تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 424 از 469 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سوتی امروز صبح بنده :

امروز کلا رو فرم نبودم! مدارک ماشینم هم 3-4 روز پیش گم شد

آقا ما رفته بودیم بیرون به کارای بانکی و اینجور چیزا برسیم . نزدیک یه میدونی گوشیم زنگ زد ، ورداشتم جواب بدم ، می دونستم این میدون پلیس جریمه می کنه واسه همین حواسم بود که گوشی رو قطع کنم ولی مثل این خلا پلیس رو که از دور دیدم گوشی رو از این گوش گذاشتم رو اون گوش! نا خود آگاه! هیچی ! 7 تومن واسه گوشی جریمه شدیم ، 7 تومن واسه نداشتن مدارک!!! با خودم گفتم اگه وقت شه برم یه تست Iq بدم حتما!!

در مرحله بعد رفتم بانک ، هم می خواستم به حساب پسنداز بیچاره که فقط ازش برداشت می کنم ! مبلغی ناچیز واریز نمایم و جریمه لعنتی رو هم برم بدم! اولین سوتی این بود که جریمه ها رو فقط بانک ملی می گیره و من تو بانک سامان می خواستم پرداخت کنم ! دیگه اینکه به جای پر کردن فرم واریز ، فرم برداشت رو پر کردم ! خلاصه اوضاعی بود ! طرف بانکیه یه جورایی نگام می کرد!

رفتم سوار ماشین شدم که برم بانک ملی ! زبون روزه ! اعصابم خراب! برگ جریمه رو بردم تو صف وایسادم ! بعد از 15 دقیقه فهمیدم باجه رو اشتباه وایسادم و اومدم تو صف سیبا! دیگه داشتم روانی می شدم . به هر بدبختی بود خودم رو رسوندم خونه و در خدمت شمام

فک کنم بهتره امروز دیگه بیرون نرم!
    نه مثکه OK شدی .. تو تایپ که سوتی ندادی

خشته نباشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب شما هم که ...

حالا ما نفهمیدیم فی هست یا قی ؟
    قی درست هست اخوی .
    سوتی تایپی بود . کلید کردی ها :قی
    صداشو در نیار

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سوتی امروز صبح بنده :

آقا ما رفته بودیم بیرون به کارای بانکی و اینجور چیزا برسیم . نزدیک یه میدونی گوشیم زنگ زد ، ورداشتم جواب بدم ، می دونستم این میدون پلیس جریمه می کنه واسه همین حواسم بود که گوشی رو قطع کنم ولی مثل این خلا پلیس رو که از دور دیدم گوشی رو از این گوش گذاشتم رو اون گوش! نا خود آگاه! هیچی ! 7 تومن واسه گوشی جریمه شدیم ، 7 تومن واسه نداشتن مدارک!!! با خودم گفتم اگه وقت شه برم یه تست Iq بدم حتما!!

در مرحله بعد رفتم بانک ، هم می خواستم به حساب پسنداز بیچاره که فقط ازش برداشت می کنم ! مبلغی ناچیز واریز نمایم و جریمه لعنتی رو هم برم بدم! اولین سوتی این بود که جریمه ها رو فقط بانک ملی می گیره و من تو بانک سامان می خواستم پرداخت کنم ! دیگه اینکه به جای پر کردن فرم واریز ، فرم برداشت رو پر کردم ! خلاصه اوضاعی بود ! طرف بانکیه یه جورایی نگام می کرد!

رفتم سوار ماشین شدم که برم بانک ملی ! زبون روزه ! اعصابم خراب! برگ جریمه رو بردم تو صف وایسادم ! بعد از 15 دقیقه فهمیدم باجه رو اشتباه وایسادم و اومدم تو صف سیبا! دیگه داشتم روانی می شدم . به هر بدبختی بود خودم رو رسوندم خونه و در خدمت شمام

اون استعداده که گفته بودم نم نم داره شکوفا میشه

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

سوتی امروز صبح بنده :

خسته نباشین! فک کنم رکورد زدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

همین الان یه سوتی دادم که پروسه ی زمانیش از هفته ی پیش شروع شد!من هر وقت یه بسته برنج میخرم بعد از اینکه درشو باز میکنم نمیدونم از کجا پر از مورچه میشه!این دفعه خواستم مورچه ها رو دور بزنم!من هم به شیوه ای که همیشه برای داروهای شیرین استفاده میشه رو اوردم!!بسته ی برنج رو که از پایین کاملا پلمپ بود گذاشتم توی یک ظرف اب!!امروز با خیال راحت اومدم که از برنجهای بدون مورچه استفاده کنم!!چشمتون روز بد نبینه!!برنجها بعد از یک هفته از ظرف اب نم کشیده بودند و بوی لجنزار میدادند!!!از این بسته ی برنج 5 هزار تومنی فقط همون روز اول که خریدمش یه پیمانه بیشتر استفاده نکرده بودم و امروز ناچار شدم تمام بسته رو بریزم بیرون!!!!!این هم از اولین سوتی ای که من در اینجا تعریف کردم(داغ داغ بود!!!)!!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

امروز مادرم میخواست یه چیزی بخره با هم رفتیم بعد یه جایی نزدیک بازار تو یه کوچه ماشین رو پارک کردم من نشستم تو ماشین مادرم بره خرید کنه برگرده. منم ماشین رو روشن گذاشتم کولر رو روشن کردم بعد آلبوم جدید متالیکا رو گذاشتم صداشو زیاد کردم لحظاتی بعد رفتم تو حس و داشتم حرکات خفن ناک با سر و دستم میکردم هر چند دقیقه یه دونه هم میزدم رو داشبورد ... چشمامو هم بسته بود ( خداییش بدجوری تو حس بودم ) یه لحظه به خودم اومدم دیدم چند نفر وایسادن منو نگاه میکنن هر کی هم رد میشه نگاه میکنه تازه یه پسره داشت با موبایل فیلم هم میگرفت پیاده شدم گفتم پدرسوخته فیلم نگیر که زد به چاک فرار کرد... خلاصه شدیدا ضایع شدیم در ملاعام ... ( بابت این مسئله بارها ضایع شدم )
    اينا خيلي خوب اومدي منم بعضي موقعا درصد جوگيري كه به 98% ميرسه از اين ديوونه بازيها در ميارم

آقا امروز رفتم ماشینو جالبجا کنم ، این همسایه ی ما دخترش کنکور قبول شده ، داشتم پارک میکردم ، یهو درشون باز شد 9 تا دختر با هم ریختن بیرون !!!!!! ما چشامون اینجوری شد : O O
    بعد رفتن سوار ماشین شن ، 206 !!!! چشام اینجوری شد Oo Oo
    دیگه حسابی حواسم به اونا بود ، ماشین داغون شد ، کلاج رو ول کرده بودم با نیم ترمز + فرمون کج + دستی بالا ، ماشین ریب میزد و اونقدر رفته بود عقب لاستیکش میکشید به جدول !!!!
    همشون پیاده شدن خندیدن سوار شدن !!! ((((:

هنوز در کفم اینهمه آدم اونم دختر با اون لباسا چه جوری رفتن تو ماشین !!!!!!!!!!
    همينه ديگه وقتي ميگن دخترها را هيچكه جز خدا نميشناسه واسه همينه

سوتی امروز صبح بنده :

اينا قبول دارم وقتي آدم رو دنده سوتي بلند بشه ديگه كارش رو غلطك سوتي ميوفته (آفرين چه جمله اي از خودم در وكردم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به به ! دوستان ما رو باش
    بده هوای بخشتو دارم...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همین الان یه سوتی دادم که پروسه ی زمانیش از هفته ی پیش شروع شد!من هر وقت یه بسته برنج میخرم بعد از اینکه درشو باز میکنم نمیدونم از کجا پر از مورچه میشه!این دفعه خواستم مورچه ها رو دور بزنم!من هم به شیوه ای که همیشه برای داروهای شیرین استفاده میشه رو اوردم!!بسته ی برنج رو که از پایین کاملا پلمپ بود گذاشتم توی یک ظرف اب!!امروز با خیال راحت اومدم که از برنجهای بدون مورچه استفاده کنم!!چشمتون روز بد نبینه!!برنجها بعد از یک هفته از ظرف اب نم کشیده بودند و بوی لجنزار میدادند!!!از این بسته ی برنج 5 هزار تومنی فقط همون روز اول که خریدمش یه پیمانه بیشتر استفاده نکرده بودم و امروز ناچار شدم تمام بسته رو بریزم بیرون!!!!!این هم از اولین سوتی ای که من در اینجا تعریف کردم(داغ داغ بود!!!)!!
    من یه پیشنهاد دارم. یه سطلی چیزی بگیر که در داشته باشه. بعد برنج رو که خریدی خالی کن توش درش رو محکم ببند.

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    بابا این همه سوتی ننویسید اینجا
    ما که سوتی نمیدیم فکر میکنیم یه چیزیمون هست که سوتی نمیدیم
    یه مدت زیاد میومدم اینجا
    آخرا به خودم میگفتم ای خدا چیه ما هیچی سوتی نداریم و اونایی هم که هست نمیشه بهش گفت سوتی و تازه یادمون هم نمیاد
    حالا یه سوتی قدیمی مربوط به همین جا از من
    قبلنا توی بخش موبایل زیاد میرفتم
    یه روز یکی یه تاپیک و زد و شمارش رو گذاشت و گفت بقیه بهش اس ام اس بزنن
    بعد که چند نفر مسخرش کردن و گفتن شماره نزار
    یه کاربر که بچه خوبیه و کمکم کرده توی همین مسئله موبایل اومد توی تاپیک جواب داد:
    من یه چند تایی برات فرستادم
    شمارم اینه : 09123456789
    منم نه گذاشتم و نه برداشتم خیلی زود چند تا به این شماره براش پیامک زدم
    بعد هی منتظر delivery بودم هیچی نمیومد
    چند باری هم پیامک رو دوباره فرستادم
    خلاصه من نفهمیدم تا بعد2-3 روز تازه دوزاریم افتاد

داره خودمونی میشه mahshid_music's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    here

پيش فرض

بابا این همه سوتی ننویسید اینجا
    ما که سوتی نمیدیم فکر میکنیم یه چیزیمون هست که سوتی نمیدیم
    ایول....حرف دل مارو زدی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •