عجب بحث جالبی شد!بهر حال CINR Reuse1 من حدود 18 db و CINR Reuse3 من حدود 25 db و RSSI من حدود -71 dbm هست!
عجب بحث جالبی شد!بهر حال CINR Reuse1 من حدود 18 db و CINR Reuse3 من حدود 25 db و RSSI من حدود -71 dbm هست!
شناسه وایمکس رو قبل از @mtnirancell.com بزنید
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
مشخصات آنتنتون خیلی خوبه ، dl و ul رو چند می زنه؟ اونجا که نوشته QPSK یا QAM که قبل و بعدش ممکنه عدد داشته باشه مثل 16QAM3/4
مودمتون چیه؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
4 روز گذشته زنگ نزدن ؟ دیر شده ، پیگیری کنید تا شلوغ نشده واستون بفرستن
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
علتش می تونه این باشه که وقتی مودم رو حالت TLS باشه و یوزر نیم رو توی پرتال وارد می کنید ، تا وقتی مودم خاموش نشه یوزر نیم و پسورد تو مودم می مونه ، برای همین شاید دیدن این دکمه نیازی نباشه ، در ضمن آنتن گرفتن ممکنه خیلی وقت گیر باشه ، برای همین خاموش نشه بهتره
سلام.
در حال حاضر بین مودم های ایرانسل کدوم رو برای من پیشنهاد می کنید؟ محله مون تو منطقه ی سبزه.![]()
مدل BM632W از همه بهتره به این دلایل:
برندش معتبره و ساخت Huawei چین هست
از استاندارد WiFi802.11n پشتیبانی میکنه
قابل اتصال به آنتن خارجی هست
ابعاد و ظاهرش هم مناسبه
اما به هیچ عنوان FBR-105 رو پیشنهاد میکنم که خودم دارم و میدونم چه چیز مزخرفیه
زدم ولی باز هم connecting هستش
Last edited by rokhsarak; 31-07-2011 at 23:23.
شناسه وایمکس رو زدم ولی باز هم connecting میزنه و وصل نمیشه
من هم همین مدل رو دارم . چیش مزخرفه ؟ البته اندازه ش خیلی بزرگ و جاگیره![]()
مرسی خوشحال شدم!DL رو الان زده 46.681MB و UP رو هم زده 5.366MB! و UL_FEC و DL_FEC رو هر دوشو زده 16QAM(CTC) 1/2 و البته Signal Strength رو 71 % زده!مودمم BM632W هست.
احتمال زیاد دارید اشتباه می زنید یوزر و پسورد رو
ولی اگه مطمئن هستید ، پایین سمت راست یه دکمه کوچیک هست که بزنید صفحه برنامه بزرگ میشه ، سمت راست گزینه ای که TLS داره رو انتخاب کنید و در خط پایین @mtnirancell.com رو بکیند @irancell.ir ببینید ( به حروف و اعداد قبلش دست نزنید ) connected میشه یا نه
شما باید حداقل سرعت دانلودتون روی 18 باشه ، حتما مشکلی وجود داره که سرعتتون کم شده ،حتما با پشتیبانی تماس بگیرید
بی سوادی کسایی که تو مخابرات کار میکنن رو همه میدونن در ضمن محض اطلاعتون این کار رو من عملی تجربش رو دارم تو خونه خودمون مشکل سرعت ندارم و cinr هم همیشه حدود 20 22 هست ولی خونه مادربزرگم حدود 13 14 هست و به شدت نوسان افت سرعت دارم حالا شما هی حرف خودت رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)