تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 616 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من یه سوالی برا پیش اومده ( البته مربوط به پارساله )
    من پارسال تو یه دانشگاه غیر انتفاعی درس میخوندم تو تکمیل ظرفیتش شرکت کردم و یه دانشگاه دیگه قبول شدم رفتم اون دانشگاه قبلیم کارامو کردم که بیام دانشگاه جدید ( فکر کنم از اون دانشگاه قبلی برام انصرافی رد کردن )
    به هر حال اومدم این دانشگاه جدید ثبت نام کردم ( برای مدارک هم اون دانشگاه قبلی نمیدونم که کاغذ بهم دادن که برای نظام وظیفه بود دقیق یادم نیست توش چی نوشته بود ) این کاغذو دادم به اینا و اینا هم قبول کردن و هیچ مشکلی نبود و منو ثبت نام کردن
    حالا چند روزی پیش خودم فکر کردم که آیا این دانشگاه جدید برام معافیت تحصیلی صادر کرده ؟ ( چون من اصلا به نظام وظیفه تا حالا مراجعه نکردم ) شندیم امسال برای این کارا باید خودمون بریم نظام وظیفه !
    میگم نکنه الان اونا منو مشمول میدونن !؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من پارسال تو یه دانشگاه غیر انتفاعی درس میخوندم تو تکمیل ظرفیتش شرکت کردم و یه دانشگاه دیگه قبول شدم رفتم اون دانشگاه قبلیم کارامو کردم که بیام دانشگاه جدید ( فکر کنم از اون دانشگاه قبلی برام انصرافی رد کردن )
    به هر حال اومدم این دانشگاه جدید ثبت نام کردم ( برای مدارک هم اون دانشگاه قبلی نمیدونم که کاغذ بهم دادن که برای نظام وظیفه بود دقیق یادم نیست توش چی نوشته بود ) این کاغذو دادم به اینا و اینا هم قبول کردن و هیچ مشکلی نبود و منو ثبت نام کردن
    حالا چند روزی پیش خودم فکر کردم که آیا این دانشگاه جدید برام معافیت تحصیلی صادر کرده ؟ ( چون من اصلا به نظام وظیفه تا حالا مراجعه نکردم ) شندیم امسال برای این کارا باید خودمون بریم نظام وظیفه !
    شما یه سر برید قسمت آموزش دانشگاهتون و به مسئولش بگو به پروندت یه نگاه بندازه ببینه که تاییدیه معافیت تحصیلی روی پروندتون هست یا نه.اگه بود که خوب مشخص میشه خود دانشگاه براتون اقدام کرده و نظام وظیفه هم تاییدش کرده و جواب رو برگردونده براتون.
    اگه نبود هم که باید طبق اینچیزی که میگین شنیدین خودتون یه سر به نظام وظیفه بزنین و نامه رو بگیرین.البته معمولا خود دانشگاه هم معمولا به دانشجوش خبر میده که مثلا معافیت تحصیلیت نیست و باید براش اقدام کنین.
    اگه شما رو مشمول هم بدونن با توجه به تاریخ شروع تحصیل در دانشگاه جدید و نامه از دانشگاه میتونین رفع و رجوعش کنین.

3. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

اون برگه که از دانشگاه قبلیتون گرفتید و به دانشگاه جدید بردید در واقع برگه معافیت تحصیلی شما بوده!مشکلی از این بابت ندارید چون دانشگاه خودش بهتون اخطار می ده!

5. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا مهرداد در این که یه دونه ای شک نکن

نمیدونم چرا هی سوال واسم پیش میاد , قول میدم این آخریش باشه

عزیز اگه دفترچه رو پست کنم (فردا حتما پست میشه ) بعد اگر احیانا , اضافه خدمت خورده باشم , تو جواب (برگه سبز) که بیاد نوشته ؟ که اضافه خدمت خوردید ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سایر کفالت ها مثل مادر و جد و جده و ... داره ؟ ممنون میشم منبع رو ذکر کنید
    شرمنده پست شما جا مونده بود،سایر کفالت ها هم شامل این 2ماه آموزشی نیست!یعنی فرد معاف بدون خدمت هست!

---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:28 AM ----------

آقا مهرداد در این که یه دونه ای شک نکن

نمیدونم چرا هی سوال واسم پیش میاد , قول میدم این آخریش باشه

عزیز اگه دفترچه رو پست کنم (فردا حتما پست میشه ) بعد اگر احیانا , اضافه خدمت خورده باشم , تو جواب (برگه سبز) که بیاد نوشته ؟ که اضافه خدمت خوردید ؟

مرسی
    بخدا از دستت روده بر شدم آره می یاد ولی جان مهرداد غیبت نخوردی

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من متولد نیمه اول سال 72 هستم. تا اونجایی که می دونم تا آذر 91 برای ارسال دفترچه وقت دارم. اما مسئله اینکه من امسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم. یعنی ترم اولم. میخوام ترم بعد انصراف بدم و دوباره توی کنکور 91 شرکت کنم. تا اونجایی که میدونم کسایی که ترک تحصیل کنن و یا انصراف بدن 4 ماه فرصت دارن تا خودشونو معرفی کنن
    حالا سوال من اینکه من اگه انصراف بدم دیگه نمی تونم توی کنکور شرکت کنم؟؟؟ یا نه فقط تا 4 ماه فرصت دارم توی یه دانشگاه دیگه ثت نام کنم؟؟

منظور من اینکه این قانون 4 ماه شامل حال منی که تا آذر 91 وقت دارم هم هست؟؟؟ یا این قانون مال کسایی که مثلا ترم 4 انصراف میدن ( یعنی زمان ارسال دفترچه شون گذشته و سنشون زیاده)

جواب منو بدین ممنون میشم از یکی دو نفر پرسیدم ولی جواب قطعی نگرفتم

سلام،

این قانون شامل افراد کسی هست که تو ترم های بالاتر انصراف می دن،اما شما از بخش مشمولین دانشگاه بپرسید که کامل مطمئن بشید!

ممنونم منم مثل شما فکر میکنم ولی یه جورایی سردرگمم
    از یکی دو نفر پرسیدم جوابی نگرفتم با توجه به این جدول نمی دونم تکلیف من چیه؟؟؟ اون قسمت که نوشته 4 ماه بعد از انصراف زیر مدرک تحصیلی نوشته فوق دیپلم و لیسانس و.... درسته من الان ترم اول کارشناسیم ولی بعد انصراف که مدرک لیسانس نمیشه که ... نمی دونم منظورش چیه شامل حال من میشه یا نه!!! خوب اگه من تا 18 آذر 91 وقت دارم پس این 4 ماه چیه!!!!
    حالا موندم چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من متولد نیمه اول سال 72 هستم. تا اونجایی که می دونم تا آذر 91 برای ارسال دفترچه وقت دارم. اما مسئله اینکه من امسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم. یعنی ترم اولم. میخوام ترم بعد انصراف بدم و دوباره توی کنکور 91 شرکت کنم. تا اونجایی که میدونم کسایی که ترک تحصیل کنن و یا انصراف بدن 4 ماه فرصت دارن تا خودشونو معرفی کنن
    حالا سوال من اینکه من اگه انصراف بدم دیگه نمی تونم توی کنکور شرکت کنم؟؟؟ یا نه فقط تا 4 ماه فرصت دارم توی یه دانشگاه دیگه ثت نام کنم؟؟

منظور من اینکه این قانون 4 ماه شامل حال منی که تا آذر 91 وقت دارم هم هست؟؟؟ یا این قانون مال کسایی که مثلا ترم 4 انصراف میدن ( یعنی زمان ارسال دفترچه شون گذشته و سنشون زیاده)

جواب منو بدین ممنون میشم از یکی دو نفر پرسیدم ولی جواب قطعی نگرفتم

ممنونم منم مثل شما فکر میکنم ولی یه جورایی سردرگمم
    از یکی دو نفر پرسیدم جوابی نگرفتم با توجه به این جدول نمی دونم تکلیف من چیه؟؟؟ اون قسمت که نوشته 4 ماه بعد از انصراف زیر مدرک تحصیلی نوشته فوق دیپلم و لیسانس و.... درسته من الان ترم اول کارشناسیم ولی بعد انصراف که مدرک لیسانس نمیشه که ... نمی دونم منظورش چیه شامل حال من میشه یا نه!!! خوب اگه من تا 18 آذر 91 وقت دارم پس این 4 ماه چیه!!!!
    حالا موندم چیکار کنم

سلام مجدد،

تا حالا یه مسئله اینقدر پیچیده ندیده بودم فکر نکنم مرجع بهتر از نظام وظیفه پیدا کنید برای این سوالتون!حضوری بپرسید تا کامل روشن بشه براتون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام.

من که رفتم نظام وظیفه برام معافیت تحصیلی بده!!! چون پلیس + 10 به ترخیصی ها به جای معافیت تحصیلی زحمت میکشید 4 تومن میگرفت و برگه غیبت تحویلت میداد!!! و آخرش پاست میداد نظام وظیفه اونا هم پاست میدادن به هم دیگه تا اینکه بد یک ماه گفتن ترخیصی ها برن نظام وظیفه برگه شونو بگیرن!

نوشته:

1- در صورت انتقال یا آزمون مجدد و اشتغال به تحصیل دانشجو در دانشگاه دیگر نیازی به درخواست مجدد معافیت تحصیلی نیست.

پس همون کاغذ معافیت کنونیتو ببری دانشگاه دیگه مشکلی نیست. دیگه خیلی بخوایی حساس باشی برو ن و بخش معافیت تحصیلی ازشون سوال کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

خوب ترک تحصیل کنی میشی انصراف دیگه! تو بخون همین کارشناسیتو و درستم بخون و کنکورم بده قبول شدی انصراف بده و برو دانشگاه دیگه. یه چیزم بگم این انصراف و رفتن به دانشگاه دیگه باید یک ماهه انجام بشه اینو از خود کادری های نظام وظیفه شنیدم. اگه مطمئن نیستی برو حتما نظام وظیفه بگو میخوام همچین کاری بکنم! چون به محض از بین رفتن معافیت تحصیلی شما بد از چهار ماه وارد غیبت میشی! و اینم بگم معافیت تحصیلی در هر دوره مثلا ارشد یا کارشناسی فقط یه بار صادر میشه! یعنی الان انصراف بدی و دوباره بخوایی شرکت کنی و فرض بگیریم قبول شدی شما بعد از ماه علاوه بر اینکه وارد غیبت شدی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنه هیچ فرض محال ثبت نامتم کرد وظیفه عمومی برات معافیت تحصیلی صادر نمیکنه

به نظر من حتما برو ن و سوال کن! اینجور کارای ریز فردا برا ادم کار میشه بری اونجا میبینی خیلی ها هستن که علی رغم قبولی ولی نمیتونن برن برا ادامه تحصیل!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون mehrdadamri_92
    نمیدونم شاید مسئله خیلی پیچیده نیست و من برای خودم پیچیده اش کردم حتما کسایی بودن که شرایطشون مثل من بوده. راستش از پلیس +10 پرسیدم گفته که اگه کنکور بدی باید تو همین مقطع کارشناسی تحصیل کنی پایین تر نمیشه!!!! حالا نمیدونم از کی بپرسم تا مطمئن شم هر کی یه چیزی میگه
    بچه ها کسی هست که همچین اتفاقی برای خودش یا یکی از نزدیکانش افتاده باشه ؟؟؟؟؟؟

خوب ترک تحصیل کنی میشی انصراف دیگه! تو بخون همین کارشناسیتو و درستم بخون و کنکورم بده قبول شدی انصراف بده و برو دانشگاه دیگه. یه چیزم بگم این انصراف و رفتن به دانشگاه دیگه باید یک ماهه انجام بشه اینو از خود کادری های نظام وظیفه شنیدم. اگه مطمئن نیستی برو حتما نظام وظیفه بگو میخوام همچین کاری بکنم! چون به محض از بین رفتن معافیت تحصیلی شما بد از چهار ماه وارد غیبت میشی! و اینم بگم معافیت تحصیلی در هر دوره مثلا ارشد یا کارشناسی فقط یه بار صادر میشه! یعنی الان انصراف بدی و دوباره بخوایی شرکت کنی و فرض بگیریم قبول شدی شما بعد از ماه علاوه بر اینکه وارد غیبت شدی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنه هیچ فرض محال ثبت نامتم کرد وظیفه عمومی برات معافیت تحصیلی صادر نمیکنه

به نظر من حتما برو ن و سوال کن! اینجور کارای ریز فردا برا ادم کار میشه بری اونجا میبینی خیلی ها هستن که علی رغم قبولی ولی نمیتونن برن برا ادامه تحصیل!
    بله میدونم انصراف هست ولی منظورم من اینکه منی که الان ترم اول هستم و متولد نیمه اول 72 و زمان اعزامم 18 آذر 91 هست با کسی که مثلا ترم 5 میخونه و متولد 69 هست و خیلی وقته که از زمان اعزامش میگذره و اگه انصراف بده به احتمال زیاد مدرک کاردانی میگیره باید یه فرقی بین این دوتا انصراف گرفتن وجود داشته باشه دیگه!!
    حالا من چه انصراف بدم ندم کنکور بدم ندم اینا که نمی تونن زودتر از 18 آذر 91 منو اعزام کنن می تونن؟

در ضمن من اگه بخوام ترم بعدی هم بخونم هم باید شهریه نزدیک به 1 میلیون پرداخت کنم و هم این که با خوندن درسایی دانشگاه وقتی برای خوندن واسه کنکور نمی مونه که!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •