نه مثکه OK شدی .. تو تایپ که سوتی ندادی
خشته نباشی![]()
--
--
نه مثکه OK شدی .. تو تایپ که سوتی ندادی
خشته نباشی![]()
قی درست هست اخوی .
سوتی تایپی بود . کلید کردی ها :قی
صداشو در نیار![]()
اون استعداده که گفته بودم نم نم داره شکوفا میشه![]()
خسته نباشین! فک کنم رکورد زدین![]()
همین الان یه سوتی دادم که پروسه ی زمانیش از هفته ی پیش شروع شد!من هر وقت یه بسته برنج میخرم بعد از اینکه درشو باز میکنم نمیدونم از کجا پر از مورچه میشه!این دفعه خواستم مورچه ها رو دور بزنم!من هم به شیوه ای که همیشه برای داروهای شیرین استفاده میشه رو اوردم!!بسته ی برنج رو که از پایین کاملا پلمپ بود گذاشتم توی یک ظرف اب!!امروز با خیال راحت اومدم که از برنجهای بدون مورچه استفاده کنم!!چشمتون روز بد نبینه!!برنجها بعد از یک هفته از ظرف اب نم کشیده بودند و بوی لجنزار میدادند!!!از این بسته ی برنج 5 هزار تومنی فقط همون روز اول که خریدمش یه پیمانه بیشتر استفاده نکرده بودم و امروز ناچار شدم تمام بسته رو بریزم بیرون!!!!!این هم از اولین سوتی ای که من در اینجا تعریف کردم(داغ داغ بود!!!)!!
اينا خيلي خوب اومدي منم بعضي موقعا درصد جوگيري كه به 98% ميرسه از اين ديوونه بازيها در ميارم
همينه ديگه وقتي ميگن دخترها را هيچكه جز خدا نميشناسه واسه همينه
اينا قبول دارم وقتي آدم رو دنده سوتي بلند بشه ديگه كارش رو غلطك سوتي ميوفته (آفرين چه جمله اي از خودم در وكردم)![]()
بده هوای بخشتو دارم...به به ! دوستان ما رو باش![]()
![]()
من یه پیشنهاد دارم. یه سطلی چیزی بگیر که در داشته باشه. بعد برنج رو که خریدی خالی کن توش درش رو محکم ببند.
دوستان سلام
بابا این همه سوتی ننویسید اینجا
ما که سوتی نمیدیم فکر میکنیم یه چیزیمون هست که سوتی نمیدیم
یه مدت زیاد میومدم اینجا
آخرا به خودم میگفتم ای خدا چیه ما هیچی سوتی نداریم و اونایی هم که هست نمیشه بهش گفت سوتی و تازه یادمون هم نمیاد
حالا یه سوتی قدیمی مربوط به همین جا از من
قبلنا توی بخش موبایل زیاد میرفتم
یه روز یکی یه تاپیک و زد و شمارش رو گذاشت و گفت بقیه بهش اس ام اس بزنن
بعد که چند نفر مسخرش کردن و گفتن شماره نزار
یه کاربر که بچه خوبیه و کمکم کرده توی همین مسئله موبایل اومد توی تاپیک جواب داد:
من یه چند تایی برات فرستادم
شمارم اینه : 09123456789
منم نه گذاشتم و نه برداشتم خیلی زود چند تا به این شماره براش پیامک زدم
بعد هی منتظر delivery بودم هیچی نمیومد
چند باری هم پیامک رو دوباره فرستادم
خلاصه من نفهمیدم تا بعد2-3 روز تازه دوزاریم افتاد
ایول....حرف دل مارو زدی....بابا این همه سوتی ننویسید اینجا
ما که سوتی نمیدیم فکر میکنیم یه چیزیمون هست که سوتی نمیدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)