واقعا وحيد با اين حرفت كه كشكي شده بد جور موافقم اصلا لذتي نداره همه لذتش به همين بود كه از بين رفته![]()
واقعا وحيد با اين حرفت كه كشكي شده بد جور موافقم اصلا لذتي نداره همه لذتش به همين بود كه از بين رفته![]()
با سلام..من این بازی رو دانلود کردم...اما حالا که نصب کردم..میبینم که زبانش ایتالیایی هست..هم menu و هم گزارش بازی..ایا پچی هست که بشه زبان بازی رو عوض کرد؟؟؟
پچ که نه فقط دو تا فایل به خرج افتادی
dt00_e : 432 mg
dt05_e : 15 mg
فایل های زبان انگلیسی هست اولی مال گزارش دومی مال متون
هر روز که بازیش میکنم بیشتر ازش خوشم میاد.
درسته که گل زدن توش سخته ولی خیلی بازیه باهالی شده
یه چیز هم بگم که برام خیلی جالب بود:
دیدید تو فوتبال واقعی زمانیکه یه تیم داره میبازه و آخرای بازی هم هست و یه کرنر و یا ضربه آزاد
برای تیم بازنده جور میشه،بعد دروازه بان تیم بازنده میاد جلو تا شاید اون بتونه یه گل بزنه؟خب امروز برای من این اتفاق افتاد و دربازه بانم
اومد جلو وبا یه head توپو وارده دروازه کرد.خیلی حااااال کردم
جلو اومدن دروازبان که تو نسخه های قبلی هم بود....برای من توی پی اس 10 اتفاق افتاده بود....
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
اقا پچی نیست که کم حجم باشه و با dlc یک سازگار باشه و همه چیز لیورپول رو درست کنه؟با این لباس و و لوگو و...مسترلیگ اصلآ نمیچسبه.
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
اقا پچی نیست که کم حجم باشه و با dlc یک سازگار باشه و همه چیز لیورپول رو درست کنه؟با این لباس و و لوگو و...مسترلیگ اصلآ نمیچسبه.
دوستان یه سوال
الان این PES2011 در حقیقت همون Next Generation هستش![]()
؟
اون مال فیفاست،هر چند که مشخصه عمدآ گفتی...![]()
سلام اقا کسی از این برنامه افزایش قدرت در BAL استفاده کرده درست هست یا نه؟
خوب بزارید ترنسفر فرکونسی رو لاو و یه چیز دیگه هم دارد بزارید هارد دیگه به راحتی بهتون بازیکن نمیدن.
من 2 بار بهترین تیم دنیا شد ولی هنوز کاکا نمیاد
ما آخر نفهمیدیم بذاریم رو high تا راحت بیان یا بذاریم رو low که راحت بیان !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان واسه من رو high هست و فصل سوم !!!
با بارسلونا رفتم (البته اورجینال) و الان هم رونالدو اومده و رونی و 2 تا دفاع 94 ! و یه دروازه بان اوکراینی (اسمش سخته) که الان شده 98 !
تازه مسی هم شده 103
خلاصه اگه high اینه که خیلی کشکی شده !!!!!
البته بگم که رونالدو بعد از 2 فصل اومد !!!!
لینم بگم بنزما رو از رئال خریدم 10 میلیون دلار بعد از یه قصل که شده بود 89 فروختم به منچستر 20 میلیون خیلی حال داد (رفت تو پاچش تا ته)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)