البته فکر کنم مشکل حل شد . در تنظیمات باید Host name رو به نام کامپیوتر تغییر میدادم .
ممنونم . خیلی کمکم کردی.
البته فکر کنم مشکل حل شد . در تنظیمات باید Host name رو به نام کامپیوتر تغییر میدادم .
ممنونم . خیلی کمکم کردی.
سلام دوستان من هم دقیقا همین مشگل رو دارم لطفا یکی کمک کنه![]()
دوست عزیز Portable یعنی یه نسخه ای که احتیاج به نصب نداره .خیلی ممنون از راهنماییت.
کامپیوترهامون شبکه هستند اما نسخه بازیم Portable Counter-Strike 1.6 هست .condition zero اما نسخه portable.
منظورت از سرور ساختن رو نفهمیدم . ولی همانطور که گفتی بازی را که اجرا کردم صفحه اول که امد . new game را زدم و بعد از تنظیمات نقشه start کردم و بعد یک پسورد 25 حرفی که مربوط به همین نسخه هست را وارد کردم ولی بعد مدتی پیغام آمد که سرور پیدا نشد و برگشت به صفحه اول و منتظر نماند که من بازی را در کامپیوتر های دیگر اجرا کنم.
منظورم اینه که چطور باید create server کنم . و کامپیوتر اولی را به عنوان سرور معرفی کنم.
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم.
یعنی میتونی روی سیدی کپی کنی و روی هر کامپیوتری بدون نصب اجرا کنی .
در مورد سرور ساختن توضیح دادم .
به این قسمت میگن سرور ساختن و کامپیوتری که باهاش این کارو میکنی بهش میگن سرور .یعنی اول که Counter Strike رو اجرا کردی ، Change Game میزنی و Counter Strike اولی رو میزنی ***. بعد که یه صفحه ی دیگه اومد New Game ( دقیق نمیدونم اسمش چیه ولی هرچی هست گزینه ی اوله ) رو میزنی و اونجا تنظیمات دلخواه مثل انتخاب نقشه و اینطور چیز ها رو تنظیم میکنی . بعد Start Game رو میزنی
خوب من خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد . فقط دوست عزیز هر مشکلی در بازی کانتر داشتی در تاپیک زیر مطرح کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام....بچه هایی که این مشکل رو دارند باید برنامه PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنن...
اگه تو سی دی bioshok نبود میتونین از بازی medal of honor : air born کمک بگیرین...اون داره
راستش من 2 بار نصبش کردم...اما بازم همونطوریه...یکی میگفت cpu کم میاره...منم خدا بخواد دارم عوضش میکنم... اگه درست شد خبر میدم...اما اگه نشه..که احتمالشم زیاده...
لطفا پیگیرش باشین...مرسی
آقا یکی این مشکل رو حل کنه.این ارور رو ببینین بگین چه کنه این بنده خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. اول اینکه شرمنده توی مباحث شرکت ندارم. گرفتاریم زیاده
مشکلی بنده داشتم که کلافه ام کرده.
فیفا 08 امروز خریدم. چند وقت پیش هم 07 گرفته بودم. اونم نتونستم مشکلشو حل کنم
3 تا سی دی. بعد از اینکه هر 3 مراحل نصبش تموم شد اخطار داد که سی دی رو داخل بزارم
سی دی شماره یک رو که گذاشتم مشکل حل شد. در واقع چون درایو مجازی رو نتونستم
نصب کنم این مشکل هست که باید سی دی داخل سی دی رام باشه. اگر ممکنه منو راهنمایی
کنید. می دونم با clone cd و nero میشه ایمیج گرفت اما چه جوری و اینکه از هر سی دی باید
ایمیج گرفت؟ کلا در زمینه ایمیج مشکل دارم. اگر فیفا 08 راه حل دیگه ای می خواد که ممنون
میشم راهنمایی کنید
سلام بچه ها
من دو تا سوال دارم كه نميدونم جاش اينجاست يا نه:
1. من تازه بازي F.E.A.R extraction point رو از فروشگاه همين سايت خريدم كه در توضيحاتش نوشته بود يك دي وي دي شامل نسخه اصلي بازي و expansion pack نسخه extraction point. اما در دي وي دي كه من خريدم نسخه اصلي يا اوليه نيست فقط extraction point نصب ميشه كه از آخر بازي اوله.... من اصلا يازي اول رو نديدم ...
2. يه جاهايي ديوارها ديده نميشه... خورد تو ذوقم چه بايد كرد؟
سلام بچه ها
کمک فوری لازم داشتم
من بازی Strangleholdرانصب کردم خیلی هم خوب بابلا میاد ولی وقتی میزنم روی New Gameمینویسه Loadingولی بازی لود نمیشه
یک مشکل چرا تمام بازی ها اجرا میشه ولی تکه تیکه اول بازی خوبه ولی بعد
اینم سیستمدوستم
ram512
vga256
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)