گوشی خودتون رو پولیش کنید تا قشتگتر بشه. مخصوصا کسانی که رنگ نقره ایش رو دارند.
توضیحات بیشتر و نحوه ی پولیش کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی خودتون رو پولیش کنید تا قشتگتر بشه. مخصوصا کسانی که رنگ نقره ایش رو دارند.
توضیحات بیشتر و نحوه ی پولیش کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش پولیش کردن رو دیدم...اما به نظر من ریسکه....بعدم براق شه با گوشی چینیا چه فرقی میکنه؟
همین ماتیش کلاس داره...گرچه زیاد میزارم تو جیبم و در میارم بعضی جاهاش خود به خود داره پولیش میشه....ولی مطلب جالبی بود دوست عزیز
انجام دادم ولی نشد.
فکر کنم مشکل از هندفری باشه![]()
منم هندز فری شما رو دارم و فقط اد کردم...کاره دیگه ای نکردم...از اون به بعدم هندزفری رو که روشن میکنی وصل میشه
دوستان من میخوام زنگ گوشی رو عوض کنم ولی توی لیستش فقط یه سری پیش فرض هستش از کجا میتونم از زنگهای خودم انتخاب کنم؟؟؟؟
یه سوال دیگه که توی پست اول هم هست ولی نفهمیدم چطوری میشه بدون باز کردن گوشی صفحه رو چرخوند؟؟؟؟؟؟
Last edited by Vahid67; 29-07-2009 at 23:45.
mp3 که میخوای زنگ کنی بریز تو my document مموری داخلی...
باید واسش کلید تعریف کنی....در....setting...button
بالاخره دیروز گوشی به دستم رسید
رنگ مشکی و بدون گارانتی
فقط یه بدی که داشت اون کارت مشکیه توی پکش نبود که اصلا به کار من نمیادش
من کلا با اکتیو سینک مشکل دارم . اولش که اصلا گوشی رو نمیشناخت
حالا که میشناسه هم اصلا نمیشه فایلهای Exe رو نصب کنم . اون پنجره Add/Remove میاد و هنگ میکنه
پنل Spb Mobile shell 3 رو هم که نصب کردم اومد جای پنل اولی . بعضی آیکون هاش مشکل دارن و یه جوری نشونشون میده
تا حالا 3 تا بازی جاوا که برای همین سایز بوده رو نصب کردم ولی موقع اجرا فقط گوشه بالای ال سی دی بازی رو نشون میده
اونم با سایز خیلی کوچیک . نمیشه بزرگش کرد ؟
بعضی وقت ها هنگ میکنه ناجور که مجبور میشم در باطری رو در بیارم و ریستش کنم . با آپدیت حل میشه ؟
بقیه سوالام رو فعلا یادم نمیاد
دوستان راهی نیست که آنتن دهی گوشی با همراه اول بهتر بشه؟؟؟؟ .... با ایرانسل خوبه
دوست من گوشیت مبارک باشه
چند گرفتی؟؟؟
در مورد active sync که اولش منم مشکل داشتم بعد یه خورده دستکاری pc خوب شد
ولی مشکل دومت رو تا حالا ندیدم کسی اینو بگه ؟ یه بار حذف و نصب کن شاید جواب بگیری در ضمن بهتره که از usb پشت کامپیوتر استفاده کنی
راسیتش علاقه ای به بازی ندارم و تا حالا فقط 2 بازی nfs و xtract رو ریختم روش که خیلی جالب به صورت تمام صفحه نمایش داد
دوستان سوال آخرش سوال منم هست گوشی منم چند وقتیه که هنگ میکنه اساسی نمیدونم داستانش چیه؟؟/
باید بگم که من از رام original خود دستگاه استفاده میکنم
مشکل من برعکس مشکل شماست,ولی از وقطی آپ دیت کردم دیگه چنین مشکلی ندارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)