یه مدتی بود شبا هم کیفیت هم سرعت مثل روزا بود ! الان باز خواب شده. قطعی عای چند ثانیه ای فقط داشتم من . ولی همونطور که گفتید شبا یه مدته خیلی کم دانلود میکنه . البته امشب بهتر بود
یه مدتی بود شبا هم کیفیت هم سرعت مثل روزا بود ! الان باز خواب شده. قطعی عای چند ثانیه ای فقط داشتم من . ولی همونطور که گفتید شبا یه مدته خیلی کم دانلود میکنه . البته امشب بهتر بود
ببینم دوستان
تا حالا کسی از بین این جمعیت برای بهتر شدن پینگش MTU مودم رو تغیر داده؟؟؟
2 ساعت دارم تغیر میدم ولی قبلا پینگ با لندن 195 بود که الان شد 250
ولی پینگ تابناک 50 بود که الان شد 38
کلافه شدم
اه![]()
نمیدونم چه قضیه ایه اینترنت من عصرا داغون میشه !دیروز عصر کلا اینترنت وصل نمیشد
![]()
سلام دوستان خوبین کسی از دوستان نوین نت تو آ-غ استفاده کرده خوبه یا نه پهنای باند 4 مگ میدن؟
میخوام ثبت نام کنم خسته شدم از مکس نت امروز تخلیه دادم فردا باید تخلیه بشه
راستش قبلا واسه مکس نت زنگ زده بودم که گفتن آ-غ کلا هیچ کدوم از ISP ها پهنای باند 4 مگ را ساپورت نمیکنه این راسته که هیچ کدوم پهنای باند 4 مگ تو آ-غ نیست نمیدم یا میدن؟
مکس نت سرعت دانلودت چقدر بود؟ من میخوام سرویس نامحدودشو بگیرم!
کدوم سرویس نامحدود من با 128 نامحدود 30 تا دانلود میکردم با یکم نوسان کم و بیش
256 هم 50 تا 60
شما مطمئن هستین تا 8 صبح هست ؟ چون من خیلی وقت پیش ازشون پرسیده بودم گفته بودن 1 تا 7 هست . آخرین باری هم که ازشون پرسیدم ، تو پارک جنگلی نمایشگاه کامپیوتر بود !!!
برادران ارومیه ای برای بازی آنلاین مکس نت خوبه یا نوین نت ؟
پینگ کدوم پایین تر هست برای خارج کشور ؟
2 روزه که انچنان بلایی سر پینگ نوین اوردن که پینگ تابناک از 35 شده 60 و خارج هم مثلا با گوگل شده 280(قبلا 190)
ناصرجان من 512 مخابرات دارم دانلودم به طور متوسط 60 کیلوبایت هست ولی وبگردیم مثل اینه که داری با 128 وبگردی میکنی
بلی کاملا مطمئنم 1 تا 8 صبح هست الان خودم 512 مخابرات دارم . منتها یک چیزی هرچیزی دانلود میکنی باید در ساعت 7:59 دقیقه تموم بشه اگه شد 8:00:15 تو اون 15 ثانیه برات 70 مگابایت کنتور میندازه و از
دید مسئولین فوق لیسانس مخابرات کاملا طبیعیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)