لحظه رهايي نزديك است
رنگشم كردم كه قشنگ تر بشه
90 روز داشتيم 9000 مگابايت كه به هر روز 100 مگ رسيد و روز آخر هست 100 مگابايت باقي است!
فردا شب ساعت 21 تموم ميشه و راحت ميشم از دستش![]()
لحظه رهايي نزديك است
رنگشم كردم كه قشنگ تر بشه
90 روز داشتيم 9000 مگابايت كه به هر روز 100 مگ رسيد و روز آخر هست 100 مگابايت باقي است!
فردا شب ساعت 21 تموم ميشه و راحت ميشم از دستش![]()
سلام دوستان یه سوال دارم
من از v p که استفاده میکنم سرعتم به 1کیلوبایتم نمیرسه!این وی پی رو روی یه کامپیوتر دیگه با همین ویندوز که سون64بیتی ه امتحان کردم سرعتش خیلی عالیه !ولی رو کامپیوتر خودم سرعتش افتضاحه!و اصلا سایت هم نمیتونه باز کنه!کسی میتونه راهنمایی کنه؟من 128 با 3 گیگ دانلود دارم
Last edited by mahdi-001; 22-02-2011 at 23:44.
اره. واسه من هم 128 هست. کنارش نوشته up to 1024
دوستان توی سایت پارس انلاین جایی هست که ادم بفهمه خطش رانجه شده یا نه؟ چون به این اپراتوره که زنگ میزنم میگه تو سایت که میزنم میگه در دست اقدامه..... راهی هست که خودم برم ببینم
خط رانژه باشه مودم روشن باشه و سيم تلفن بهش وصل چراغ adsl يا link روشن ميشه.
شما كاري نميخواد انجام بدي چراغ روشن كه شد خط آماده است.
البته يه مورد داشتم كه همين رانژه رو 10 روز طول دادن كه ظاهرا نماينده پارس حوصله نداشته فرم ها رو ببره مخابرات![]()
دوستان هزینه 3 ماهه 9 گیگ 128 و 256 چنده؟شبانه پارس از ساعت چنده سرعتش چه قدره؟مرسی.
من 128 3 ماهه 9 گیگ با 5 تومن هزینه نصب گرفتم 53 تومن(با مالیات و...)
شبانه از 1 تا 6 صبحه که بعضی وقتا شاید تا 6:30 هم رایگان حساب بشه.
برای من سرعت شبانش بین 15 تا 25 هه.
داداش دمت گرم .... خب اینو که میدونم اما مشکلم اینه که مودم ندارم....از بس ترسوندن منو که شاید خطت کابل وری باشه..... میترسم یک مودمم دستم بمونه.... راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟ من 4 روز پیش پولو دادم.... اکانتمم تو سایت هست ..... امروز بهشون زنگیدم گفت تو سایت که میزنم میگه در دست بررسی یا یه همچین چیزی..... ممکنه خطم رانجه نشه....؟؟؟؟؟ توی سایتشون شمارمو هم زدم..... میگفت مشکلی نداره... .تو اپارتمان ما هم چند نفر دیگه adsl دارن.... هلپ می. ابوت دیس!
هزینه 128 با 9 گیگ ترافیک 36000-شبانه از ساعت 1 تا 6 بعضی روزها 6 تا 7 هم رایگان هست-سرعت شبانه 4 تا
6 مثل روزانه هست 80 تا 110
می خواستم بدونم این پشتیبانی پارس ، روزهای تعطیل و نیمه شبها هم پاسخگو هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)