تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 1404 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اساتيد ديگه اينجا هستن يكم هم سوالاي سختو به اون پاس بده : )))

آخه شما یه حس پاسخ دادن خاصی داری که نمیزاری سوال بدون جواب بمونه. خودم هم که اولین بار اومدم اینجا، بیشتر از همه شما بهم جواب میدادی. البته دوستان دیگه ای مثل ali_ranger هم هستن که به همه ی سوالهایی که جواب داده نشده، جواب میدن! ولی راستشو بخوای... یجورایی شما شدی سنبل این تاپیک!!! تا چند جا دیده ام مثلا یه سوال میپرسی، میگن من نمیدونم، ولی یه بابایی هست تو پی س ورلد به اسم جاوید! شاید بتونه کمکت کنه!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا که اینطور شد، سوال سخته رو خودم جواب میدم!!
    آفیس برای پی اس پی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو تاپیک Ps3 گفتم،اینجا هم میگم:سراغ یگانه نرید!تا دسته میکنه تو پاچتون!من خودم چند بار باهاش طرف حساب شدم که اینو میگم!نه باهاش پدر گشتگی دارم نه رقابت!

برنامه ی انتقال تصویر از PSP به کامپیوتر رو مطمئنم وجود داره،چون خودم داشتمش.ولی اسمش اصلا یادم نیست.
    Last edited by Arshia001; 29-05-2008 at 11:47.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

6 یکسری برنامه برای Psp

سلام دوستان عزیز
    این هم یکسری برنامه برای PSP ...

======================================

کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو تاپیک Ps3 گفتم،اینجا هم میگم:سراغ یگانه نرید!تا دسته میکنه تو پاچتون!من خودم چند بار باهاش طرف حساب شدم که اینو میگم!نه باهاش پدر گشتگی دارم نه رقابت!
    آره. منم از چند نفر شنیده ام. پس واقعیت داره!!
    برنامه ی انتقال تصویر از PSP به کامپیوتر رو مطمئنم وجود داره،چون خودم داشتمش.ولی اسمش اصلا یادم نیست.
    چه حیف... من هم یک جا، یه چیزی شنیده ام. البته خیلی وقت پیش! اصلا یادم نمی آد. فکر کنم فقط تصویر رو تو مونیتور نشون میداد. البته خیلی ها هم میگفتن براشون کار نمکینه و یادمه سر همین من حتی تست هم نکردم. اگه چیزی یادت اومد، ما رو هم در جریان بزار!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آخه شما یه حس پاسخ دادن خاصی داری که نمیزاری سوال بدون جواب بمونه. خودم هم که اولین بار اومدم اینجا، بیشتر از همه شما بهم جواب میدادی. البته دوستان دیگه ای مثل ali_ranger هم هستن که به همه ی سوالهایی که جواب داده نشده، جواب میدن! ولی راستشو بخوای... یجورایی شما شدی سنبل این تاپیک!!! تا چند جا دیده ام مثلا یه سوال میپرسی، میگن من نمیدونم، ولی یه بابایی هست تو پی س ورلد به اسم جاوید! شاید بتونه کمکت کنه!!
    ممنون شما به ما لطف داريد . والا در مورد سوال هاي اينجوري چون من عادت ندارم زياد برنامه هاي جانبي نصب كنم رو كنسولم معمولا نمي تونم جواب خوبي بدم . چون تجربه زيادي ندارم !

شديدا موافقم يك بار همين تازگي مجبوري باهاش طرف حساب شدم ! فكر كنم كمي هم كرد تو پاچم ! ولي مشكل اينجا بود اون چيزي كه من ازش گرفتم هيچ كس نداشت وگرنه عمرا از اين مي خريدم !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    این هم یکسری برنامه برای PSP ...

HTML کد:
    کد:
    خیلی ممنون، استفاده کردیم. مخصوصا اون برنامه ی ساخت تم. لینک دانلودش:
    کد:

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

در مورد انتقال تصوير از PSP روي مانيتور فكر كنم اين بتونه بهتون كمك كنه :

کد:
    توجه كنيد كه مسئوليت استفاده از برنامه اي كه بالا گذاشتم پا خودتون اگه PSP تركيد نياييد يقه منو بگيريد !

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون شما به ما لطف داريد . والا در مورد سوال هاي اينجوري چون من عادت ندارم زياد برنامه هاي جانبي نصب كنم رو كنسولم معمولا نمي تونم جواب خوبي بدم . چون تجربه زيادي ندارم !
    نه خواهش میکنم! بحث لطف و هنونه ی زیر بغل و اینا نیست. آخه انصافا اینجوریه که میگم!
    آره. منم از چند نفر شنیده ام. پس واقعیت داره!!
    شديدا موافقم يك بار همين تازگي مجبوري باهاش طرف حساب شدم ! فكر كنم كمي هم كرد تو پاچم ! ولي مشكل اينجا بود اون چيزي كه من ازش گرفتم هيچ كس نداشت وگرنه عمرا از اين مي خريدم !
    به به! پس این یگانه هم حسابی معروفه! انگاری فحش خورش هم ملسه!!
    توجه كنيد كه مسئوليت استفاده از برنامه اي كه بالا گذاشتم پا خودتون اگه PSP تركيد نياييد يقه منو بگيريد !

ایول! "ترکید"!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام مجدد

یک مغازه یگانه هم توی جمهوری هست شما اون میگید توی جمهوری دیگه مغازه خوب نیست پایتخت چقدر گرونتر نسبت به جاهای دیگه

بعضی ها میگن آگه psp کپی خور بود نخرید چون آبند نیست psp بخرید که جلوی خودتون دانگریدش کنه(میشه pspکپی خور کرد وبه حالت اول برگردوند یعنی ارجینالش کرد یا نه امکانش نیست)
    )
    ببین اون یارو تو یگانه جمهوری آدم عوضی ایه ولی اگه مخ زدن بلد باشی خیلی خوب تخفیف میده! من عموی دوستم یه آدمه حرافه رفت 60 تومن ازش تخفیف گرفت یعنی 260 شد 200 !

آره میشه برگردوند ولی که چی بشه؟! بی خیال بابا بخر بره من خودمم کپی خور خریدم...

خوب برو پایتخت. یگانه طبقه اول یا ایرانیان طبقه دوم. یا برو وست گیم. اینا معتبرن

پایتخت از همه جا گرونتر و البته مطمئنتر و توپخونه (پشت شهرداری) از همه جا ارزونتر و خوب...
    بی خیال میخوای بفرستیش تونل مرگ!! اصلا پیشنهاد نمیکنم از پایتخت بخرید حتی وستم زیاد اطمینان ندارم چون تازه کارن تو این کار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •