تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 424 از 2550 اولاول ... 3243744144204214224234244254264274284344745249241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سرعت دانلود از همارا برای کاربران نامحدود دقیاقا نصف شده است .. نمیدونم اینا با چه حسابی چنین جسارتی به خودشون میدن .. کلاهبرداری یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بهت 128 نامحدود میده ولی با سرعت دانلود 8 کیلوبایت .....

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سرعت دانلود از همارا برای کاربران نامحدود دقیاقا نصف شده است .. نمیدونم اینا با چه حسابی چنین جسارتی به خودشون میدن .. کلاهبرداری یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بهت 128 نامحدود میده ولی با سرعت دانلود 8 کیلوبایت .....
    پارس هم تا ساعت 5 صبح 14 تا 60 متغیر شده ولی از 5 به بعد 125 فیکس احتمالآ کاهش سرعت به خاطر قطعی فیبر نوری هست حدود 20 درصد پهنای باند کشور از اون خط تامین میشده...

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا زود شروع نکن به ...ش دادن .

لااقل به همارا سیستم زنگ میزدی بعد . 2 نصف شب هم زنگ بزنی جواب میدن .

الان چند روزه که به خاطر قطعی کابل ، سرعت همه سرویس دهنده ها پائین اومده .
    البته همین الان که دارم مینویسم سرعت درست شده و برگشته سر جای اولش .
    بازهم ممکنه پائین بیاد ولی کلا باید صبر کنیم تا خرابی اصلاح بشه .

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من دیشب بر ا دانلود رایگان بیدار شدم اما adsl قطع بود.
    الان که ساعت 10 اینو میذارم برا شما.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه مشکل از قطع کابل نوری که اینترنت کلا باید قطع شه چطور ممکنه روزا وصل باشه با سرعت تحمل کردنی اما عصرو شب یا قطع باشه یا سرعت بره رو دایل اپ؟

دفعه قبل که من به پشتیبانی زنگ زدم گفتن تنظیمات مودم بهم خورده جل الخالق مگه به دگمه ریست مودم دست نزنی یا صفحه تنظیم مودمو رو ie باز نکنی مگه تنظیمات مودم بهم میخوره!!!!!!!!!!!!

مثل این که همه شرکتا قطعی دارن چون سایت پر از تاپیکای شکایت از شرکتاس .
    این چه وضعی بید؟
    Last edited by parinaz571; 26-04-2010 at 09:18.

5. 2 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kral_pontiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این کابل لعنتی ما هم که از همه جا گذشته
    نامرد از ایتالیا هم گذشته و ما خبر نداشتیم
    جاالبش اینجاس که این کابل ایتالیا که میگن قطعه اصلا از ایران نمیگذره که حالا بخاد پهنای ایران رو هم تامین کنه !!

البته وزیر فناوری ای که واسش سرعت 128 و دو مگ فرقی نداشته ازش بیشتر از این نباید انتظار داشت !!!!

7. این کاربر از kral_pontiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا زود شروع نکن به ...ش دادن .

لااقل به همارا سیستم زنگ میزدی بعد . 2 نصف شب هم زنگ بزنی جواب میدن .

الان چند روزه که به خاطر قطعی کابل ، سرعت همه سرویس دهنده ها پائین اومده .
    البته همین الان که دارم مینویسم سرعت درست شده و برگشته سر جای اولش .
    بازهم ممکنه پائین بیاد ولی کلا باید صبر کنیم تا خرابی اصلاح بشه .
    دوست عزیز بعد سه بار تماس با شرکت این پستو گذاشتم . ...ش هم لازم نیست چون همارا برای همه شناخته شده است . در ضمن تمام حرفام بر روی دلیل است و بیدلیل نمیحرفم که بیهوده پست بزارم .
    در ضمن سرعت همارا درست بعد از عید پایین اومده شاید شما متوجه نشدید یا پیگیری نکردید !!!!! وقتی خود شرکت قبول میکنه که پهنای باند نداره و دو ساعت توضیح میده تا کاربرو راضی کنه و یا وقتی که میگه : بله درسته سرعت دانلود شما نصف است و بیشتر از 10 نمیتونی دان کنی یعنی چه؟
    بازهم میگیم دشمنی با همارا که نداریم ولی در عوض سرویسش نسبت به کاربران باید جواب گو و مسئول باشد و وقتی که گیر کرد نگه : بیا سرویستو پس بگیر ..... !!!

9. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز بعد سه بار تماس با شرکت این پستو گذاشتم . ...ش هم لازم نیست چون همارا برای همه شناخته شده است . در ضمن تمام حرفام بر روی دلیل است و بیدلیل نمیحرفم که بیهوده پست بزارم .
    در ضمن سرعت همارا درست بعد از عید پایین اومده شاید شما متوجه نشدید یا پیگیری نکردید !!!!! وقتی خود شرکت قبول میکنه که پهنای باند نداره و دو ساعت توضیح میده تا کاربرو راضی کنه و یا وقتی که میگه : بله درسته سرعت دانلود شما نصف است و بیشتر از 10 نمیتونی دان کنی یعنی چه؟
    بازهم میگیم دشمنی با همارا که نداریم ولی در عوض سرویسش نسبت به کاربران باید جواب گو و مسئول باشد و وقتی که گیر کرد نگه : بیا سرویستو پس بگیر ..... !!!

اینو همین الان گرفتم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویسم هم کلاسیک 5 گیگ 128 تا 256 سه ماهه هست .

11. این کاربر از siamackh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

خوب تو هم مثل من ول کن هماراروووو برو یه شرکت دیگه چرا خودتو عذاب میدی از وقتی یادمه با همارا موشکول داشتی اگه بدونی چقدر کیف میکردم خانومه میخواس متقاعدم کنه جمع آوری نکنم ولی من میگفتم نمیشه

13. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

دوست عزیز اگه سرعت شبانه می خوای یا باید صبا نت بگیری یا پارس انلاین من خودم با پارس شبا تا 1.2 گیگ میزنم البته دوستام که تو پاری هستن تا 1.7 گیگ هم زدن حالا بستگی به مرکز تلفنتون داره که صبا خوبه یا پارس بهتره از یه کافی نت تو محلتون بپرسی
    شما 1.2 گیگ میزنی من به زور 450-500 مگ با سرعت حداکثر 16 کیلوبایت

اینترنت ایرانی = تخم مرغ شانسی

15. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خوب تو هم مثل من ول کن هماراروووو برو یه شرکت دیگه چرا خودتو عذاب میدی از وقتی یادمه با همارا موشکول داشتی اگه بدونی چقدر کیف میکردم خانومه میخواس متقاعدم کنه جمع آوری نکنم ولی من میگفتم نمیشه
    من هم به خاطر درسم ایندفعه تمدید نخواهم کرد .... از این لحاظ مطمئن هستم و سه ماه بعدش هم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم
    بعد اینکه از چند ساعت پیش سرعت دانلود و لود صفحات بسیار خوب شده از همارایی هایی تشکر میکنیم .... (اینو به خاطر این گفتم که نگن AAKOJ با همارا مشکل داره بلکه هر کس و یا شرکتی که لایقش باشه باید تقدیر و تشکر کرد )

17. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •