سلام میخواستم بدونم شما هم وقتی با 7به اینترنت وصل میشید باید user\passرو هر دفعه وارد کنید یا فقط مال من اینجوریه؟اگه نه راه حلی داره؟
سلام میخواستم بدونم شما هم وقتی با 7به اینترنت وصل میشید باید user\passرو هر دفعه وارد کنید یا فقط مال من اینجوریه؟اگه نه راه حلی داره؟
شما موقع ساخت کانکشن باید گزینه remember pass... را تیک بزنی و همچین گزینه use all ... را
موفق باشید
وقتی فولدری رو هیدن میکنیم، چطوری میشه دوباره ظاهرش کرد؟؟
organize/folder and search option/view/show hidden files
مسیر زیر را دنبال کنید :
Control Panel > Internet Options > Connections > Dial-up & --- settings
گزینه Never dial a connection رو تیک بزنید![]()
ویندوز 7 و ویستا یه قابلیت داره که اگه بدونه فایلهایی قابلیت نشون دادن بشکل thumbnail داره ,مشخصات اون فولدر رو طوری میکنه که فایلهاش بصورت thumbnail نشون داده بشه! مثل ایمیج ها و تصاویر و همچنین فایلهای ویدئویی...
خب من چیکار کنم وقتی که یک بار فایلهای یک فولدر رو بصورت thumbnail سرچ کرد و نشون داد و تمام شد دیگه دفعه بعد که وارد فولدر مربوطه میشم دوباره هی نیاد سرچ کنه که کی thumbnail داره کی نداره! این مشکل رو من بخصوص با فایلهایی با پسوند mpg دارم و چون بعضی هاشون با یک نوع کدک تصویری خاص درست شده اند,ویندوز thumbnail یه عده رو که پسوند mpg دارند رو میشناسه ولی یه تعداد دیگه رو با همین پسوند نمیشناسه و هر دفعه که داخل فولدر میشم شروع میکنه به سرچ کردن دوباره و آیکون فایلها هی میره و میاد!
حالا بگید بدون اینکه قابلیت thumbnail از دست بره چیکار کنم که ویندوز هی سرچ نکنه؟
Last edited by dr-ali; 10-03-2010 at 16:42.
کمک در هنگام خاموش کردن کامپیوتر ویندوز ارور صفحه آبی می دهد و ریست میشود
در 3 کامپوتر و با 2 dvd مختلف این ارور تکرار میشود ولی در بعضی کامیوتر ها خودبه خود مشکل حل میشود
ممنون از راهنماییت اما خوب این تیک رو زدم و کار نکرده نظر دیگه ای داری؟
.................................................. .................................................. ................................................
اول اینکه بعضی برنامه ها کلمات فارسی رو برعکس چپ به راست مینویسند!!!
دوم....با مودم dsl-200 به اینترنت وصل میشم مشکلی هم نیست اما آیکون کانکشن کنار ساعت آفلاین میمونه!!!
یعنی اینترنت دارم اما تو (نتورک اند شیرینگ )آفلاینم!!!!
با تشکر
.................................................. .................................................. ................................................
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل رایانه های شما سخت افزای هستش و من احتمال میدم از رم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)