تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 424 از 482 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزیز داتکی

سلام

یه چند تا سؤال درباره سرویس‌های داتک داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می‌شم:

1. داتک سرویس‌های حجمیش رو روی سرعت اسمی سرویس می‌بنده یا بالاتر؟ (مثلاً یه سرویس OPT04096 سرعت دانلودش همون 4مگابیته یا بالاتر بسته می‌شه؟)
    2. اون وقت سرعت شبانه‌اش چقدره؟ با روزانه فرقی می‌کنه یا نه؟
    3. پینگ و سایر مشخصات کیفی سرویس‌هاش در چه وضعیتیه؟

خیلی ممنون می‌شم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز داتکی

سلام

یه چند تا سؤال درباره سرویس‌های داتک داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می‌شم:

1. داتک سرویس‌های حجمیش رو روی سرعت اسمی سرویس می‌بنده یا بالاتر؟ (مثلاً یه سرویس OPT04096 سرعت دانلودش همون 4مگابیته یا بالاتر بسته می‌شه؟)
    2. اون وقت سرعت شبانه‌اش چقدره؟ با روزانه فرقی می‌کنه یا نه؟
    3. پینگ و سایر مشخصات کیفی سرویس‌هاش در چه وضعیتیه؟

خیلی ممنون می‌شم.
    قبلاً اینجا کامل توضیح داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

داتک عالیه . پینگش کلا بدون تایم اوته و خیلی stable هست.فقط پینگش بالا هست که برای بازی انلاین با کاهش پینگ به خوبی جواب میده و هیچ مشکلی نخواهد بود.متاسفانه توی مرکزی که من هستم مثل اینکه دیگه پورت نمیده وگرنه هیچ وقت پارس انلاین نمیگرفتم
    راستی با داتک خیلی راحت هم میشه استریم کرد.

5. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iliafshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!

در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
    تا الان سرویس‌هایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
    اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
    من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
    امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
    پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
    اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
    در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.

تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
    همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
    ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.

برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
    پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
    مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
    شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
    آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.

سلام دوست عزیز من مشترک پارس انلاین هستم و تا الان هم از سرویس adsl راضی بودم ولی مثل اینکه یک ضرب العجل تعیین کردن که از 10 اذر 33 درصد از حجم دانلود شبانه کم میکنند با این اوصاف دیگه نمی ارزه که سرویسم رو تمدید کنم پس دنبال یک ISp جدید هستم با توجه به تعریف شما و دوستان داتک رو یکی از گزینه هام قرار دام دادم حالا هم از دوستان داتکی چند تا سوال دارم:
    1-من تو پارس انلاین شبانه با سرعت 700 کیلو به طور متوسط دانلود دارم میخواستم ببینم تو داتک هم میتونم همچین کیفیتی رو داشته باشم یا نه؟
    2-ایا داتک هم سرویس نامحدود داره و اگر اینطور هست کیفیت سرویس نامحدودش چه قدر هست ؟(حداقل سرعت اسمی رو داره یا نه؟)
    3-این قانون 10 در صد و 25 درصد رو داتک از چه زمانی اجرا کرده؟ (اگر از خیلی وقت پیش هست که احتمال داره دوباره تغییرش بده و بشه مثل پارس که در اینصورت خواب من همین سرویس فعلی رو ترجیح می دم.)
    4-من خیلی با سرویس دهنده های اینترنتی اشنایی ندارم و فقط از مبین نت و پارس سرویس گرفتم ولی چیزی که در مورد داتک تو ذوقم میزنه کاربر های کمترش نسبت به دیگر ای اس پی ها ست (حداقل به نظر من) و یک شاهد برای حرف های من همین تعداد صفحات این تاپیک نسبت به تاپیک دیگر ای اس پی هاست اگر واقعا کیفیتش برابر با کیفیت پارس انلاین هست با توجه به اینکه قیمتش نسبتا پایینتره پس چرا کاربرهاش کمترند؟
    Last edited by iliafshar; 12-11-2014 at 17:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داتک هم دزدیو خوب بلده علاوه بر اینکه حجم دزدی میکنند بعد از اجرای طرح سرعت من در روز از 400 به 200 و در شب از 400 به 40 رسیده برای افزایش کیفیت .نوع سرویس منم 512 است. بله پشتیبانای خوبی داره البته از لحاظ اخلاق!!!! ولی کارت راه نمیفته

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

ممکنه برای شما اینطوری بوده باشه اما توی شهرک غرب کاملا اینترنت بسیار عالی رو ارائه میده به صورتی که اینترنت ها همه اختلال داشتن(در بازی انلاین کاملا از لگ و delay مشخص بود) اما این شرکت مشکلی نداشت.این که پکت لاست نداره شوخی نیست و اینکه با تمام کاهش دهنده های پینگ به بهترین نحو جواب میده.اینکه استریم hd هم به خوبی و smooth جواب میده هم یکی از نقاط قوتشه

9. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممکنه برای شما اینطوری بوده باشه اما توی شهرک غرب کاملا اینترنت بسیار عالی رو ارائه میده به صورتی که اینترنت ها همه اختلال داشتن(در بازی انلاین کاملا از لگ و delay مشخص بود) اما این شرکت مشکلی نداشت.این که پکت لاست نداره شوخی نیست و اینکه با تمام کاهش دهنده های پینگ به بهترین نحو جواب میده.اینکه استریم hd هم به خوبی و smooth جواب میده هم یکی از نقاط قوتشه
    من و دوستام از 5 نقطه مختلف تهران از هفته پیش این مشکلو پیدا کردیم شرکت داتک خیلی خیلی پررو هست دوستم برای تخلیه مجبور به 195 شکایت کنه اونم 2 بار !!!! منطقه شما خیلی خاصه لذتشو ببر

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز من مشترک پارس انلاین هستم و تا الان هم از سرویس adsl راضی بودم ولی مثل اینکه یک ضرب العجل تعیین کردن که از 10 اذر 33 درصد از حجم دانلود شبانه کم میکنند با این اوصاف دیگه نمی ارزه که سرویسم رو تمدید کنم پس دنبال یک ISp جدید هستم با توجه به تعریف شما و دوستان داتک رو یکی از گزینه هام قرار دام دادم حالا هم از دوستان داتکی چند تا سوال دارم:
    1-من تو پارس انلاین شبانه با سرعت 700 کیلو به طور متوسط دانلود دارم میخواستم ببینم تو داتک هم میتونم همچین کیفیتی رو داشته باشم یا نه؟
    2-ایا داتک هم سرویس نامحدود داره و اگر اینطور هست کیفیت سرویس نامحدودش چه قدر هست ؟(حداقل سرعت اسمی رو داره یا نه؟)
    3-این قانون 10 در صد و 25 درصد رو داتک از چه زمانی اجرا کرده؟ (اگر از خیلی وقت پیش هست که احتمال داره دوباره تغییرش بده و بشه مثل پارس که در اینصورت خواب من همین سرویس فعلی رو ترجیح می دم.)
    4-من خیلی با سرویس دهنده های اینترنتی اشنایی ندارم و فقط از مبین نت و پارس سرویس گرفتم ولی چیزی که در مورد داتک تو ذوقم میزنه کاربر های کمترش نسبت به دیگر ای اس پی ها ست (حداقل به نظر من) و یک شاهد برای حرف های من همین تعداد صفحات این تاپیک نسبت به تاپیک دیگر ای اس پی هاست اگر واقعا کیفیتش برابر با کیفیت پارس انلاین هست با توجه به اینکه قیمتش نسبتا پایینتره پس چرا کاربرهاش کمترند؟
    1- سرعت دانلود شبانه با روزانه داتک تفاوتی ندارن. من 512 دارم و به یاد ندارم که تا الان سرعتش از 400 پایین تر اومده باشه، سرعت میانگینش 500 هست، اما بعضی از شبا به بالای 1 مگ هم میرسه.
    2- دو مدل سرویس نامحدود داره که داخل سایت هم نزده. یکیش همون سرویس مخابرات هست که به درد نمیخوره (ضریب اشتراک 1 به 10). یکی دیگه هم هست که کیفیتش از سرویسای معمولی بالاتره (ضریب اشتراک 1 به 4) اما قیمت خیلی بالایی داره و 512 یه سالش تا اونجا که یادمه بالای 1 میلیون میشد.
    3- دقیقاً یادم نیست، فکر میکنم یازده آبان بود.
    4- بله کاربرای داتک خیلی پایین تر هست، دلیل زیاد داره، یکی اینکه مثلاً پارس در اکثر شهرها نمایندگی داره ولی داتک خیر، دوم اینکه مشتریای داتک اکثراً غیرخانگی و تجاری هستن و توی این تاپیک نمیان فعالیتی کنن. البته من این رو حسن میدونم که تعداد کاربراش کمه، چون باعث میشه سرعت بیشتری بهم اختصاص پیدا کنه.
    Last edited by MehranVB; 14-11-2014 at 17:14.

12. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- سرعت دانلود شبانه با روزانه داتک تفاوتی ندارن. من 512 دارم و به یاد ندارم که تا الان سرعتش از 400 پایین تر اومده باشه، سرعت میانگینش 500 هست، اما بعضی از شبا به بالای 1 مگ هم میرسه.
    2- دو مدل سرویس نامحدود داره که داخل سایت هم نزده. یکیش همون سرویس مخابرات هست که به درد نمیخوره (ضریب اشتراک 1 به 10). یکی دیگه هم هست که کیفیتش از سرویسای معمولی بالاتره (ضریب اشتراک 1 به 4) اما قیمت خیلی بالایی داره و 512 یه سالش تا اونجا که یادمه بالای 1 میلیون میشد.
    3- دقیقاً یادم نیست، فکر میکنم یازده آبان بود.
    4- بله کاربرای داتک خیلی پایین تر هست، دلیل زیاد داره، یکی اینکه مثلاً پارس در اکثر شهرها نمایندگی داره ولی داتک خیر، دوم اینکه مشتریای داتک اکثراً غیرخانگی و تجاری هستن و توی این تاپیک نمیان فعالیتی کنن. البته من این رو حسن میدونم که تعداد کاربراش کمه، چون باعث میشه سرعت بیشتری بهم اختصاص پیدا کنه.
    داداش سرعت شما هنوز 400 است . منم تا هفته قبل سرعتم 400 بود. الان یک هفتس تو روز سرعتم 80 و در شب سرعتم 40 است. این مشکل برای چند تا دیگه از دوستام هم پیش اومده. پشتیبانی هم میگه ما فقط سرعت اسمی میدیم و قبلا لطف میکردیم. من با این وضعیت میخام تخلیه کنم. جالبه دوستم برای تخلیه مجبور شد دو بار به 195 شکایت کنه!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هیچکس وایمکس داتک استفاده نمی کنه؟
    در صورت امکان کیفیت و نحوه سرعت بندی وایمکس رو بفرمایید. سرعت اسمی میده یا 128 رو بالا می بنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •