تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 2199 اولاول ... 3243744144204214224234244254264274284344745249241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با این که میزان نارضایتی دوستان وحشتناک هست، به دلایلی مجبورم علاوه بر ADSLی که تو خونه هست یه وایمکس هم بگیرم، در نتیجه قطعی و پینگش برام خیلی مهم نیست.
    حالا سوال:
    مودمو می فروشن یا کرایه می دن؟ یعنی من اگه یه ماه بعد خوشم نیومدو خواستم کنسل کنم مودمو پس میگیرن یا میمونه رو دستم؟
    حتما باید اینترنتی ثبت نام کنمو صبر کنم خودشون بیان یا مرکز فروشی چیزی داره که خودم برم قرارداد ببندمو مودمو بگیرم؟
    Last edited by {sahand}; 16-09-2011 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مودم امانی نمیدن باید به قیمت گزاف بخری

3. این کاربر از Cheric1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

با این که میزان نارضایتی دوستان وحشتناک هست، به دلایلی مجبورم علاوه بر ADSLی که تو خونه هست یه وایمکس هم بگیرم، در نتیجه قطعی و پینگش برام خیلی مهم نیست.
    حالا سوال:
    مودمو می فروشن یا کرایه می دن؟ یعنی من اگه یه ماه بعد خوشم نیومدو خواستم کنسل کنم مودمو پس میگیرن یا میمونه رو دستم؟
    حتما باید اینترنتی ثبت نام کنمو صبر کنم خودشون بیان یا مرکز فروشی چیزی داره که خودم برم قرارداد ببندمو مودمو بگیرم؟
    1. مودم را می فروشند و در وایمکس مودم کرایه ای عرضه نمی شود.
    2. خیر. مودم پس نمیگیرن.
    3. می تونید به این آدرس مراجعه و به نزدیکترین نمایندگی مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arshiamoj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا ولی تا الآن یک بارم قطعی نداشتم و خیلی راضیم (تهران)
    تو ساعت رایگان هر شب بیشتر از 2 گیگ دانلود می کنم ( متوسط سرعتم شب ها 120 هستش)
    غیر ساعت رایگان هم بین 130 تا 140 هستش

برادرک هم تو زنجان دانشجو هستش اونجا هم 1 مگ گرفته سرعتش حتی از تهران هم بیشتره
    ولی در هر صورت من تو تهران ازش راضیم

7. 3 کاربر از arshiamoj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من نمیدونم چرا ولی تا الآن یک بارم قطعی نداشتم و خیلی راضیم (تهران)
    تو ساعت رایگان هر شب بیشتر از 2 گیگ دانلود می کنم ( متوسط سرعتم شب ها 120 هستش)
    غیر ساعت رایگان هم بین 130 تا 140 هستش

برادرک هم تو زنجان دانشجو هستش اونجا هم 1 مگ گرفته سرعتش حتی از تهران هم بیشتره
    ولی در هر صورت من تو تهران ازش راضیم
    شانسیه دیگه. منطقه با منطقه فرق داره. البته اخیرا حالا غیر از اینکه مشکل قطعی زیاد داره ولی مشکل پهنای باندشو حل کردند تا ببینیم که تا کی مشکل پهنای باند نداریم. بیشتر مشکل ماها مسئله دانلود از یک کانکشن هست نه دانلود منیجر.

راستی خبری از تعرفه پاییزشون نیست.
    Last edited by h.yazdani67; 17-09-2011 at 14:16.

9. این کاربر از h.yazdani67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شانسیه دیگه. منطقه با منطقه فرق داره. البته اخیرا حالا غیر از اینکه مشکل قطعی زیاد داره ولی مشکل پهنای باندشو حل کردند تا ببینیم که تا کی مشکل پهنای باند نداریم. بیشتر مشکل ماها مسئله دانلود از یک کانکشن هست نه دانلود منیجر.

راستی خبری از تعرفه پاییزشون نیست.
    آره واقعا شانسیه میتونین یه سر به وبلاگ مبین نت بزنین ببینید چقدر ناراضی زیاده

11. این کاربر از Cheric1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان از ساعت 9 چند ساعته قطع و وصلی دارم ، تا چند دقیقه پیش که دوباره قطع شد تماس گرفتم طرف میگه سیگنالتون ضعیفه باید یه کاری کنید RSSI را برسونید به 50 !
    میگم من چطوری برسونم الان روی 76 هست همیشه هم همینطور بوده مشکلی نداشتم میگه نه شما لب مرز هستید و با هر نویزی مشکل پیش میاد ... اشکال از سیگنالتونه ... BTS هم چک کرد فقط 22 یوزر آنلاین داشت ...
    بهتره اصلا با پشتیبانی تماس نگیریم چون فقط میگن مودم را جابجا کن همین

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا پسرخاله ما كه پروژه هاي مخابرات رو انجام ميدن گفت كه مبين نت براي مخابراته. گفت يكي ميگفت ميخوام ايرانسل بگيرم گفت چرا ايرانسل مبين نت بگير كه براي خودمون هست. اينا همش براي يجاست ديگه سپاه. جايي كه براي اينا هست سرويس خوب نميدن فن آوا هم همينطوره همش قطعي داشت و نداگستر با اون عظمت و ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض نحوه شکایت از اپرتورها

یک مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات گفت: کاربران سرویسهای ارتباطی با مراجعه به سایت سازمان می توانند از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات شکایت کنند. همچنین می توانند با منطقه و یا حوزه این سازمان تماس گرفته و یا شکایت خود را به صورت مکتوب فکس کنند.
    علیرضا اصغریان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد مکانیزم دریافت و درخواست شکایت مردم از اپراتورهای فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: شکایت حتی یک کاربر سرویس های فناوری اطلاعات می تواند پروانه اپراتورهای ارائه دهنده این خدمات را با مشکل تعلیق یا اخطار مواجه کند.
    مدیرکل نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کاربران سرویس های فناوری اطلاعات پیشنهاد کرد که ابتدا شکایت خود از سرویس موردنظر را به اپراتورهای مربوطه ارائه کنند و درصورت عدم پاسخگویی مناسب مراتب را با رگولاتوری در میان بگذارند.
    اصغریان تصریح کرد: 90 درصد اعتراضات مشتریان از سرویس های فناوری اطلاعات زمانی که به اپراتور مراجعه می کنند حل می شود و تنها 10 درصد این شکایات نیاز به پیگیری رگولاتوری دارد.

این مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در صورتی که شکایات کاربران از ارائه دهندگان سرویس های فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق سالنهای مانیتورینگ امکان پذیر باشد در همان زمان رسیدگی شده و به اپراتور مربوطه ارجاع می شود ادامه داد: در این مواقع اپراتور موظف خواهد بود حق و حقوق مشتری را پرداخت کند.
    اصغریان در مورد بیشترین شکایات از سرویسهای فناوری اطلاعلات نیز تاکید کرد که فراوانی و تجمع شکایت از سرویس خاصی وجود ندارد و تنها در برخی موارد این شکایات به عدم اطلاع رسانی مناسب کاربران از سرویس های ارائه شده، زمان راه اندازی سرویس، نبود قیمت مناسب و مسترد کردن مبالغ پرداخت شده مربوط می شود.
    وی گفت: در بحث کیفیت نیز بیشترین شکایات مربوط به قطع و وصلی سرویس و رفتار نامناسب برخی اپراتورها با مشترکان عنوان شده است.
    مدیرکل نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: زمانی که اعتراض ارائه شده از سوی کاربر به حق باشد به اپراتور اعلام می شود و حتی ممکن است این شکایت منجر به تعلیق یا اخطار پروانه فعالیت اپراتور شود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •