سنغال جون بالاخره این زندگی آپارتمانی رو از کجا دانلود کردی اینجا که همه لینکها مشکل دارن ؟؟
سنغال جون بالاخره این زندگی آپارتمانی رو از کجا دانلود کردی اینجا که همه لینکها مشکل دارن ؟؟
Nemitunam farsi benevisam.
Khob vaghti nemishe dast bebarid tu jibetun, bekharidesh!
Hamin "shop.p3world.com" ham daratesh 3 ruze mirese dastetun enghadr dardesar ham nadare
Az man be shoma nasihat.
Injuri rahat tar va kam dardesar tar ham hast.
من موافقم شاپ پی سی ورد هم قیمت خوبی داره هم کیفت خوبی از من به شما نصیحت از همین جا بخر من خودمم از همین جا خریدم حتی توی این پک اورجینالاست
سلام يه سوال ايا ميشه وقتي وارد بازي ميشي اضافات هم ريختي روش همه ي پك ها را با هم اجرا كنه يعني دانشگاهي اپارتماني مغازه داري و...باه اجرا كنه يعني تو بازي همه ي پك ها باشن
اصلا اصل بازی کردن با سیمز اینه که همه ی پک ها با هم اجرا بشن
در واقع با اجرای آخرین پک ، همشون اجرا میشن![]()
سلام من یه مشکلی در بازی آنیورسیتی داشتم اونم اینه که وقتی با مکمل میارم ایتم های این پک نمایش داده نمی شوند یکی کمک کنه!و فقط کارهایی مثل بازیگری وجود دارد که اونم فقط پولش هست و ایتمی که در نتیجه ی کار متداول بهت میدن باز نیست کلن همه ی ایتم ها باز نیست!
ببخشبد مگي پك اخر كدومه همون پك اصلي بازي
این مشکل زیاد برای دوستان پیش اومده بود ، و مشکل هم از خود سیدیتون هست ، یا با ویندوزتون هماهنگی نداره
نه
آخرین پکیجی که منتشر شده : The Sims™ 2 Apartment Life
آخرین استاف : The Sims™ 2 Mansion and Garden Stuff
که دومیه جدید تره باید با اون اجرا بشه
البته اگر این پکیج ها برای شما نصب نیست به ترتیب از آخرین پکیج برای باز کردن بازی استفاده کنید![]()
کدی هست که بشه تو آپارتمان ها ساخت و ساز کرد؟ (مد ساخت دیوار و در و ... برای آپارتمان ها قفل هستند)
و چجوری میتونم یه خانه رو که ساختم سیو کنم تا دفعه بعد بتونم در پوشه دانلود قرار بدم یا برای دیگران اپلود کنم؟
هر کدومو که بریزید از اون دو تا مکمل توش هست و با ابدیت سر هم میشه!در پکیج free time هم مکمل کلی وجود داره که بعد از اپدیت میاره من دیگه ندیدم شاید توی فصل ها هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)