شهریه ثابت تاموقع فارغ التحصیلی همین 73تومن میمونه یا سال به سال افزایشش میدند-شهریه متغیر 10درصد سال به سال افزایش پیدامیكنه یانه هرچقدربخواندافزایشش میدند
شهریه ثابت تاموقع فارغ التحصیلی همین 73تومن میمونه یا سال به سال افزایشش میدند-شهریه متغیر 10درصد سال به سال افزایش پیدامیكنه یانه هرچقدربخواندافزایشش میدند
بله تغيير ميكنه ولي ممكنه 2 سال ديگه اين تغيير انجام بشه و اگر تغيير بكنه 15 درصد زياد ميشه.
شهریه ثابت ویامتغیرسال قبل شما همین مقداری است كه الان برای ورودی های90رسمی اعلام كردند چون گفتندمال امسال باپارسال فرقی نكرده
نه شهريه زياد شده.هم ثابت هم واحدها.
جایی هست که بشه این کتاب " قوانین حاکم بر پروژه رو گیر آورد ؟
هرجا میرم اصلا نیست
انقلاب میشه و نمایندگیای رسمی پیام نور
سلام....
منابع رو ديديد؟قسمت نحوه ي سوالات.بعضي از درسا از اين ترم فقط به صورت تستي ازشون سوال مياد!!
ترم اوليا خوش شانس بودن تو اين زمينه.
مباني - پيشرفته-پايگاه داده-هوش-اصول كامپايلر. فقط تستي!!
چرا اين كارا رو ميكنن با ما!ميزارن وقتي ما داريم تموم مي كنيم ميان امتحانا رو تستي مي كنن !
خداییش این پیام نور اصلا برنامه ریزی درست و حسابی نداره موقع انتخاب واحد درس زبان خارجی رو نداشت الان که نگاه میکنم میبینم درس رو برای انتخاب قرار داده ! منم کلیه واحدهام رو پر کردم یعنی اینجوری خیلی راحت من یه ترم عقب افتادمفکر میکنم اول این درس رو برای خانم ها گذاشته بودن بعد که دیدن ظرفیت پر نشده تو حذف و اضافه قرار دادن یعنی ما پسرها باید ته مونده خانم ها رو انتخاب کنیم یعنی واقعا خاک تو سرشون
این قضیه رو خودم از کارشناس پرسیدم و گفت به همین دلیل بار اول برای پسرها این درس رو نذاشتن ! اعصاب نذاشتن برامون بمونه
![]()
بچه ها ایست منابع آپدیت شده بعضی درسا که شکممونو صابون زده بودیم تمام تستی شده ( مثل فیزیک 2 یا ذخیره بازیابی) مثل قبل شده:(
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یعنی من برم منبع ها برای درس هام بگیرم
ارشد مدیریت بازرگانی
تغییری درکار نیست؟
زده تستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)