تلفن میزدی به شرکتش!
تا فردا برات میذارم برو دانلود کن
امروز دسترسی به مسئول سایت ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلفن میزدی به شرکتش!
تا فردا برات میذارم برو دانلود کن
امروز دسترسی به مسئول سایت ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنون 1911 برای jamo 606 ضعیفه.باید 2311 تهیه کنید.ساب هم 260 تهیه کنید.جدیدتره،البته jamo 606 نیازی به ساب نداره.
ممنون از راهنماییتون. ولی متاسفانه دیروز از همین acoustichifi.ir پرسیدم گفتن هم Jamo 606 تموم شده، هم رنگ مشکی 1911! فقط Silver باقی مونده! پیشنهاد کردن به جای اونا یه Marantz 5005 بگیرم با یه ست اسپیکر Marantz LS-7000، نظرتون چیه؟
این سیستم خریدن من شده اوضاعی برام! برا ماشینمم دقیقا یه همچین اتفاقایی افتاد!
سلام دوست عزیز .
شما یک سر به فروشگاه ارمغان تو پاساژ شرکا بزن . من 5شنبه اونجا بودم ست جامو 606 رو داشت .
یک سوال از دوستان داشتم . میخواستم ببینم از دوستان کسی پایه دیواری برای نصب سراند به دیوار سراغ داره ؟ میخوام که قابلیت تنظیم جهت هم داشته باشه.
من هرجا پرسیدم پیدا نکردم و میگفتن که نیستش . یکی دو جا هم بهم گفتن از این پایه های دوربین های مدار بسته باید بگیرم و با تغییراتی بتونم برای سراند ها استفاده کنم .
اما من با سرچی که کردم فعلا تنها مورد قابل استفاده ای که پیدا کردم این مدل هست که البته برای مانیتور و تلویزیون تا 20 اینچ هست اما میشه برای سراند هم استفاده کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو گوگل سرچ کردم مدلهای خوب و مناسبی پیدا میشه که متاسفانه من اینجا ندیدم . مثل این مدلها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان اگه جایی رو سراغ دارید که از این پایه های دیواری داشته باشه یا طرح و ایده ای اگه سراغ دارید ممنون میشم من رو هم مطلع کنید.
کسی اطلاعی داره که سینمای خانگی ال جی 1090 را چگونه میشه به تنظیمات کارخونه برگردوند
با سلام
میخواستم بدونم کلا denon 1311 بهتره یا pioneer rs77
Last edited by payamovie; 26-07-2011 at 19:57.
بلندگو marantz نگیر.اصلا توصیه نمیشه.
همونطوری که دوستمون دارا گفت یسر به پاساژ شرکا بزنی گیرت میاد.
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
اگر صدای پر حجم بخوای rs77 توصیه میشه در غیر این صورت تو حالت کلی دنون 1311 صدای نرم تری داره.
ببخشید یه سوال دیگه داشتم.باند بلندهای rs77 محافظ توری روی بانداش نداره؟توی عکس که اینجوریه
جنس چوبش نئوپانه یا mdf?
Last edited by payamovie; 27-07-2011 at 01:36.
مدل HTP-ES3TB توري جلوي بلندگو دارد.
همون نئوپان بايد باشه
منظورم توری لاکی نه پارچه ای
یه چیزی باشه که بچه دست نکنه تو بانداش.اگه نداره میشه جدا تهیه کرد؟باند کوچیکاش دارن تو عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)