سلام دوست عزیز من مشترک پارس انلاین هستم و تا الان هم از سرویس adsl راضی بودم ولی مثل اینکه یک ضرب العجل تعیین کردن که از 10 اذر 33 درصد از حجم دانلود شبانه کم میکنند با این اوصاف دیگه نمی ارزه که سرویسم رو تمدید کنم پس دنبال یک ISp جدید هستم با توجه به تعریف شما و دوستان داتک رو یکی از گزینه هام قرار دام دادم حالا هم از دوستان داتکی چند تا سوال دارم:
1-من تو پارس انلاین شبانه با سرعت 700 کیلو به طور متوسط دانلود دارم میخواستم ببینم تو داتک هم میتونم همچین کیفیتی رو داشته باشم یا نه؟
2-ایا داتک هم سرویس نامحدود داره و اگر اینطور هست کیفیت سرویس نامحدودش چه قدر هست ؟(حداقل سرعت اسمی رو داره یا نه؟)
3-این قانون 10 در صد و 25 درصد رو داتک از چه زمانی اجرا کرده؟ (اگر از خیلی وقت پیش هست که احتمال داره دوباره تغییرش بده و بشه مثل پارس که در اینصورت خواب من همین سرویس فعلی رو ترجیح می دم.)
4-من خیلی با سرویس دهنده های اینترنتی اشنایی ندارم و فقط از مبین نت و پارس سرویس گرفتم ولی چیزی که در مورد داتک تو ذوقم میزنه کاربر های کمترش نسبت به دیگر ای اس پی ها ست (حداقل به نظر من) و یک شاهد برای حرف های من همین تعداد صفحات این تاپیک نسبت به تاپیک دیگر ای اس پی هاست اگر واقعا کیفیتش برابر با کیفیت پارس انلاین هست با توجه به اینکه قیمتش نسبتا پایینتره پس چرا کاربرهاش کمترند؟