به نظر من هم گزینه ی 1 درسته..............![]()
به نظر من هم گزینه ی 1 درسته..............![]()
چون بازیای هفته ی دوم لغو شدن، خبر زیادی در مورد باشگاه پیدا نکردم.. اینایی هم که میذارم، شاید تکراری باشن..
دو بازيكن كامروني در تمرين استقلال
خبرگزاري فوتبال ايران - دو بازيكن آفريقايي در تمرين روز دوشنبه استقلال حضور يافتند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، دو بازيكن كامروني كه تخصص بازي در پست هافبك و فوروارد را دارند در تمرين استقلال حضور يافتند.
امير قلعهنويي، سرمربي استقلال هنوز در مورد جذب اين بازيكنان اظهارنظر خاصي نكرده و هرگونه اعلام نظر در مورد آنها را به انجام چندجلسه تمرين بيشتر منوط كرده است.
جلسه هيأتمديره استقلال به دليل غيبت نفريه برگزار نشد
خبرگزاري فوتبال ايران – موضوع برگزاري كمپ استقلال و انتخاب اسپانسر اين تيم قرار بود در جلسه روز دوشنبه بررسي شود.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، قرار بود در جلسه دوشنبه، محمد نفريه كه مسئول مناقصه و پيگيري كمپ استقلال است گزارشي را به اعاي هيأتمديره ارايه دهد اما بهدليل غيبت محمد نفريه و سفر وي جلسه هيأتمديره برگزار نشد. قرار است در هفته آينده در جلسه هيأتمديره در مورد كمپ استقلال و اسپانسر اين تيم تصميمنهايي اتخاذ شود.
عکس های بازی مس - استقلال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها احتمال حضور علی کریمی دراستقلالو چنددرنظرمیگیرید؟
آره، ثبت کردم.. ولی متأسفانه بازیای هفته ی پنجم لغو شدن.. به همین خاطر این مسابقه ی پیش بینی هم لغو میشه، چون معلوم نیست که کی بازیای هفته ی پنجم برگذار بشه..
W0000W لغو شده
چه کسی و به چه دلیلی این کارو کرده ؟؟؟؟
بچه ها احتمال حضور علی کریمی دراستقلالو چنددرنظرمیگیرید؟
چطور مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به استقلالی ها...
چطورید؟!
این هفته اس اس با کی بازی داره و چه روزی؟!
سلام مجتبي خان.
شما خوبي؟
والا همه بازي هاي اين هفته تعطيل شد.
به خاطر اينكه زوره هييچكدوم از طرفين به هم نمي ره.
در گفت و گو با فارس
اقبالي: سيستم بازي تيم استقلال منسوخ شده است
خبرگزاري فارس: يك كارشناس گفت: سيستم 2-5-3 در فوتبال دنيا منسوخ شده و ديگر جواب نميدهد.
مسعود اقبالي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره وضعيت استقلال و مشكلات به جامانده از فصل گذشته، اظهار داشت: دليل اصلي مشكلات تيم هايي مثل پرسپوليس و استقلال، مديريت و ساختار تشكيلاتي است. اين موضوعات مي تواند در روند اين دو تيم تاثيرگذار باشد.
وي افزود: اين دو تيم اگر از پتانسيل هاي خوبي هم برخوردار باشند، به دليل ضعف مديريتي به جايي نمي رسند.
اين مربي با بيان اينكه كادر فني و بازيكنان در ناكامي ها فقط 30 درصد مقصر هستند، عنوان كرد: وقتي بازيكن از ابتداي فصل دغدغه پول دارد و نميداند چه زماني قرار است به مطالباتش برسد، نمي تواند در طول تمرين و مسابقه فقط به فوتبال فكر كند.
اقبالي اظهار داشت: مربي هم همين شرايط را دارد. يك مربي تا به كي با دروغ و وعده مي تواند اين بازيكنان را آرام كند. اين مسائل كوچك نيست. در تيم هاي بزرگ، مربيان هرگز چنين دغدغه هايي ندارند؛ اما اينجا مربي و بازيكن مدام به اين فكر مي كنند كه همان قراردادي كه امضا كرده را دريافت كنند.
اين كارشناس تصريح كرد: ريشه اصلي مشكلات اقتصاد است. وقتي يك بازيكن دلش با تيم نباشد، از دست هيچ مربي كاري ساخته نيست. كنترل بازيكنان كار راحتي نيست و نبايد در شكست ها همه چبز به نام مربي تمام شود.
اقبالي در پاسخ به اينكه مشكل استقلال به غير از اين مسائل چه مي تواند باشد، گفت: مربيان استقلال كه مي خواستند با اين سيستم كار كنند، بايد بازيكناني كه در اين سيستم كارآيي دارند را جذب مي كردند. البته اين روش در دنيا منسوخ شده و آسيب پذير است. تيمي كه با اين سيستم بازي مي كند، نقاط ضعف زيادي دارد.
انتهاي پيام/
صفر.. آخه اون ___یه و ___ی هم میمونه.. فکر نکنم دل از قرمزا بکنه..بچه ها احتمال حضور علی کریمی دراستقلالو چنددرنظرمیگیرید؟
محمدي: بازيهاي هفته پنجم ليگ براي حمايت از تيم ملي لغو شد.چه کسی و به چه دلیلی این کارو کرده ؟؟؟؟
من متأسفانه 90 رو ندیدم.. خیلی دوست دارم بدونم آخرش نتیجه ی این نظرسنجی چی شده..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)