سلام
بابا امروز رفتم تهران جنوب یه پوشه دادن گفتن برین پر کنید 29 شهریور بیاین........
ولی باید پر کنیما 10 یا 20 صفحست.......![]()
سلام
بابا امروز رفتم تهران جنوب یه پوشه دادن گفتن برین پر کنید 29 شهریور بیاین........
ولی باید پر کنیما 10 یا 20 صفحست.......![]()
اقا من امروز برای ثبت نام رفتم و همه ی کاغذ بازیهاشو انجام دادم بعد بهم یک برگه ی تایید ثبت نام دادن و بهم گفتن برو شهریه ثابت رو بریز ولی بعد از اینکه شهریه ثابت رو ریختم هیچکس برای انتخاب واحد جوابمو نداد و درضمن توی یک برگه روی تابلوی اعلانات نوشته بود انتخاب واحد 7 مهر وشروع کلاسها 10 مهر
حالا من چیکار کنم؟
ایا من که ترم اولمه هم باید 7 مهر برم؟
من هم مثل شما هستم و امروز رفتم برای ثبت نام اونها هم گفتند تا گواهی موقت رو نیاری خبری از ثبت نام نیست!!!
باید به فکر ثبت نام با تخیر باشیم تا شاید مهر بتونیم بریم
سایر دوستانی که مدرک موقت پیش رو ندارند چی کار کردند؟
Last edited by Hossein Adeli; 12-09-2010 at 12:17.
تکمیل ظرفیت تهرانیا پاره وقتو کجا میتونن بزنن؟
مرکزی و سمنان و قزوین میشه؟
درود
ظاهرا مدرک پیش دانشگاهی هستش
چون اصلش یک سال دیگه میاد
بهتون موقت میدن(مدرسه)
نپرسیدی تا کی وقت داریم برای ثبت نام؟
از صبح زنگ می زنم دانشگاه ازاد زنجان ولی آشغاله !!!!
من بد بخت که مدرک پیشم رو اخرای شهریور می گیرم چه غلطی باید بکنم؟
کسی هست که هنوز از پیشش درس داشته باشه ولی ثبت نام کرده باشه؟
من الان رفتم گواهی موقت رو از مدرسه گرفتم کاری دیگه ای لازم نیست باش انجام بدم؟من هم مثل شما هستم و امروز رفتم برای ثبت نام اونها هم گفتند تا گواهی موقت رو نیاری خبری از ثبت نام نیست!!!
یکی بطور کامل مدارک لازم و کارایی که باید با مدارک انجام بدیم رو مینویسه
یعنی خودش با طی کردن این مراحل تونسته باشه با موفقیت تو دانشگاه آزاد ثبت نام کرده باشه!
شما تهران مرکزی ؟ رفتی ثبت نام میکردن یا برگه میدادن میگفتن 29 شهریور بیا ؟؟
ثبت نام برای ما عمرانی ها 22 و 23 است اما گفتند اون الکیه و تا 27 فرصت است اما فکر کنم ثبت نام با تاخیر هم هست شاید تا اون موقع گواهی رو بتونیم بگیریم
نه من عمران سازه تبریز هستم.شما تهران مرکزی ؟ رفتی ثبت نام میکردن یا برگه میدادن میگفتن 29 شهریور بیا ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)