تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 1004 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

ممنون کاکو مخابرات هم مشکل داره ؟
    من یه نظریه ای در این مورد دارم بیشتر اختلالات مکس نت آخر هر ماه روی میده به این صورت که شبا دانلود نمیکنه یا حداقل کم دانلود میکنه قطعی زیاد میشه و ... به نظر من اینا پهنای باند کم میارن و به این ترتیب میخوان تا آخر ماه پهنای باند رو مدیریت کنن ! من دقت کردم به آخرای ماه که نزدیک میشیم قطعی ها زیاد میشه و شبا کم دانلود میکنه البته من زیاد به این مسائل وارد نیستم شاید درست نباشه

یه مدتی بود شبا هم کیفیت هم سرعت مثل روزا بود ! الان باز خواب شده. قطعی عای چند ثانیه ای فقط داشتم من . ولی همونطور که گفتید شبا یه مدته خیلی کم دانلود میکنه . البته امشب بهتر بود

2. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ببینم دوستان
    تا حالا کسی از بین این جمعیت برای بهتر شدن پینگش MTU مودم رو تغیر داده؟؟؟
    2 ساعت دارم تغیر میدم ولی قبلا پینگ با لندن 195 بود که الان شد 250
    ولی پینگ تابناک 50 بود که الان شد 38
    کلافه شدم
    اه

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نمیدونم چه قضیه ایه اینترنت من عصرا داغون میشه ! دیروز عصر کلا اینترنت وصل نمیشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان خوبین کسی از دوستان نوین نت تو آ-غ استفاده کرده خوبه یا نه پهنای باند 4 مگ میدن؟
    میخوام ثبت نام کنم خسته شدم از مکس نت امروز تخلیه دادم فردا باید تخلیه بشه
    راستش قبلا واسه مکس نت زنگ زده بودم که گفتن آ-غ کلا هیچ کدوم از ISP ها پهنای باند 4 مگ را ساپورت نمیکنه این راسته که هیچ کدوم پهنای باند 4 مگ تو آ-غ نیست نمیدم یا میدن؟

داره خودمونی میشه vahid03's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوبین کسی از دوستان نوین نت تو آ-غ استفاده کرده خوبه یا نه پهنای باند 4 مگ میدن؟
    میخوام ثبت نام کنم خسته شدم از مکس نت امروز تخلیه دادم فردا باید تخلیه بشه
    راستش قبلا واسه مکس نت زنگ زده بودم که گفتن آ-غ کلا هیچ کدوم از ISP ها پهنای باند 4 مگ را ساپورت نمیکنه این راسته که هیچ کدوم پهنای باند 4 مگ تو آ-غ نیست نمیدم یا میدن؟
    مکس نت سرعت دانلودت چقدر بود؟ من میخوام سرویس نامحدودشو بگیرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مکس نت سرعت دانلودت چقدر بود؟ من میخوام سرویس نامحدودشو بگیرم!
    کدوم سرویس نامحدود من با 128 نامحدود 30 تا دانلود میکردم با یکم نوسان کم و بیش
    256 هم 50 تا 60

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

از ساعت یک تا هشت صبح هست ولی دقت کن اگه دانلود شبانه میخوای انجام بدی به قول مسئولین دلسوز مخابرات نباید حتی یک ثانیه هم از ساعت 8 عبور کنه وگرنه حجم میندازه . همین بلایی که امشب سرم اومد خدارو شکر که زیاد ننداخته بود . امروز صبح رفتم به مخابرات دیدم عمو اونجا نشسته بهش گفتم امروز صبح با اینکه از ساعت 8 به بعد دانلود نداشتم برام حجم انداخته بهم میگه عزیزم مگه نمیبینی از ساعت هشت 29 ثانیه گذشته اینترنت رو قطع کردی خوب حالا که این مدت گذشته میشه 27 مگابایت !!!!! . میگم ای عموی بد چرا متوجه نیستی دانلود من ساعت 6 تموم شده و از ساعت 6 تا 8 کامپیوتر همینطوری روشن مونده میگه خوب من از کجا بدونم راست میگی هیچ جوری نمیشه این رو ثابت کرد. از اتاق بیرون اومدم با خودم گفتم که راست میگه تقصیر منه . مگه خدا روز رو ازم گرفته که شب میخام دانلود کنم من
    باید روزها دانلود کنم که اونها هم 2 تومن کاسب بشن

اینهم از تست الانمون . ظاهرا که همه چی ارومه ولی وقتی میخوای یه وب باز کنی زور میزنه (سرعت دانلود نسبتا خوب اما سرعت وبگردی هیچ) هر وقت هم بهشون میگیم میگن این فرق فوکوله

شما مطمئن هستین تا 8 صبح هست ؟ چون من خیلی وقت پیش ازشون پرسیده بودم گفته بودن 1 تا 7 هست . آخرین باری هم که ازشون پرسیدم ، تو پارک جنگلی نمایشگاه کامپیوتر بود !!!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران ارومیه ای برای بازی آنلاین مکس نت خوبه یا نوین نت ؟

پینگ کدوم پایین تر هست برای خارج کشور ؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

برادران ارومیه ای برای بازی آنلاین مکس نت خوبه یا نوین نت ؟

پینگ کدوم پایین تر هست برای خارج کشور ؟
    2 روزه که انچنان بلایی سر پینگ نوین اوردن که پینگ تابناک از 35 شده 60 و خارج هم مثلا با گوگل شده 280(قبلا 190)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

آقا این مخابرات یه مدت پیش 128ش بالای 100 کیلو دانلود میداد ! الان گویا باز شده 14 ! کیا مخابرات دارن ؟
    ناصرجان من 512 مخابرات دارم دانلودم به طور متوسط 60 کیلوبایت هست ولی وبگردیم مثل اینه که داری با 128 وبگردی میکنی

شما مطمئن هستین تا 8 صبح هست ؟ چون من خیلی وقت پیش ازشون پرسیده بودم گفته بودن 1 تا 7 هست . آخرین باری هم که ازشون پرسیدم ، تو پارک جنگلی نمایشگاه کامپیوتر بود !!!

بلی کاملا مطمئنم 1 تا 8 صبح هست الان خودم 512 مخابرات دارم . منتها یک چیزی هرچیزی دانلود میکنی باید در ساعت 7:59 دقیقه تموم بشه اگه شد 8:00:15 تو اون 15 ثانیه برات 70 مگابایت کنتور میندازه و از

دید مسئولین فوق لیسانس مخابرات کاملا طبیعیه

12. 3 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •