تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 1081 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ابتدا مطابق شكلهاي زير وارد بخش مربوط به تنظبمات مربوط به Proxy شويدتيك مقابل عبارت Use Proxy server را فعال كنيد و بسته به برنامه اي كه استفاده ميكنيد در قسمتهاي خالي مربوطه IP و Port مربوط به آن برنامه را وارد كنيد و كليه پنجره هاي باز را Ok كرده و اقدام به آپديت كنيد:

خیلی ممنون از زحمتت.

همین الان انجام دادم ولی نشد

وقتی آپدیت تموم میشه همچنان malware رو به تاریخ قدیمی نشون میده (همونطور که در عکس قبل هم میشد دید)

چیزی به نظرتون میرسه؟
    ممنونم

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

14 من این رو روی کامپیوترم دارم؟Microsoft SQL server 2000

سلام مجید 20 عزیز
    با توجه به توضیحی که در مورد
    Win.MSSQL.worm.Helkern داده شده در صفحه ی اول:
    من از کجا مطمئن می تونم بشم که Microsoft SQL server 2000 روی PC من نصب نیست؟ (هر راهی به جز Add/remove)

من کامپیوترم خونگی هست ولی از این نگرانم که برنامه های متعددی رو که روی ویندوز نصب کردم این برنامه هم توسط یکی از همین برنامه ها اتوماتیک!!! نصب شده باشه!!! (چون ممکنه بعضی از این برنامه ها بهش احتیاج داشته باشن)

من تا به الان که این پست رو نوشتم 65 حمله شده که آخریش توی قسمت ریپورت این رو نوشته بود:
    UDP from 117.103.192.49 to local port 1434 Absent Detected: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern

البته توی حمله های بعدی همیشه IP تغییر می کنه.
    هر بار که به اینترنت وصل میشم حداقل یک بار به من حمله میشه!

یه روز که PC رو روشن کردم دیدم که تمام برنامه هام (مثلا Win RAR, IDM, Nero ) (که همشون رو هم توی درایوی که ویندوز توی اون نباشه نصب می کنم. به جای C توی مثلا E) پاک شده و فقط فولدر کسپرسکی هست و دو سه تا هم از فولدر های برنامه های دیگه که البته کسپرسکی سالم بود و بقیه فولدرهای مربوط به بقیه ی برنامه هام خالی بود یا Notepad هایی با عنوان عجیبی که داشتن

خلاصش کنم که مجبور شدم تمام برنامه هام رو از اول نصب کنم و احتمالا می تونی تصور کنی چه حالی آدم توی اون لحظه داره!!!
    به عبارتی تا حدودی بیچاره شدم
    ولی خدا رو شکر فقط محتویات فولدر Programs من توی اون درایو به این سرنوشت دچار شد بقیه ی قسمت های هاردم تا به الان که سالم و دست نخورده به نظرم میاد (خدا رو تریلیون ها!!! بار شکر که اطلاعات دیگم سالمه)

من فکر کنم این کار یه هکر باشه شاید ولی کسپرسکی فقط حمله های Helkern رو تا به الان گذارش کرده...
    حالا نظرت چیه؟ یه کمکی کن تا من به این واقعه! دیگه دچار نشم
    خیلی مرسی!
    Last edited by sia-saketi; 21-01-2009 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام . من برای سیستم خانه برادرم kis 2009 نصب کردم، البته بدون application filtering و firewall . چون میدونم اصلا از عهده کار کردن و تنظیماتش بر نمی ایند و با توجه به اینکه زیاد هم با اینترنت سرو کار ندارند در این حالت و با فایروال ویندوز از امنیت نسبی بر خوردار هستند؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام مجید 20 عزیز
    با توجه به توضیحی که در مورد
    Win.MSSQL.worm.Helkern داده شده در صفحه ی اول:
    من از کجا مطمئن می تونم بشم که Microsoft SQL server 2000 روی PC من نصب نیست؟ (هر راهی به جز Add/remove)

من کامپیوترم خونگی هست ولی از این نگرانم که برنامه های متعددی رو که روی ویندوز نصب کردم این برنامه هم توسط یکی از همین برنامه ها اتوماتیک!!! نصب شده باشه!!! (چون ممکنه بعضی از این برنامه ها بهش احتیاج داشته باشن)

من تا به الان که این پست رو نوشتم 65 حمله شده که آخریش توی قسمت ریپورت این رو نوشته بود:
    UDP from 117.103.192.49 to local port 1434 Absent Detected: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern

البته توی حمله های بعدی همیشه IP تغییر می کنه.
    هر بار که به اینترنت وصل میشم حداقل یک بار به من حمله میشه!

یه روز که PC رو روشن کردم دیدم که تمام برنامه هام (مثلا Win RAR, IDM, Nero ) (که همشون رو هم توی درایوی که ویندوز توی اون نباشه نصب می کنم. به جای C توی مثلا E) پاک شده و فقط فولدر کسپرسکی هست و دو سه تا هم از فولدر های برنامه های دیگه که البته کسپرسکی سالم بود و بقیه فولدرهای مربوط به بقیه ی برنامه هام خالی بود یا Notepad هایی با عنوان عجیبی که داشتن

خلاصش کنم که مجبور شدم تمام برنامه هام رو از اول نصب کنم و احتمالا می تونی تصور کنی چه حالی آدم توی اون لحظه داره!!!
    به عبارتی تا حدودی بیچاره شدم
    ولی خدا رو شکر فقط محتویات فولدر Programs من توی اون درایو به این سرنوشت دچار شد بقیه ی قسمت های هاردم تا به الان که سالم و دست نخورده به نظرم میاد (خدا رو تریلیون ها!!! بار شکر که اطلاعات دیگم سالمه)

من فکر کنم این کار یه هکر باشه شاید ولی کسپرسکی فقط حمله های Helkern رو تا به الان گذارش کرده...
    حالا نظرت چیه؟ یه کمکی کن تا من به این واقعه! دیگه دچار نشم
    خیلی مرسی!
    دوست عزيز اين حملات به كرات براي خود من نيز اتفاق ميافته ولي جاي هيچ نگراني نيست.اگر شما مثلا از ويندوز XP استفاده ميكنيد مطمئن باشيد SQl Server روي سيستم شما نصب نيست مگر اينكه خود شما اقدام به تهيه DVD مربوط به SQL نموده باشيد و شخصا آنرا روي ويندوز XP نصب كرده باشيد .البته اگر از ويندوز XP استفاده كنيد فقط 2 نسخه از SQL به نامهاي Standard Edition و Develop Edition روي XP قابل نصبه.روي ويندوزهايي غير از XP و windows server اين SQL قابل نصب نيست.
    پاك شدن برنامه هاي شما قلعدتا ارتباطي با حملات Win.MSSQL.worm.Helkern نداره و بايد دليل ديگري را براي آن پيدا كرد.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

كمپاني كاسپر اقدام به انتشار آنتي ويروس براي محصول Windows7 نمود

كمپاني كاسپر براي ويندوز نوپاي ماكروسافت اقدام به انتشار آنتي ويروس نموده است.دوستاني كه از Windows7 استفاده ميكنند ميتوانند جهت دانلود و تست اين محصول به آدرس زير مراجعه نمايند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنون از زحمتت.

همین الان انجام دادم ولی نشد

وقتی آپدیت تموم میشه همچنان malware رو به تاریخ قدیمی نشون میده (همونطور که در عکس قبل هم میشد دید)

چیزی به نظرتون میرسه؟
    ممنونم
    احتمالا ISP شما هم مشکلی داشته باشه

شما تنظیمات کسپرسکی را به حالت اول بازگردانید و سپس از طریق v-p-n یا قیلطرشکن آپدیت کنید

با سلام . من برای سیستم خانه برادرم kis 2009 نصب کردم، البته بدون application filtering و firewall . چون میدونم اصلا از عهده کار کردن و تنظیماتش بر نمی ایند و با توجه به اینکه زیاد هم با اینترنت سرو کار ندارند در این حالت و با فایروال ویندوز از امنیت نسبی بر خوردار هستند؟
    در مورد قدرت فایرولها پست زیر را مطالعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در زمینه فایروال ویندوز باید گفت که فایروال ضعیفی است

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این هم گزارش سیستم من :
    کد:
    یک نکته : امروز کسپرسکی کرش کرد و از من خواست تا فایلهایی رو آپلود کنم .. اپلود کردم و با باز و بسته کردن درست شد .

داره خودمونی میشه sadeghhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    این کسپر 506 دائما خودشو آپدیت میکنه یه 10 مگی هم میشه حجمش
    اما بازم آلارم میده که دیتا بیس آبسولوته
    الانم که دیگه کلا قاط زده میگه دیتا بیس خرابه و کسپر از کار افتاده
    ریپیر هم کردم
    دوباره هم نصب کردم
    کانکشن هم مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    این هم گزارش سیستم من :
    کد:
    یک نکته : امروز کسپرسکی کرش کرد و از من خواست تا فایلهایی رو آپلود کنم .. اپلود کردم و با باز و بسته کردن درست شد .
    در سیستم شما برخی موارد سبب تداخل کسپرکسی و کرش آن میشود

1. شما در وهله اول Windows Defender را غیرفعال کرده و Windows Firewall هم خاموش کنید

2. سپس برنامه های زیر را پاک کنید

C:\Program Files\du meter\dumeter.exe
    C:\Program Files\Asktbar

البته من تاکنون با برنامه Wallpaper Changer کار نکردم که ببینم آیا این برنامه به تغییر تم تاثیر داره یا خیر ولی محض احتیاط آن را هم فعلا پاک کنید

3. کسپرسکی را پاک کرده و رجیستری را با استفاده از برنامه هایی نظیر CCleaner پاک کنید

4. توصیه میکنم پیش از نصب مجدد کسپرسکی ، ابتدا با Malwarebytes' Anti-Malware سیستم را کامل اسکن کنید

5. کسپرسکی را مجددا نصب کنید و آن را آپدیت نمایید

موفق باشید

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    این کسپر 506 دائما خودشو آپدیت میکنه یه 10 مگی هم میشه حجمش
    اما بازم آلارم میده که دیتا بیس آبسولوته
    الانم که دیگه کلا قاط زده میگه دیتا بیس خرابه و کسپر از کار افتاده
    ریپیر هم کردم
    دوباره هم نصب کردم
    کانکشن هم مشکلی نداره
    این مشکل دو دلیل میتونه داشته باشه

1. تاریخ سیستم صحیح نیست ؛ که در این صورت باید تاریخ آن را درست کنید ( امروز 2009/01/22 هستش )

2. کسپرسکی قادر به آپدیت تمام بخش های خود نیست بدینگونه که برخی بخش های آن کاملا بروز میشوند

ولی بخش اصلی به روز نمی شود ... همین امر سبب میشود کسپرسکی در دیتابیس دچار مشکل شود

این مشکل در چند وقت اخیر به دلیل مشکل چندین PAP ایران رخ داده

کافیه کسپرسکی را با استفاده از v-p-n یا قیلطرشکن ، آپدیت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •