموم)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون.
    سلام دوست عزیز خوبی , خوشی , سلامتی ؟ چه عجب به این کلوپ سر زدید.

14. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز خوبی , خوشی , سلامتی ؟ چه عجب به این کلوپ سر زدید.
    سلام از بنده دوست گلم.مرسی.اتفاقآ من همه پستهای کلوپ رو میخونم اما یه چند وقتیه که سرم خیلی شلوغه و وقت کافی برای کارام ندارم.به هر حال شما و دیگر دوستان به بزرگواری خودتون ببخشید.

16. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان کسی اطلاع داره ورژن جدید( ماه اوریل) درایور گرافیک این لپ تاب اومده یانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •