نمیدونم چرا همه شرکت های ایرانی کلا همه افراد چرا وقتی یکم جا افتادند و مشتری هاشون زیاد میشه خودشون را گم میکنند
الان دارم از rapidbaz دانلود میکنم با سرعت 8 الی 15
دلمون خوشه یعنی سرویس 512 دارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم چرا همه شرکت های ایرانی کلا همه افراد چرا وقتی یکم جا افتادند و مشتری هاشون زیاد میشه خودشون را گم میکنند
الان دارم از rapidbaz دانلود میکنم با سرعت 8 الی 15
دلمون خوشه یعنی سرویس 512 دارم.
چرا احتمالا شارژ می کنم! من و دوری از شاتل؟!![]()
اره ممکنه اینجور باشه ولی بهتر از اینه که شبانه را بردارن هست!
چقدر بد بین هستی شما؟؟
یه مشکل فنی هستن
مطمئن باش به زودی حل میشه.....
و مجدد شاتل قدرت نمایی میکنه
تایید میشه
عینک بدبینی را بردار![]()
دقیقا حرف دل ما رو زدی choory جون.
بودن یا نبودنش فرقی نداره وقتی در حد دیال آپه!!! حالا به سرعت خودت نگاه نکن،آسیاب به نوبت! وقتی سرعت دانلود 512 رسید به 5 کبلوبایت در ثانیه اونوقت درد ما رو درک میکنی و دوری شاتل برات ناراحت کننده نیبست!!
مهدی جون بد بینی کدومه؟! مشکل فنی اونوقتیه که مثلا فیبر نوری قطع شده بود، زنگ میزدیم میگفتن بله، با عرض معذرت، همه داریم تلاش میکنیم تا درست بشه. اما الان همه مشترکین که مشکل دارن زنگ میزنیم به پشتبانی ، ولی همشون میگن هیچ مشکلی نیست و مشکل از خودتونه!!! این یعنی فاتحه شبانه رایگان رو بخونید و دیگه بیخودی زنگ نزنید!
منم دیشب وسوسه شدم یه تست بگیرم ولی نشد که نشد
برای من باز میشد ولی به زور
اینجور که معلومه فعلا همه بچه های اصفهان مشکل دارند
ولی بقبه جاها کم و بیش
کاش هرچه زوردتر درست بشه
شاید اینطور باشه
ولی حتی اگه برای تبلیغ هم باشه بهتر از اینکه شبانه رایگان نباشه
Last edited by vroom; 08-03-2009 at 15:57.
اقا الان زنگ زدم پشتیبانی !! گفتم شبانتون خیلی افتضاحه
گفت بله !! واقعآ !! ولی این مشکل فقط توی سمنان هست و همه ی شهرها بدون مشکلند (تو دلم گفتم خبر نداری =)))
ما با صحتهایی که کردیم قرار شده که شبانه رو برداریم بعد عید
آقا اینو که گفت منم برگشتم گفتم !! اگه شبانه رو بردارین که هیچی نمیمونه (گفتم شاتل فقط واسه همینه)
گفت نه این فقط یه پوئن هست که اضافه داریم ! گفتم پوئن فوق العاده بزرگی هست !! تو دلم گفتم اگه نداشتین ...خل بودم بیام شاتل بگیرم؟؟
بعدشم گفتم سرویسهای آرت و اکو چفرقی دارن ؟؟ گفت فقط ترافیک !!
گفتم یعنی از لحاظ dedicated یا share بودن باهم فرق ندارن !!؟؟ گفت نه !! فقط و فقط ترافیک
با این تفاسیر اگه شبانه رو بردارن من باید آی اس پیمو عوض کنم
یه آی اس پی داریم اینجا سرعت 128 (البته خط رو 512 رانژه میکنن و راحت تا 40 50 سرعت دانلود داره) 10 گیگ در ماه با شبانه رایگان رو میده 25 تومن(البته با خورده کاریاش مثه آبونمان و مالبات و...اینا فک کنم هول هوش 27 8 تومن وایسته)
و فک کنم یه ویژگی این سرویس و کلآ این آی اس پی این باشه که فقط این سرویسش شباش رایگانه و فکر کنم راحت شبا 512 رو بده!!
بنظرتون میارزه ؟؟
بلک جان شما یه کاری بکن
برو این سایت
php.net
یه فایل رو دانلود کن سرعتت رو ببین چقدره؟
اگه بازم کم بود بعدش یه فکر دیگهای میشه کرد
سلام دوستان
اقا اومدم یک تست بگیرم دیدم یهــو چی شد!
اقا این اسپید تست مشکل داره!![]()
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)