تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 424 از 1635 اولاول ... 3243744144204214224234244254264274284344745249241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

لرزشگیر همون طور که از اسمش پیداست یه قطعه ای داخل دوربین هست که نور عبور کرده از لنز رو هدایت میکنه تا اثر لرزش دست به حداقل برسه. در هر جهتی که دست بلرزه این قسمت در خلاف جهت حرکت میکنه. در بعضی دوربین ها هم لرزشگیر روی سنسور قرار داره که در این حالت خود سنسور حرکت میکنه.
    بدون وجود لرزشگیر گرفتن عکس در نور کم یا سرعت شاتر های پایین و در حالت زوم خیلی سخت میشه و عکس تار میشه و عملا بدون سه پایه گرفتن عکس خوب غیرممکن میشه.
    1. سایت دیجی کالا و کلا سایت های ایرانی رو بی خیال شین. هیچ کدوم قابل اطمینان نیستند و شما اولین نفری نیستید که از مطالب این سایت ها به اشتباه افتاده. برای اطلاع از مشخصات دقیق دوربین ها میتونین از سایت dpreview استفاده کنید.
    2. هر دو دوربین های خوبی هستند. تفاوت های مهمشون اینه که زوم W290 یه مقدار بیشتره. ماکروش ضعیفتره. حداقل سرعت شاترش کمتره. ولی مهمترین تفاوتشون به نظر من اینه که W290 سنسور چرخش نداره. یعنی هر عکس که در حالت عمودی میگیرید باید تو کامپیوتر دونه دونه rotate کنید. بعد از اون هم ماکرو نقص مهمیه.
    تفاوت ها باید بین دو مدل خاص سنجیده بشه نه بین دو سری از دو برند مختلف. چون هر سری ده ها مدل با مشخصات مختلف داره که تو هر کدوم خوب و بد پیدا میشه.
    3. SX200 ماکروی بهتر. تله ی بیشتر و تنظیمات دستی داره. باتریشم ظاهرا قوی تره و لنزش به نظرم کیفیتش بهتره. البته عکس های شب SX200 چندان چنگی به دل نمیزنه.

در مورد زوم هم باید بگم تا جایی که من اطلاع دارم هیچ دوربین کامپکتی وجود نداره که زوم اپتیکال موقع فیلمبرداری داشته باشه.
    سری T سونی هم به طور کلی از نظر کیفیت عکس خیلی ضعیف هستند.
    بر اساس مقایسه ای که من خودم بین نمونه عکس های W290 و Ixus 110 داشتم کیفیت عکس های Ixus 110 به شکل محسوسی بالاتر بود. البته اگه به دنبال بالاترین کیفیت عکس تو کامپکت های این محدوده هستید SD880 پیشنهاد میشه.
    خداوند شما رو با استاد کسرایی محشور بدارد . ممنون از توضیحات مفیدتون
    البته زوم ماکرو در حد w290 هم برای من زیاده چون کاربر حرفه ای نیستم و بعید می دونم خیلی بکارم بیاد اما
    اون نداشتن روتیت نقص بزرگیه و برام عجیب بود که چطور یه چیز به این مفیدی رو نداره .

الان به این جمع بندی رسیدم که اگر لرزشگیر کانن تقریبا همون کار لرزشگیر سونی w290 رو بکنه و خلاصه بتونه عکسهای شارپ و واضحی بده ، می رم کانن می گیرم .

1-
    برای کانن sd940 یا همون ixus120 ، می خوام یه رم ترنسند 8 گیگ cf بخرم
    رم خوبیه ؟ توشیبا بهتره یا این ؟
    قیمتش رو می دونید حدودا ؟ ( فکر کنم 30 تومن میشه )
    البته میشه 8 گیگ ترنسند سری 6 هم خرید که 10 تومنی لااقل ارزونتره اما فکر کنم موقع فیلمبرداری hd کم بیاره . نمی دونم

2-
    مثکه کانن فیلمبرداریش با فرمت mov هست و سونی mp4
    میشه بدونم اینا چه مزیتی نسبت به هم دارند ؟ فقط قضیه حجم هست ؟

3-
    چه فرقی بین این رم sd بزرگا با رم های مینی sd هست ؟
    توی سرعت انتقال فرقی ندارند ؟
    من ترجیح می دم مینی sd بگیرم . آیا کار اشتباهیه ؟

4-
    تمام سری sd ها و همچنین سونی w290 برای شارژ باطری لازمه باطری رو دربیاریم ؟!
    یعنی نمیشه دوربین رو با کابل usb به برق زد و شارژ کرد ؟

پ.ن : شاید فکر کنید سوالات من تمومی نداره
    اما به موتون قسم فوقش یکبار دیگه سوال بپرسم
    Last edited by pmax; 02-12-2009 at 00:18.

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

بالاخره بعد از کلی تحقیق و استفاده از نظرات مفید دوستان این تاپیک دوربین پاناسونیک TZ7 را خریدم(420 با گارانتی اصلی 15 ماه + 6 ماه اول تعویض از جمهوری + 2گیگ رم + کیف)
    من داشتم می رفتم SX-200 را بخرم که با راهنمایی های خوب دوستان نظرم عوض شد!دوربین فوق العاده ای هست هم خوش دست و هم کار کردن با آن راحت است.کیف شیک و با کلاسی دارد.
    رم هم چون شنیده بودم خیلی مهم و تاثیر گذار هست یک رم اصلی پاناسونیک 8 گیگ HCD گولد براش گرفتم 75 هزارتومان!!فروشنده که خیلی تعریفشو می کرد.گارانتی مادامالعمر هم هست.گفت توشیبا هم هست 38 تومان اما خوب نیست!!رم 2 گیگ خودشو که پاناسونیک بود 15 تومان از من خرید!

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد کیفیتش چندان اطلاع ندارم. اما با توجه به سابقه ی فوجی در تولید دوربین های در این رده و همچنین اسم این دوربین که عبارت EXR (تکنولوژی جدید سنسور فوجی) درش دیده میشه قاعدتا باید کیفیت مطلوبی داشته باشه. این دوربینم مثل S100fs مشکل وزن داره. وزنش خیلی زیاده و ماکروی درست حسابی نداره. لنزش هم چندان واید نیست. البته S100fs از نظر کیفیت ساخت خیلی عالی بود.
    به نظره شما بین fz-38 و s200exr کدوم انتخاب بهتریه؟

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

5

مژده مژده
    دوستان مقايسه اين دوربينها Canon PowerShot SX20 IS vs Panasonic Lumix FZ38 / FZ35 دراين سايت انجام شده است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميشه دوستان نظرشونو بگن كه ايا FZ38بهتره يا SX20.‌با تشكر چون من درانتخابم موندم.
    (فقط از لحاظ كيفيت عكس و فيلمبرداري)
    Last edited by habib mahvare; 02-12-2009 at 22:24.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خداوند شما رو با استاد کسرایی محشور بدارد . ممنون از توضیحات مفیدتون
    البته زوم ماکرو در حد w290 هم برای من زیاده چون کاربر حرفه ای نیستم و بعید می دونم خیلی بکارم بیاد اما
    اون نداشتن روتیت نقص بزرگیه و برام عجیب بود که چطور یه چیز به این مفیدی رو نداره .

الان به این جمع بندی رسیدم که اگر لرزشگیر کانن تقریبا همون کار لرزشگیر سونی w290 رو بکنه و خلاصه بتونه عکسهای شارپ و واضحی بده ، می رم کانن می گیرم .

1-
    برای کانن sd940 یا همون ixus120 ، می خوام یه رم ترنسند 8 گیگ cf بخرم
    رم خوبیه ؟ توشیبا بهتره یا این ؟
    قیمتش رو می دونید حدودا ؟ ( فکر کنم 30 تومن میشه )
    البته میشه 8 گیگ ترنسند سری 6 هم خرید که 10 تومنی لااقل ارزونتره اما فکر کنم موقع فیلمبرداری hd کم بیاره . نمی دونم

2-
    مثکه کانن فیلمبرداریش با فرمت mov هست و سونی mp4
    میشه بدونم اینا چه مزیتی نسبت به هم دارند ؟ فقط قضیه حجم هست ؟

3-
    چه فرقی بین این رم sd بزرگا با رم های مینی sd هست ؟
    توی سرعت انتقال فرقی ندارند ؟
    من ترجیح می دم مینی sd بگیرم . آیا کار اشتباهیه ؟

4-
    تمام سری sd ها و همچنین سونی w290 برای شارژ باطری لازمه باطری رو دربیاریم ؟!
    یعنی نمیشه دوربین رو با کابل usb به برق زد و شارژ کرد ؟

پ.ن : شاید فکر کنید سوالات من تمومی نداره
    اما به موتون قسم فوقش یکبار دیگه سوال بپرسم
    لرزشگیر کنان اگه بهتر از سونی نباشه بدتر نیست.
    1. رم های ترنسند خیلی خوبه. البته توشیبا هم خوبه. ولی من خودم ترنسند رو ترجیح میدم. به نظرم همون SDHC کلاس 6 بگیرین بهتره. این دوربینا که اصلا CF ساپورت نمیکنن. من خودم SDHC کلاس 4 پاناسونیک رو دوربینم دارم با فیلمبرداری HD و عکاسی سرعت بالا هم مشکلی نداره.
    2. آدم باید در عمل ببینه کیفیتشون چطوریه. حالا دقیقا نمیدونم تفاوت حجمشون چقدره. ولی یه وقت میبینی یه چیزی حجمش کمتره و چون فشرده تر شده کیفیتش اومده پایین. البته همیشه این طور نیست.
    3. اینا mini SD نمیخورن. وقتی میشه SD استفاده کرد چرا آدم بره سراغ mini SD؟
    4. با کابل usb که فقط به کامپیوتر وصل میشه. باتری چه قلمی باشه و چه لیتیومی باید با شارژر جداگانه شارژ بشه.
    به نظره شما بین fz-38 و s200exr کدوم انتخاب بهتریه؟
    روی کاغذ که به نظر میاد کیفیت فوجی به مراتب بالاتر باشه. سنسورش خیلی بزرگتره و سیستم EXR هم داره.
    ولی در مقایسه ی مشخصات:
    پانا لنزش وایدتره. زومش مقداری بیشتره. ماکروش قوی تره. در حالت تله دیافراگم بازتری داره. فیلمبرداری HD با صدای استریو. وزنش از نصف فوجی هم کمتره و جمع و جورتره.
    فوجی در مقابل قابلیت نصب فلاش و کیفیت ساخت بالاتر داره.
    Last edited by prowler88; 02-12-2009 at 22:53.

6. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

روی کاغذ که به نظر میاد کیفیت فوجی به مراتب بالاتر باشه. سنسورش خیلی بزرگتره و سیستم EXR هم داره.
    ولی در مقایسه ی مشخصات:
    پانا لنزش وایدتره. زومش مقداری بیشتره. ماکروش قوی تره. در حالت تله دیافراگم بازتری داره. فیلمبرداری HD با صدای استریو. وزنش از نصف فوجی هم کمتره و جمع و جورتره.
    فوجی در مقابل قابلیت نصب فلاش و کیفیت ساخت بالاتر داره.
    معیاره من برا ی خریده دوربین فقط و فقط کیفیت عکس هست و نه فیلم برداری اچ دی و یا زوم بیشتر و یا وزن کمتر...
    در مورده کیفیت ساخت بی زحمت یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا" منظورتون چیه و از کجا مطمئن هستید که کیفیت ساخت فوجی از پاناسونیک بیشتر هست؟!
    و در ضمن تا کی باید منتظر بمونم تا این دو رو با هم مقایسه کنند؟
    مرسی.

8. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

خب من هفته آینده انشاالله یا IXUS120 خواهم خرید یا دل رو می زنم به دریا و از قیافه زشتش فاکتور می گیرم و IXUS 200 رو می خرم ( بخاطر زوم 5 و تاچ اسکرین بودن و یکم لنز بهتر و اینا )

فقط

اساتید آیا تایید می فرمایید که برای فیلمبرداری HD رم SD ترنسند سری 6 به هیچوجه کم نمیاره ؟
    کسی تجربه داشته در این زمینه ؟

با تشکر

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

خب من هفته آینده انشاالله یا IXUS120 خواهم خرید یا دل رو می زنم به دریا و از قیافه زشتش فاکتور می گیرم و IXUS 200 رو می خرم ( بخاطر زوم 5 و تاچ اسکرین بودن و یکم لنز بهتر و اینا )

فقط

اساتید آیا تایید می فرمایید که برای فیلمبرداری HD رم SD ترنسند سری 6 به هیچوجه کم نمیاره ؟
    کسی تجربه داشته در این زمینه ؟

با تشکر
    رم ظرفیت بالا بگیرید چون برای ضبط 1 ساعت فیلم HD بالای 3 گیگ ظرفیت نیاز است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

رم ظرفیت بالا بگیرید چون برای ضبط 1 ساعت فیلم HD بالای 3 گیگ ظرفیت نیاز است
    سلام

ممنون از راهنماییتون اما ixus ها مثکه همین 8 گیگ رو هم با من بمیرم تو بمیری ساپورت می کنن و 4 گیگ رم اصلیشونه
    من از آفومار پرسیدم گفتن 16 گیگ نذارید بهتره !!!

فکر کنم 8 گیگ هم کار منو راه بندازه چون مثکه ixus ها فقط کلیپهای 10 دقیقه ای hd فیلمبرداری می کنند

سوال اصلیم این بود

مموری 8 گیگ سری 6 ترنسند برای فیلمبرداری hd توصیه می شه یا باید از این اولترا اسپید ها بگیرم که قیمتش دو برابره ؟ کسی تجربه ای داره

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام

فکر کنم 8 گیگ هم کار منو راه بندازه چون مثکه ixus ها فقط کلیپهای 10 دقیقه ای hd فیلمبرداری می کنند
    یعنی حداکثر 10 دقیقه پشت سرهم میشه فیلم برداری کرد؟
    این که خیلی بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •