سلام و ممنون از پاسخ گویی شما
یعنی من برای استفاده از اینترنت شبانه باید هر شب تنضیمات username و password کانفیگ pppoe را باید عوض کنم که با شبانه کانکت بشه؟؟؟
سلام و ممنون از پاسخ گویی شما
یعنی من برای استفاده از اینترنت شبانه باید هر شب تنضیمات username و password کانفیگ pppoe را باید عوض کنم که با شبانه کانکت بشه؟؟؟
سلام یه سوال داشتم
اگه ضرفیت دانلود من 3 گیگ باشه با وب گردی هم از بین می ره یا اینکه دانلود
اگه اینجوره واسه ویدیو هم صدق می کنه یا اینکه توی یک صفحه استفاده از Refresh لطفا توضیح بدید که ضرفیت دانلود با چه نوع خدمات اینترنتی از بین می ره
ممنون
سلام.
مقدمه: هرگونه استفاده از اينترنت كه شامل باز كردن صفحات اينترنتي باشه، آپديت آنتي ويروس باشه، دانلود يا آپلود فايل باشه، استفاده از برنامه هاي Messenger مثل Yahoo باشه و كلاً هر نوع استفاده اي كه نياز به اتصال شما به اينترنت باشه، جزء ظرفيت دانلود شما يا بهتره بگيم ترافيك حجمي شما حساب ميشه.
تمام مثال هاي كه زدم صرفاً كار دانلود از اينترنت رو انجام نميدن و آپلود يا فرستادن اطلاعات به اينترنت رو هم دارن.
ترافيك حجمي ماهيانه برابر است با مجموع دانلود و آپلود در آن ماه
يه مثال ديگه:
وقتي يه صفحه web رو باز ميكنيد، عملاً داريد يه سري اطلاعات دانلود ميكنيد. (يه مقدار كمي هم آپلود انجام ميشه)
در نتيجه:
نتيجشو شما بگو![]()
سلام یه سوال داشتم نمیدونم کجا باید میپرسیدم
چند روز پیش اتفاقی تو خونه وایرلس لپتاپ رو روشن کردم یه شبکه پیدا کرد منم شانسی زدم دیدم وصل شد
حالا میخواستم بپرسم چجوری باید بفهمم این شبکه مال کیه؟ و اینکه مگه شبکه وایرلس secure نیست؟ که هرکسی به راحتی میتونه بهش وصل شه؟
ممنون
البته اینجا جاش نیست!
شاید شرکتی چیزی نزدیک خونتون باشه!
سلام دوستان
قضیه ی این نویز چیه؟
مشکل سند و رسیو داشتم نصاب شرکت اومد گفت سیم کشی داخلیتون نویز داره
چطوری باید درستش کنم؟
سلام
می ری به مرکز مخابراتی تون. اونجا می گی که خط ما نویز داره؛ و حتما پاپی شو... چون اگه بری یه درخواست ساده بدی اصلا رسیدگی نمی کنن!
برای ما بار اول توجه نکردن، بار دوم که دیگه یه نموره خشن تر عمل شد () اومدن و درست کردن...!
اگر گفته داخلی باید سیمی تلفنی رو که برای pc امده برسی کنی ببینی اتصالاتش محکم(جایی که سیما دو تیکه هستن یا توی پریز )از کنار سیم برق هم رد شدن نویز میندازه بعضی وقتا/تلفن بیسیم هم نویز میندازه بعصضی وقتا/ا اسپلیتر قبل از تلفن هاتون استفاده کنید
میتونی یه سیم جدا برای pc بکشی سیم مرغوب باشه
سلام دوست عزیز قیمت این مدل ها چنده؟
اون جدیدرو نمیدونم اما WL-Am604s قیمتش بین 78 تا95
هر کی یه قیمت میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)