بازم خوبه باز میشه
بازم خوبه باز میشه
امروز که خوبه این چند روز اخیر سرعت واقعا افتضاح بود پینگ هم بدتر از اون که البته مشخصه برایه چیه !
اگه وجود داره چرا باید صبر کنم تا خالی بشه؟؟؟؟!!!![]()
عذر میخوام منظورم "نداره" بود ، اشتباه تایپی
چک کردم تو سیستم براتون، پورت خالی موجود نیست
سلام جناب adsltce عزیز
آقا قبل از 21 بهمن پینگ ما روی 150 بود تقریبا و سرعت خوب بود و مشکلی نداشتیم
چرا الان با اینکه مسائل سیاسی تموم شده هنوز این مشکل وجود داره؟
ما تو شرکتمون از شبکیه استفاده میکنیم اونها هم تا دو روز پیش پینگشون مشکل دار بود ولی نه در این حد تازه باز هم با سرعت 250 دانلود میشد بکنی و فقط تو پیج باز کردن مشکل داشتیم
این مشکلات کی قراره حل بشه؟
ممنون
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
سلام جناب adsltce عزیز
آقا قبل از 21 بهمن پینگ ما روی 150 بود تقریبا و سرعت خوب بود و مشکلی نداشتیم
چرا الان با اینکه مسائل سیاسی تموم شده هنوز این مشکل وجود داره؟
ما تو شرکتمون از شبکیه استفاده میکنیم اونها هم تا دو روز پیش پینگشون مشکل دار بود ولی نه در این حد تازه باز هم با سرعت 250 دانلود میشد بکنی و فقط تو پیج باز کردن مشکل داشتیم
این مشکلات کی قراره حل بشه؟
ممنون
میبینی سرعت اینترنت اینقدر پایینه و اینقدر تو ارسال این مطلب طول کشید که دو تا پست پشت سر هم زد ولی خوب ادقام شد
اینم سومیش حالا اگه نشه چهارتا
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
میبینی سرعت اینترنت اینقدر پایینه و اینقدر تو ارسال این مطلب طول کشید که دو تا پست پشت سر هم زد ولی خوب ادقام شد
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
کل دنیا وضعیت اقتصادیش ریخته به هم مملکت ما وضعیت اینترنتش.ولی رفیق این بحث سیاسی زیاد به افت سرعت کار نداره نگران نباش.اینا بیدی نیستن با این بادا بلرزن.موقع اغتشاشات هم واسه یه مدت کمی نت رو خوابوندن
سلام
یه سوال
توی چه تاریخی 2 گیگ شارژ اضافه میشه؟
یعنی دوره کی تموم میشه؟
سرعت دالود من 3 کیلو هست کسی میدونه مشکل فقط از مخابراته یا بقیه سرویس دهنده ها هم همینطورن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)