phgh rdlj fhxvd ]kni
حالا قیمت باطری چنده ؟
میگم این جنازرو کلا چند می خرن ، با پولش برم یه 1100 بخرم
شانس مارو تا گارانتی گوشی تموم شد عمرشم تموم شد
phgh rdlj fhxvd ]kni
حالا قیمت باطری چنده ؟
میگم این جنازرو کلا چند می خرن ، با پولش برم یه 1100 بخرم
شانس مارو تا گارانتی گوشی تموم شد عمرشم تموم شد
باطری مرغوب با بسته بندی و گارانتی پارت اوریجینال 6 ماه نعویض رایگان قیمت = 38 تومان
باطری مرغوب آزاد بدون بسته بندی و گارانتی قیمت = 14 تومان
با سلام رو گوشي دو تا دكمه هستش كه يه كارو انجام ميده منظورم دكمه كوچك بالاي c و دكمه كنار دكمه دوربين ميشه كمي توضيح بدين كه اينا برا چي هستش هر كدومو ميزنم ميره تو گالري.
اون دگمه ای که بالای c هست بهش می گن دگمه چند رسانه ای Multimedia و کارش اینه که وقتی می زنی روش می ره توی یه منوی چرخونکی گرافیکی. دگمه بغل دگمه دوربین هم یه راست می فرستت به گالری.
اگه روی دگمه چند رسانه ای می زنی و می ری توی گالری، احتمالا ناخواسته تنظیماتش رو بهم زدی. برو توی تنظیمات درستش کن...
این خوبهباطری مرغوب آزاد بدون بسته بندی و گارانتی قیمت = 14 تومان
ما که از گارانتی جز پول مفت دادن چیزی نفهمیدیم (خاک تو سر نوکیا کنن خیلی زیاد بشدت ازش حالم داره بهم می خوره، گند زده با گوشی زدنش + قردادش + حیف اون موتورلا بود که رفتم بجاش این گوش کوب رو خریدم ، حیف که الان پول ندارم وگرنه می فروختم می رفتم همون موتولا رو می خریدم کلی هم صفا سیتی بود )
حالا از کجا بخرم
ما بدختم باید یه 4 سالی با این گوش کوب سر کنیم
والا ما که 3250 داشتیم، زدیم دهنشو صاف کردیم، کلی از گارانتی مفتی مفتی فیض بردیم، دست آخر هم پس از 3 سال گوشی رو به درک فرستادیم
گوشی شما پادشاه 5 مگاپیکسلی هاست؛ بهش احترام بگذارمن هم می خوام یکشنبه برم از همین نوع مشکیش رو بگیرم... تا حداقل 2 سال هم چاکرش می شم
ما که همیشه از نوکیا راضی بودیم و هستیم و در آینده هم خواهیم بود...کل هفت جد و آباد ما از همان ابتدایی که موبایل وارد ایران شد نوکیا می گرفتن و بیش از هفت نسل آینده ما هم قراره نوکیا داشته باشن!
در میان برندها مرغوب ترین گوشی ها رو نوکیا می زنه. مواد اولیش درجه یک هست. شاید توی برخی از فناوری ها نظیر دوربین درجا می زنه، اما باز توی خیلی از چیزها پیشتازه
شما برای خرید باطری تشریف بیار پاساژ علاءالدین؛ طبقات دوم و سوم می تونی این باطری رو پیدا کنی![]()
اجازه بدين اول فكم رو از روي زمين بردارم! متشكرم.
آقا شما مثل اينكه دوست داري خلاف جهت شنا كني. اتفاقا كيفيت مواد همون چيزيه كه باعث شده فروش نوكيا طي سال اخير افت كنه. در عوض توي دوربين و حداقل كيفيت عكس هميشه حرف اول رو مي زده.
چشم! حالا چرا می زنی؟؟؟؟
والا اون موقع که ما نوکیا خریدیم کیفیتش عالی بود ( با اون طرز نگهداری من گوشیم خوب دووم آورد). الآن هم دو سه مدل از گوشی هاش رو که دیدم کیفیتشون خیلی خوب بوده. همین N82 کیفیت قاب خیلی خوبی داره. خیلی باهاش حال کردم
. 6220 هم علی رغم این که دگمه های خشک و سفتی داره، ولی جنس بدنه و قابش مرغوب به نظر میاد. البته گوشی 5700 هم هست که کیفیت صفحه کلیدش خیلی بی کیفیت هست؛ اما بقیه جاهاش به نظرم خوبه.
در مورد دوربین هم که مسلمه نوکیا حرف اول رو می زنه؛ اما فقط در 3.2 و 5 مگاپیکسلی ها...!گوشی 8 مگاپیکسلی نوکیا که همون N86 باشه افتضاح ترین دوربین رو داره...! جوری که اصلا نتونستن اون رو به عنوان رقیبی برای گوشی های شاخ 8 مگاپیکسلی ( ال جی رنوار، سامسونگ اینوو 8، سامسونگ ام پیکسون و سونی اریکسون سی 905 ) به رسمیت بشناسن...
و از همه بدتر این بود که همه انتظار داشتن 5800 با دوربین 5 مگاپیکسلی و N97 با دوربین حداقل 8 مگاپیکسلی به میدون بیاد؛ اما باز هم نوکیا به خواست مشتریانش توجهی نکرد و در اصطلاح خر خودش رو روند... !
ضرر کردن نوکیا بیشتر به همین خاطر بود؛ نه بخاطر کیفیت ساخت. چون هنوز که هنوزه کیفیت ساخت نوکیا از بقیه برند ها بالاتره. سامسونگ و ال جی و سونی اریکسون و موتورولا خودشون رو کشتن تا بتونن حداقل یه صفحه نمایش مثل مال نوکیا داشته باشن؛ اما هنوز هم وقتی گوشی های این برندها رو مستقیم می گیری زیر نور آفتاب، تنها چیزی که می بینی بازتاب نوره؛ و این در حالی هست که صفحه نمایش تمامی گوشی های نوکیا در زیر تابش شدید خورشید قابل رؤیت هستن. این تنها یه خوبی از خوبی های گوشی های نوکیاس که بهش اشاره کردم...
البته بحران مالی جهانی یکی دیگه از عامل ضرر نوکیا هست![]()
با تشكر از شما دوست گرامي
خوب حالا ميشه يه جوري كارهاي اين دكمه ها رو عوض كرد يعني سفارشي كردشون.![]()
خواهش می کنم.:43:
می دونم که عوض می شه کرد. مثلا می تونی تنظیمش کنی که یه راست بره توی پخش موسیقی یا این که یه راست بره توی اینترنت. ازونجایی که من الان این گوشی دستم نیست، نمی تونم درست راهنماییت کنم. توی تنظیمات بگردی پیداش می کنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)