تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 1178 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا من هم یه تجربه ای مثل شما داشتم!!

بعد رفتم سراغ HP و به dv5 1060 علاقه مند شدم.
    وقتی متوجه داغ کردن و باتری ضعیفش شدم دنبال مدلی با گرافیک ضعیف تری گشتم.
    و هنوز که هنوزه لپ تاپ مناسبی پیدا نکردم!!
    در هر صورت من 1060 رو به 1510 ترجیح می دهم.
    خوب گویا من و شما در یک وضعیت از معلقی در هوا به سر میبریم
    خوب در جواب این خطتت که گفتی:دنبال مدلی با گرافیک ضعیف تری گشتم.
    جوابش که مشخص هست.1050 چیزیه که شما میخواهی و منم خیلی روش دارم زوم میکنم

راستی یه سوال 1060 یا 1050 دی وی دی شون مکشی نیست مثل ضبط های ماشین؟میاد بیرون؟
    مکشی با کلاس تره ها

من همچنان منتظرم ببینم اون دوستمون pami_wega چرا بین اون 3 مدل مورد نظر.دل 1510 رو گفت انتخاب میکنه
    شاد باشید
    Last edited by mostafa<>khan; 29-09-2008 at 14:21.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من تو ادم رو میبری لب چشمه تشنه بر میگردونی
    خوب دلیلش رو هم بگو دیگه
    چرا دل 1510 رو انتخاب میکردی.مگه 1060 اچ پی مشخصاتش بالاتر نیست؟مگه نمیگی باطری هاشون همه یکیه؟مگه نمیگی همه داغی رو دارن؟پس چرا دل؟
    آقا mostafa یه بحثی جدا از خرید لپ تاپ هست که بهتره در نظر داشته باشی ، لپ تاپ مثل ماشین میمونه به عقیده من که اگه تو خرج بیفته باید خرجش کنی یا بفروشی ، پس اگه قراره تو خرج بیفته باید چیزی بخری که بتونی قطعه رو براش تامین کنی ، شما سونی سری SZ میخری که از نظر طراحی و کیفیت حرف نداره اما اگه فردا ال سی دی اون مشکل پیدا کرد میتونی 500 هزار تومن خرجش کنی ال سی دی جایگزین بگیری ؟ اما دل رو با 130 - 140 هزار تومن میتونی بخری !! میدونی دل مثل چی میمونه ؟؟ مثل پژو 405 میمونه که همه چیزش رو میشه همه جا پیدا کرد و هزینه ی کمی هم داره . این یه مزیته برای لپ تاپ که بتونی از پس خرجش بر بیای و قطعه هاشو همه جا پیدا کنی ... یکی از دلیل های اصلی من همین بود که بهت Vostro 1510 رو گفتم و دلیل بعد اینکه دل جا افتاده تر از HP هست و کارایی خودشو نشون داده ...
    Last edited by Pami; 29-09-2008 at 22:37.

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

چندتا سوال ::

1- آیا تمام برنامه هایی که روی کامپیوتر نصب میکنیم میشه روی لپ تاپ هم نصب کرد یا با محدودیت روبرو هستیم ؟؟

2- در 24 ساعت چقدر میتوان با لپ تاپ کار کرد (ساعتی) ؟؟

3- عمر باتری های (میانگین) چقدره ؟؟

4- آیا میتوان هر سیستم عاملی رو روی لپ تاپ نصب کرد (ویندوز و لینوکس) ؟؟

5- چه توصیه هایی برای یه تازه کار دارید ؟؟

6- چطور میتونم با لپ تاپ همیشه به اینترنت وصل باشم ؟؟

7- آیا میتوان به راحتی سیستم عامل نصب شده روی لپ تاپ رو تعویض کرد ؟؟

8- آیا میتوان قطعات رو به راحتی ارتقا داد ؟؟

9- کدام مدل ها و سری ها بیشترین کارایی رو در برنامه نویسی دارند ؟؟

10- بازده یک لپ تاپ و یک کامپیوتر رومیزی با یک پردازنده و کلا سخت افزار مشابه یکی هست ؟؟

11- آیا میتوان یک ماوی اکسترنال به لپ تاپ متصل کرد ؟؟

12- عمر مفید باطری که میگن , چی هست ؟؟

13- اندازه صفحه نمایش لپ تاپ با قیمت آن چه نسبتی دارد (مستقیم یا عکس) ؟؟

14- تمام کارهایی که با کامپیوتر رومیزی میکنم میتونم با لپ تاپ هم بکنم ؟؟

15- آیا میتوان نسخه بایوس رو ارتقا داد ؟؟

16- گارانتی شامل چه قسمت هایی میشود ؟؟

17- چطور میتوان به صورت دستی از دست اول بودن لپ تاپ اطمینان حاصل کرد ؟؟

18- کدام برند بهترین و بیشترین خدمات پس از فروش را دارد ؟؟

19 - آیا تمام لپ تاپ ها ضد آب هستند یا نه؟؟

20- کلا استحکام و دوام نوت بوک ها چطوریه ؟؟

ببخشید دیگه زیاد شد....

ممنون میشم جواب بدید....

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چندتا سوال ::

1- آیا تمام برنامه هایی که روی کامپیوتر نصب میکنیم میشه روی لپ تاپ هم نصب کرد یا با محدودیت روبرو هستیم ؟؟

2- در 24 ساعت چقدر میتوان با لپ تاپ کار کرد (ساعتی) ؟؟

3- عمر باتری های (میانگین) چقدره ؟؟

4- آیا میتوان هر سیستم عاملی رو روی لپ تاپ نصب کرد (ویندوز و لینوکس) ؟؟

5- چه توصیه هایی برای یه تازه کار دارید ؟؟

6- چطور میتونم با لپ تاپ همیشه به اینترنت وصل باشم ؟؟

7- آیا میتوان به راحتی سیستم عامل نصب شده روی لپ تاپ رو تعویض کرد ؟؟

8- آیا میتوان قطعات رو به راحتی ارتقا داد ؟؟

9- کدام مدل ها و سری ها بیشترین کارایی رو در برنامه نویسی دارند ؟؟

10- بازده یک لپ تاپ و یک کامپیوتر رومیزی با یک پردازنده و کلا سخت افزار مشابه یکی هست ؟؟

11- آیا میتوان یک ماوی اکسترنال به لپ تاپ متصل کرد ؟؟

12- عمر مفید باطری که میگن , چی هست ؟؟

13- اندازه صفحه نمایش لپ تاپ با قیمت آن چه نسبتی دارد (مستقیم یا عکس) ؟؟

14- تمام کارهایی که با کامپیوتر رومیزی میکنم میتونم با لپ تاپ هم بکنم ؟؟

15- آیا میتوان نسخه بایوس رو ارتقا داد ؟؟

16- گارانتی شامل چه قسمت هایی میشود ؟؟

17- چطور میتوان به صورت دستی از دست اول بودن لپ تاپ اطمینان حاصل کرد ؟؟

18- کدام برند بهترین و بیشترین خدمات پس از فروش را دارد ؟؟

19 - آیا تمام لپ تاپ ها ضد آب هستند یا نه؟؟

20- کلا استحکام و دوام نوت بوک ها چطوریه ؟؟

ببخشید دیگه زیاد شد....

ممنون میشم جواب بدید....
    چشم آقا بهنام بروی چشم ... !
    دونه به دونه مثل خودت جوابتو میدم :

1-تقریبا بله ، البته اگه برنامه ها به سخت افزار خاصب احتیاج نداشته باشن که رو لپ تاپ نشه نصب کرد . اینو هم باید در نظر داشته باشی که لپ تاپ یه وسیله ایه که برای حمل و نقل ساخته شده و انتظار معجزه نداشته باشی !!
    2-معمولا پیشنهاد میشه که 6-8 ساعت و اصلا توصیه نمیشه در این مدت مداوم لپ تاپ زیر فشار سنگین پردازش بره و امکان صدمه دیدن وجود داره
    3-معمولا با یک بار شارژ بین 2-5 ساعت مفید و بقیه که میزنن 9 ساعت کار با لپ تاپ حرف دروغه مگه اینکه لپ تاپ رو بزاری Stand BY !!!!
    4-ویندوز و لینوکس براحتی قابل نصب کنار هم هستن ، من که خودم XP دارم و کنارش Linux Ubuntu که اصلا مشکلی پیش نیومده و هر کدوم کار خودشونو انجام میدن .
    5-جواب این سوالتو بعدا میدم چون مفصله !!!
    6-لپ تاپ هم مثل کامپیوتر رومیزی ( Desktop ) مودم Dial-UP داره و همچنین کارت شبکه و کارت بیسیم ( Wireless ) و همچنین بلوتوث و بعضی ها هم سیم کارت میخوره که به درد ماها تو ایران نمیخوره . با هر کدوم اون بالایی ها میتونی به اینترنت وصل شی و البته مودمADSL که با USB وصل بشه هم هست و با بلوتوث و گوشی موبایلت هم میشه ( من تمام راه ها رو بهت گفتم )
    7-اینکارو توصیه نمیکنم چون اولا سیستم عاملی که رو لپ تاپ نصبه براش پول خرج شده ( از جیب خودت !! ) که License اون مختص به شما هستش و یه دلیل دیگه اینکه سیستم عامل Orginal که شما با لپ تاپ میخری از 1000 تای اینایی که تو بازار میبینی به اسم ویندوز فارسی و فلان امکان و .... بهتره و اصلا طرف اونا نرو .
    8-در لپ تاپ شما میتونین این چیزا رو ارتقا بدین : RAM - HARD - DVD+RW و امکان ارتقا CPU و کارت گرافیک وجود نداره چون بصورت On Board روی Main Board نصب شده .
    9-برای برنامه نویسی احتیاجی به سخت افزار خاصی نیست اما یه سری چیزا هست مثل کی بورد و تاچ پد و ال سی دی و ... که ترو هنگام کار خسته نکنه .
    10-خیر ، سخت افزارهایی که برای یه دسکتاپ معرفی شدن تا یه لپ تاپ خیلی فرق دارن و گفتم از لپ تاپ انتظار معجزه نداشته باش ، اما این حرف من هم به این معنی نیست که لپ تاپ به درد نمیخوره ، چرا اگه بخوای برای هر کار و هدفی یه مدل مخصوص هست که بتونه از پسش بر بیاد .
    11-بله ، با پورت USB و همینطور با بلوتوث ماوس بی سیم رو میشه وصل کرد ( این چه سوالی بود دیگه !! )
    12-هر باتری قابل شارژ یه عمر مفید برای استقاده رو داره که معمولا بین 300 تا 600 چرخه کاری هست به این معنی که شما مثلا میتونی 400 بار باتری رو شارژ کنی و استفاده کنی و بعد از 400 بار به تدریج زمان نگه داشتن شارژ کم میشه و کم کم دیگه نمیشه شارژش کرد و عمرش تموم میشه .
    13- بعضی وقتها مستقیم و بعضی وقتها عکس !!! در مورد سایز بالاتر از 15.4 مثل 17 مستقیم و برای زیر 13.3 مثل 11 و 10.1 عکس داره و بالا میره قیمت !!
    14-باید مثال بزنی ، خیلی کارا هست میشه و کارایی هم هست که نمیشه .
    15-بستگی به برند و مدل دستگاه داره ، در بعضی مدلها میشه اینکار رو کرد .
    16-بعضب ها شارژر و باتری رو هم گارانتی میکنن و بعضی شرکت ها نه ، معمولا خود دستگاه غیر از کیبورد و تاچ پد و بلندگوها ...
    17-جعبه باز نشده باشه ، دستگاه خاک خورده نباشه و زیرش جای پیچ خوردگی نباشه ، جعبه سالم باشه و یه سری فوت و فن های دیگه ف معمولا با گارانتی رسمی بخری از این مشکلا پیش نمیاد ...
    18-به نظر من سونی با گارانتی ایران رهجو بهترین خدمات رو داره ( 3 سال ضمانت رسمی سونی ) که در صورت تعمیر نشدن تعویض میکنه .
    19-نه بابا اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد ، معمولا لپ تاپ های IBM کیبورد و تاچ پدش در برابر مایعات و آب مقاوم هستن و بقیه مدلها رو درست نمیدونم ...
    20-بستگی به مدل داره ، معمولا Latitude دل و Tecra توشیبا و Hardbook جونیپر و لپ تاپ های پاناسونیک به استحکام بدنه مشهورن ...

تا جایی که تونستم جواب سوالاتو دادم ، امیدوارم کمکی کرده باشم ...

6. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا 10 تا لپ تاپ برتر رو از نظر سایت TopTenReviews.com رو براتون میزارم ، اگه بدونین و آشنا باشین نظرات و رتبه های این سایت خیلی معتبره و قابل استناده .

1- Alienware Area 51
    2- Apple Macbook Pro
    3- Lenovo Thinkpad X300
    4- Sony VAIO SZ-791NX
    5- Lenovo Thinkpad T61p
    6- Macbook Pro
    7- HP DV6700
    8- ASUS M70sa
    9- ASUS G1s
    10- Sony VAIO FZ-180e/b

البته دو تا اپل ها رو مدل هاشونو نزده بود و منم نمیدونم کدوماشونه ؟؟

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این آمار هم از سایت بسیار بسیار معتبر CNET.com هستش که 10 تا لپ تاپ برتر رو انتخاب میکنه :

1-Toshiba Qosmio G35
    2-Sony VAIO SZ Series
    3- Lenovo Thinkpad X60s
    4-Gateway NX100X
    5- HP Compaq Presario V5000Z
    6- Dell XPS M1710
    7- Panasonic Toughbook 74
    8- Sony VAIO UX Series
    9- Apple Macbook Pro
    10- Dell XPS M2010

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما سایت معروف و معتبر pcworld چیز دیگه ای گفته :

1-Micro Express JFL9226
    2- Lenovo Ideapad Y510
    3- Acer Aspire 5920
    4- Lenovo Thinkpas R61
    5- Fujitsu Siemens Lifebook A6120
    6- Dell XPS M1330
    7- Sony VAIO FW198
    8- Sony VAIO FZ180
    9- Sony VAIO SZ791
    10- Fujitsu Siemens Lifebook S6510

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این آمارا مال هفته آخر ماه سپتامبر 2008 هستش و کاملا بروزه .
    به نظر من معتبر ترین سایت ها برای رتبه دادن اینا هستن و فقط مختص به لپ تاپ نیست و برای بقیه چیزا هم مطالبی رو داره ...

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

آیا ریویو از 6899 دارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید لپ تاپ تا 1.450 بین اچ پی و سونی رو دارم که دو گزینه اصلی من FW 139 E/H و DV5 1060 هستن . ولی شرایی که خدمتتون می گم یه خورده منو دچار مشکل کرده :
    1- اصلی ترین کاری که انجام می دم برنامه نویسیه و می خوام موقع کار با برناهایی که سی پی یو و رم بالا احتیاج دارن مثل visual stodio 2005 , delphi 2007 , adobe audition 2.0 , FL studio 8 , ..
    2- برای برنامه نویسی صفحه نمایش عریض مناسب تره ولی با توجه به اینکه باعث افزایش وزن و ابعاد لپ تاپ می شه منو به تردید انداخته ( 15.4" از 16.4" )
    3- می خوام بازی ها رو تا حد خوب و نه لزوما عالی اجرا کنه که خودش یه مشکل بزرگه . چون کارت گرافیک بالا باعث افزایش قیمت و گرمای دستگاه و مصرف باطری می شه و همچنین بازی هدف اصلیه من نیست .
    در ضمن دو روز درهفته مسافرت می کنم که در صورتی که کارت گرافیک بالا باعث افزایش مصرف انرژی و تو لید گرمای زیاد بشه ، دچار مشکل می شم (DV5 1060)
    4- با توجه با اینکه دو روز در هفته مسافرم و 5 روز دیگه باید لپ تاپ رو با خودم ببرم سر کار ، وزن 2.8 تا 3 کیلو منو دچار مشکل می کنه ؟
    5- با توجه به اینکه حالا حالا ها بعد از خرید لپ تاپ نمی تونم لپ تاپ دیگه ای بخرم آیا بهتر نیست که به جای اینکه 1.450 هزینه کنم بهتر نیس با کمی فشار مضاعف دنبال خرید تا 1.600 باشم .. یا اینکه تو همین قیمت می تونم نیازم رو بر طرف کنم ؟
    6- آیا بهتر نیست به جای خرید با گارانتی متوسط پول بیشتری خرج کنم و از کارانتی معتبر تری استفاده کنم ؟
    یا اینکه با این کار فقط پول بیشتری خرج کردم و توی این جور شرکت ها هم احتمال تعمیری یا استوک بودن و یا خدمات گارانتی نامناسب وجود داره ؟
    ..
    در مجموع پاک گیج شدم .. ولی یه چیز رو خوب می دونم . اگه 16" بودن FW 139 E/H سونی برای برنامه نویسی زیاد مهم نباشه و کارت گرافیک HP 1060 مشکل ساز نباشه ، HP 1060 برام مناسب تره ..
    ..
    لطفا راهنمایی کنید .. البته بصورت کامل ..
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •