سرعت دانلود از همارا برای کاربران نامحدود دقیاقا نصف شده است .. نمیدونم اینا با چه حسابی چنین جسارتی به خودشون میدن .. کلاهبرداری یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بهت 128 نامحدود میده ولی با سرعت دانلود 8 کیلوبایت .....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود از همارا برای کاربران نامحدود دقیاقا نصف شده است .. نمیدونم اینا با چه حسابی چنین جسارتی به خودشون میدن .. کلاهبرداری یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بهت 128 نامحدود میده ولی با سرعت دانلود 8 کیلوبایت .....
پارس هم تا ساعت 5 صبح 14 تا 60 متغیر شده ولی از 5 به بعد 125 فیکساحتمالآ کاهش سرعت به خاطر قطعی فیبر نوری هست حدود 20 درصد پهنای باند کشور از اون خط تامین میشده...
آقا زود شروع نکن به ...ش دادن .
لااقل به همارا سیستم زنگ میزدی بعد . 2 نصف شب هم زنگ بزنی جواب میدن .
الان چند روزه که به خاطر قطعی کابل ، سرعت همه سرویس دهنده ها پائین اومده .
البته همین الان که دارم مینویسم سرعت درست شده و برگشته سر جای اولش .
بازهم ممکنه پائین بیاد ولی کلا باید صبر کنیم تا خرابی اصلاح بشه .
سلام
من دیشب بر ا دانلود رایگان بیدار شدم اما adsl قطع بود.
الان که ساعت 10 اینو میذارم برا شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل از قطع کابل نوری که اینترنت کلا باید قطع شه چطور ممکنه روزا وصل باشه با سرعت تحمل کردنی اما عصرو شب یا قطع باشه یا سرعت بره رو دایل اپ؟
دفعه قبل که من به پشتیبانی زنگ زدم گفتن تنظیمات مودم بهم خورده جل الخالق مگه به دگمه ریست مودم دست نزنی یا صفحه تنظیم مودمو رو ie باز نکنی مگه تنظیمات مودم بهم میخوره!!!!!!!!!!!!
مثل این که همه شرکتا قطعی دارن چون سایت پر از تاپیکای شکایت از شرکتاس .
این چه وضعی بید؟
Last edited by parinaz571; 26-04-2010 at 09:18.
این کابل لعنتی ما هم که از همه جا گذشته
نامرد از ایتالیا هم گذشته و ما خبر نداشتیم
جاالبش اینجاس که این کابل ایتالیا که میگن قطعه اصلا از ایران نمیگذره که حالا بخاد پهنای ایران رو هم تامین کنه !!
البته وزیر فناوری ای که واسش سرعت 128 و دو مگ فرقی نداشته ازش بیشتر از این نباید انتظار داشت !!!!
دوست عزیز بعد سه بار تماس با شرکت این پستو گذاشتم . ...ش هم لازم نیست چون همارا برای همه شناخته شده است . در ضمن تمام حرفام بر روی دلیل است و بیدلیل نمیحرفم که بیهوده پست بزارم .
در ضمن سرعت همارا درست بعد از عید پایین اومده شاید شما متوجه نشدید یا پیگیری نکردید !!!!! وقتی خود شرکت قبول میکنه که پهنای باند نداره و دو ساعت توضیح میده تا کاربرو راضی کنه و یا وقتی که میگه : بله درسته سرعت دانلود شما نصف است و بیشتر از 10 نمیتونی دان کنی یعنی چه؟
بازهم میگیم دشمنی با همارا که نداریم ولی در عوض سرویسش نسبت به کاربران باید جواب گو و مسئول باشد و وقتی که گیر کرد نگه : بیا سرویستو پس بگیر ..... !!!
اینو همین الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم هم کلاسیک 5 گیگ 128 تا 256 سه ماهه هست .
خوب تو هم مثل من ول کن هماراروووو برو یه شرکت دیگه چرا خودتو عذاب میدی از وقتی یادمه با همارا موشکول داشتیاگه بدونی چقدر کیف میکردم خانومه میخواس متقاعدم کنه جمع آوری نکنم ولی من میگفتم نمیشه
![]()
شما 1.2 گیگ میزنی من به زور 450-500 مگبا سرعت حداکثر 16 کیلوبایت
اینترنت ایرانی = تخم مرغ شانسی
من هم به خاطر درسم ایندفعه تمدید نخواهم کرد .... از این لحاظ مطمئن هستم و سه ماه بعدش هم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم
بعد اینکه از چند ساعت پیش سرعت دانلود و لود صفحات بسیار خوب شده از همارایی هایی تشکر میکنیم .... (اینو به خاطر این گفتم که نگن AAKOJ با همارا مشکل داره بلکه هر کس و یا شرکتی که لایقش باشه باید تقدیر و تشکر کرد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)