-سري هاي 6 هميشه اين درد سر رو دارند سعيد جان
-مشهد هم كمياب هست ولي خوب ممكن چون تعداد نمايندگي هاي فروش زياد هست بتونيد پيدا كنيد
-سري هاي 6 هميشه اين درد سر رو دارند سعيد جان
-مشهد هم كمياب هست ولي خوب ممكن چون تعداد نمايندگي هاي فروش زياد هست بتونيد پيدا كنيد
-توي ال جي ميشه گفت بهترين انتخاب ممكن توي اين رنج ld660 هست شك نكنيد امكانات و مشخصات بسيار خوبي داره وقيمت معقول
-ميتونيد مشخصات مدل هاي مورد نظرتون رو اينجا چك كنيد :
-خيلي وقت ها ممكن يك مدل باشند با اسم گذاري كمي متفاوتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود،
چندتا مدل LCD 32 سونی، سامسونگ، ال جی،... میخواستم.
قیمتش هم مناسب باشه.
Last edited by DoOIViD; 15-03-2011 at 16:49.
من دوباره برگشتم!!
مدل 46 اینچ c695 رو اینجا پیدا کردم...
نسبت به قیمتش میارزه؟اینو پرسیدم چون اول قصد خرید 40 اینچ رو داشتم
-اگر مشكل هزينه ندارين و فضاي مناسبي هم دارين گزينه خيلي خوبيه و كاملا توصيه ميشه
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
sony 32ex500
lg 32ld660
samsung 32c550
,
.
.
.
سلام به دوست عزیز t_tanhayam
فکر میکنم من این سوال روپرسیده بودم ولی متاسفانه پیدا نکردم
من فردا دارممیرمبرای خرید
بین ex700 و c6900 شک دارم
میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
راستی چند جا دیدم نوشته بودین ex710 این هم همون مدل هست؟
-سلام عزيز در مورد انتخاب بين اين دو مدل
-از نظر من علاوه بر امكانات پنل C6900 مثل usb و ... كيفيت تصوير و كنتراست بهتري داره
من مقايسه C6000 (مدلي پايين تر از مدل C6900 رو ميگذارم ) با ex700 خودتون رويو ها رو بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-باز هم از نزديك پنل ها رو ببينيد ونظر خودتون رو هم اعمال كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس دوست گرامی،sony 32ex500
lg 32ld660
samsung 32c550
,
.
.
.
تعریف EX500 رو که زیاد شنیدم.
به نظر خودتون به ترتیب کدومش بهتر هست ؟
Last edited by DoOIViD; 16-03-2011 at 00:00.
سلام دوستان.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.امروز رفتم واسه خرید بین دو مدل le7600 و le 5600 موندم.آخه ظاهرا مشخصاتشون یکیه.بعضی فروشنده ها میگفتن 7600 اصلا خوب نیست و 5600 بهتره.آیا واقعا اینطوره؟اگه آره چرا و اگه نه هم لطف کنید و این دو مدل رو واسم مقایسه کنید.آخه خیلی عجله دارم.ممنون.
-از نظر امكانات lg ld660 گزينه بهتري هست همينطور مشخصات روي كاغذ
-ولي ex500 بلك لول بهتر و uniformity خوبي داره بستگي به سليقه و نياز شما داره از hdtv
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
-زياد به حرف فروشنده ها توجه نكنيد كنتراست le7600 بمراتب بهتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)