توی نقشه یه نقطه که گاراژ هست باید ببریش ولیب رای برخی که کرکشون مشکل داره اون محل ظاهر نمیشه یا ظاهر که میشه در گاراژ براشون باز نمیشه
منم این مشکل و دارم .. چکار بایست کرد ؟
کرک بازی razor 1911 هست
توی نقشه یه نقطه که گاراژ هست باید ببریش ولیب رای برخی که کرکشون مشکل داره اون محل ظاهر نمیشه یا ظاهر که میشه در گاراژ براشون باز نمیشه
منم این مشکل و دارم .. چکار بایست کرد ؟
کرک بازی razor 1911 هست
شما سه تا آپدیت رو نصب کردی؟؟
اگه مشکل داری بازم یه سیوت رو آپلود کن برام من واست ردش میکنم....
کرک کنم همینه که شما دارین نمیدونم واقعا مشکل بعضیا از کجا هستش؟!
دو تا پچ من پیدا کردم نصب کردم سومیش کدومه ؟
GTA_IV_patch_1.1
GTAIV_Patch_1.0.2.0
بعد بعضی جاها یهو تصویر قری ویری میره (موقع ماشین سواری) هیچی معلوم نیست تصویر درهم میشه .
save game هم دان کردم و xlive.dll هم ریختم تو پوشه بازی ولی لود نکرد سیو گیم رو و fail میشد.
کدوم سیو ها رو آپ کنم اون آتو سیوه یا اونکه خودم سیو کردم ؟
دوستان سلام
Statistics
Average FPS: 11.23
Duration: 13.54 sec
CPU Usage: 85%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 52%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 68
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ASUS EAH4850 series
Video Driver version: 7.14.10.304
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+
File ID: benchmark.cli
این سیستم من هست من پست اول رو نگاه کردم با کارت گرافیک 8800 چطور تونسته 55 فریم بگیره؟ در حالی که فریم من اینقدر پایینه؟
در ضمن پست اول اونقدر تبصره داره که من همش رو خوندم آخر هم نفهمیدم چی شد!
من مشکلی تو اجرای بازی ندارم فقط افت فریم هست که اذیت می کنه
حالا چند تا سوال دارم
از چه ویندوزی باید استفاده کنم؟
چه درایوری رو باید برای کارت گرافیک دانلود کنم؟
چه پچی رو باید از کجا بگیرم تا مشکل افت فریم حل بشه؟
تشکر فراوان
سیوی که مربوط به همین ماموریت میشه.....فرقی نیمکنه هرکدومش باشه مشکلی ندارم واسه من این ماموریت راحت رد میشه و مشکلی روی سیستمم نداره...
در ضمنGTAIV_Patch_1030 این اخرین پچی هست که من نصب کردم...اون مشکلاتی که هم گفتی ندارم باهاش
یه لینک دانلود داری ازش ؟ یه لینک من پیدا کردم ولی سرعت دانلودش افتضاح است ...شاید پچ و نصب کنم درست شه.GTAIV_Patch_1030
این لینک خود پچ بازی:
اینم تنها لینکی که از کرکش باقی مونده من خودم از همین کرک استفاده میکنم و اصلا مشکلی نداشتم همه ماموریتهای بازی به طور کامل برام قابل اجرا بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه نکته بعد از نصب این پچ جدیدحتما همه سیوتات رو باید به این آدرس منتقل کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از رپید شر که نمیشه دان کرد یا کلی زور دان کردم بعد توش کرک progdvb بود که اشتباه نزاشتی ؟اینم تنها لینکی که از کرکش باقی مونده من خودم از همین کرک استفاده میکنم و اصلا مشکلی نداشتم همه ماموریتهای بازی به طور کامل برام قابل اجرا بوده
خوب من پچو دان کردم حالا نصب میکنم ببینم چطور میشه .. از ویندوز سون استفاده میکنم اون آدرس سیو گیم ها چطور میشه ؟
این قرمزه رو باید عوض کنم ؟%USERPROFILE%Documents/Rockstar Games/GTA IVsavegames
پچ رو نصب کردم و بازی یه ارور FATAL ERROR میده و اجرا نمیشه . چه بایست کرد ؟
یک مشکل اساسی تر نیز وجود دارد، در مراحل بعد (این مرحله رو با سیو بقیه رد کنید)توی نقشه یه نقطه که گاراژ هست باید ببریش ولیب رای برخی که کرکشون مشکل داره اون محل ظاهر نمیشه یا ظاهر که میشه در گاراژ براشون باز نمیشه
وقتی میخوای از کافی نت (از کامپیوتر) استفاده کنید فقط یک پیغام میاد که دکمه (E) را بزنید ولی هیچ کاری انجام نمیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)