خب کاری نداره رونالدوام زنگ می زنه به 110 .......
خب کاری نداره رونالدوام زنگ می زنه به 110 .......
سلام خدمت دوستان گل:
علیرضا جووون خیلی ممنون بابت فیفا98 ولی خوب من ورلد کاپش رو میخواستم در ضمن این رپید شیر جدیدآ یه جورایی مشکل دارم همش میگه تعداد گربه ها رو بگو یه همچین چیزی در کل مشکل داره دیگه...
بچه ها من خواستم عضو گروه رئال بشم اما نمي دونم اين وحيد تاييد نمي كنه
چه مرگشه اين پسر
خيلي وقت هم هست بهش گفتم
سلام اشکال نداره ایشالا تا قرا بعدی این وحید ادم میشه تایید میکنه -شما تو گروه درخواست دادی یا پ خ زدی؟؟
بچها امیدوارم حالتون خوب باشه.
بنده یکی از طرفداران فیلمهای خسرو شکیبائی بودم و خیلی دوسش داشتم مخصوصآ بازی در اتوبوس شبش رو عالی بود.
باز هم این دنیا یکی دیگر از خوبان رو و یکی دیگر از گلهای این مملکت رو چید بله خسرو شکیبائی به دیدار حق شتافت .
خسرو دیروز مثل ما بود نفس میکشید -حرف میزد -میخندید ولی امروز دیگه در میان ما نیست و دیگر ما اون صدای گرمش را نخواهیم شنید و دیگر شاهد هنرنمایی او نخواهیم بود..........
امروز روز سختی هست مهم نیست که صدای من به گوش کی میرسد یا نمیرسد فقط باید بگویم که بنده شخصا از طرف خودم و تاپیک رئال مادرید به خانواده بزرگ هنرمندان و خانواده گرامی ایشان تسلیت گفته و از خداوند برای دوستداران ان عزیز صبر میخواهم.
احمد08
تاپیک رئال مادرید
انجمن پی سی ورلد
ایول می گم این رو توی یه نامه بنویس بفرست براشون !
منم تسلیت می گم !
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد با توجه به روند كنوني، در آستانه پيوستن به رئال مادريد قرار دارد.
![]()
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، كريستيانو رونالدو، گلزن برتر فوتبال جزيره به زودي به رئال مادريد ملحق مي شود.
گزارشات دريافتي حاكي است كه وي براي رفتن به مادريد ديگر مشكلي از لحاظ مالي ندارد و همراه وكيل خود، امروز راهي پايتخت اسپانيا مي شود.
رونالدو از سر الكس فرگوسن نيز اجازه انتقال گرفته و ديگر خبري از لجبازي هاي قديمي سرمربي منچستر يونايتد نيست.
اول که خوندم فکر کردم فارس بازم چرت نوشته. اما !!!:
مثل اینکه قضیه داره جدی میشه.
از یه طرف گلیزرها قبول کردن و مشکلی ندارن
از یه طرف رونالدو و فرگوسن در این مورد بالاخره صحبت کردن (البته فرگوسن بازم لجبازی کرده اما خیلی ملایم تر)
از جهتی دیگر کالدرون گفته قرارداد رونالدو حله. تا 10 رو روز دیگه می آد. (البته خیلی از این حرفا زده)
به جان خودم اگه پرز بود 3 سوته خریده بودش !
روی کین هم حرفای بلاتر رو در مورد برده داری در فوتبال تایید کرده !![]()
بالاخزه این فرگی سر عقل اومد....
در ضمن راموس این دیگه چه عکسایی بود گذاشتی....
یارو رو دیدار راه می ره....
شرمنده این جاذیه زمین پس این جا هویجه.....
شایدم یارو سرعتش از یوس پلنگ زیاد تره ...مثل این موتورا که رو صفحه چوبی ره میرن ها...
شایدم به کمرشون طناب بستن بعد با فتو شاپ پاکش کردن...در هر صورت یه کاری کردن...
وگرنه کی رو دیدی رو دیوار راه بره..؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)