تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 424 از 722 اولاول ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,231 به 4,240 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

دومیـــــن همـــایـــش طــرفـــداران محــســـن چـــاوشــــی

با سلام خدمت هواداران محسن چاوشی
    روز جمعه مورخه ی 18 شهریور 1390 جمعی از طرفداران محسن چاوشی طی هماهنگی های قبلی دور هم جمع شدند و به آسایشگاه کهریزک رفتند،و اینطور بود که دومین همایش این گروه بعد از برگزاری تولد برای محسن چاوشی شکل گرفت.
    حدود ساعت یک بعد از ظهر طرفداران داخل آسایشگاه حضور داشتند و آقای بامداد یکی از نوازندگان گیتار حضور پیدا کردند و ایشان برای حضار قطعاتی را اجرا و با گیتار نواختند که اجرای بسیار زیبای سنگ صبور برای شما دوستان عزیز آماده ی دانلود شده که با همراهی بیماران آسایشگاه و طرفداران محسن چاوشی همراهی شد.

دانلود کلیپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ادامه حضور یکی از بازیگران خوش اخلاق و محبوب سینما و تلویزیون "سید جواد هاشمی" در این همایش بسیار جالب بود و جالب تر این که ایشان و فرزندشان هم از طرفداران محسن عزیز هستند و به همین بهانه عکسی به یادگار با اعضای گروه و بنر زیبای طراحی شده که یک طرف آن عکس محسن چاوشی و طرف دیگر آن عکس فرمانده جهان آرا بود ،گرفتند.
    در همین بین بیماران کهریزک با پوستر های محسن چاوشی و طرفداران ایشان عکس هایی به یادگار گرفتند و نکته ی بسیار جالب پی گیری چندین نفر از عزیزان در مورد حضور محسن چاوشی و اعلام علاقه به ایشان و آثارشان بود،طوری که یکی از آن ها منتظر بود که محسن چاوشی روزی به دیدنش بیاید تا این انتظار و رویا به حقیقت برسد.
    گفتنی است این همایش باعث شادی و سرور بیماران این آسایشگاه شده و بعد از مدت ها که گروهی به دیدنشان نیامده بودند ،باعث دلخوشی آنها و تحول روحیه ی ایشان شد و مبلغی هم از طرف گروه طرفداران محسن چاوشی به این آسایشگاه کمک شد
    طی مشکلات به وجود آمده قبل از برگزاری این همایش که تا کنسل شدن آن نیز پیش رفت و دلخوری تمام اعضای گروه را هم به همراه داشت تصمیم بر این شد که شاید همایشی دیگر برگزار نگردد و این بسته به درخواست خود محسن چاوشیست که در صورت پیگیری اعلام میگردد و شاید چند ماه دیگر در کنسرت محسن چاوشی همه ی اعضای این گروه دور هم در یک مکان حضور داشته باشند و یا همایشی دیگر برگزار گردد که بسته به شرایط دارد و شاید تا چندین ماه دیگر موقعیت آن مشخص نباشد.

دانلود 10 عکس از همایش:
    کد:
    ممنون از اینکه با ما همراه بودید و از کسانی که به دنبال خراب کردن ما
    هستند هم صمیمانه درخواست صبر داریم.
    یا حق...

در مورد آلبوم نفرین به جنگ:

نفرین به جنگ در قالب یه آلبوم گروهی منتشرمیشه که محسن فقط یک تراک تو این البوم داره
    از دیگر خواننده های این آلبوم : فرزاد فرزین ، مهدی یراحی و ...
    این البوم به پیشنهاد وزارت ارشاد ساخته شده و کار اکثر خواننده ها برای 8سال جنگ ایران است ، اما محسن با نوآوری خودش تراکی با مضمون صلح جهانی خونده

منبع:
    کد:
    Last edited by MMM52; 12-09-2011 at 13:58.

2. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

تنها گناه محسن تو آلبوم ژاکت این بود که سبک خیلی متفاوتی نسبت به آلبوم قبلیش پیاده کرد !
    با اینکه پسرفتش بود اصلا موافق نیستم !
    تک تک ترک هاشو دوس دارم و من با گوش دادن این آلبوم طرفدارش شدم و بعدش رفتم سراغ آلبوم یه شاخه نیلوفرش که محشر بود !
    آلبومای قبلیشم تک و توک گوش داده بودم ولی بعد از ژاکت آرشیو کامل آهنگای قبلیشو دانلود کردم.
    نمیدونم چرا بعضیا نسبت به کاور کردن آهنگ اینقد سخت گیرن !
    محسن یگانه ترکایی که کاور میکنه خیلی پر طرفدار میشه و قشنگ از آب در میاد، نمونه ش بمون توی آلبوم رگ خواب ! پس بگیم چون کاور میکنه کارش خوب نیس !
    منم با این کار زیاد موافق نیستم ولی ترک خنده به گفته ی خود محسن یه کاور 40 در صدی بود.
    الانم نظرم در مورد این ترک اینه که از بهترین ترک های محسنه.
    من کسایی رو که ترک "بازار خرمشهر" براشون آتو شده اصلا جز شنونده ی موسیقی های محسن حساب نمیکنم !
    چه اشکالی داره یه خوننده بخواد یه آهنگ شاد بخونه تا به همشهریاش تقدیم کنه ؟
    اونم نه یه ترک ضعیف، فوق العاده قشنگ ! شعر و آهنگ و اجرای محسن واقعا توی این آهنگ عالیه.
    بعد از چند روز که ژاکت منتشر شد دیدیم که این آهنگ چه بازتابی داشت !
    و محسن با همین آهنگ تونست چقد همشهریای خودشو خوشحال کنه.
    خوبی محسن چاووشی اینه که ریسک پذیره و دوست داره هر وقت یه سبکی رو تجربه کنه ! این خیلی خوبه و چون طرفداراش عادت ندارن میگن ضعف محسن چاووشی آلبوم ژاکته (البته به نظر شما توهین نمیکنم مطمئنم از نظر فنی گفتی )
    مجيد جان . . . تو پروفايلم ، قسمت درباره من ، علاقه مندی ها نوشتم :
    Fanatic Of Mohsen Chavoshi

آواتارم هميشه عکس محسن بوده ، امضام هميشه شعرای آلبومای محسن بوده ،

اينارو گفتم که بدونی من " بيشتر " از تو و " پيشتر " از تو عاشق محسن بوده و هستم . . . و تک تک آهنگای محسن و تو کامپيترم دارم . . .

تو ماشين هميشه آهنگای محسن و گوش ميدم . . .

حرفم اينه که من نخواستم آلبوم " ژاکت " و بکوبم . . .

اگه دقت کرده باشی آخرش گفتم که اين آلبوم در مقايسه با سطح فنی و حرفه ای محسن پايين تر بود ولی در مقايسه با خيلی از آلبوم ها و خواننده های ديگه يه سر و گردن بالاتره . . . شکی نيست . . .

تمام ترک های آلبوم " ژاکت " واسه من کلی خاطره هست . . .
    هنوزم که هنوزه ديوونه ترک " خنده " ام که اولين باری که گوش دادم مو به تنم سيخ کرد . . .
    يه شوقی تمام وجودمو گرفت . . . هنوزم که هنوزه " لولای شکسته " همدم لحظه هايی هست که تنهايی همدمم می شه . . .
    به نظرم لولای شکسته شعرش و يکم ناقص انتخاب کرده بود اگه شعر و کاملتر اجرا ميکرد يه ترک محشر می تونست باشه . . .
    هرچند که (( يه نوع بدعت جالب )) بود اين ترک . . .

من نگفتم بازار خرمشهر " نبايد " خونده می شد . . .
    گفتم بعضی از کسايی که منتظرن تا محسن و منکوب کنن هنوز بازار خرمشهر شب و روزشونه . . .
    يعنی گير ندن به اين ترک روزشون شب نمی شه . . . هرچند که به قول تو
    اهل موسيقی نيستن . . .
    مثل اينکه محسن فقط يه آهنگ خونده و اونم بازار خرمشهره . . . !!

ارتباط اين ترک با ترک 5 " حراج " که حرفی واسه گفتن نذاشت . . .

آلبوم " يه شاخه نيلوفر " که به قول يکی از دوستان اسمش " 12 ترک تا گريه " بود و هست ، هر سال که از روش ميگذره هنر محسن تازه معلوم ميشه و خيليارو حيرت زده کرده . . .

خلاصه اينکه : . . . محسن را دوست دارم چون " چاوشيست " . . .
    Last edited by Unique 2626; 12-09-2011 at 19:40.

4. 4 کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

منم با این موافقم که رفته رفته و بخصوص بعد اومدن ژاکت ارزش یه شاخه نیلوفر بیشتر مشخص شد...

که به نظرم یکی از دلایل اصلیش ضعف ژاکت بود....

چون زمان اومدن یه شاخه نیلوفر ازش ناراضی بودیم ولی رفته به رفته جا افتاد...

6. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ســـلام به همه

یه چند وقتی نبودم ، دلم براتون و بحثاتون تنگیده بود !
    این محسن چاوشی هم که همیشه تاپیکش پرباره !

در مورد آلبوم حريصم بگم که :

من فقط و فقط يه جا از محسن تونستم خارج خوندن پيدا کنم !! ( که شايدم من اشتباه کنم )

اونم تو ترک کافه های شلوغ اتفاق افتاده ، اونجا که ميگه : . . . چقد ادامه " بدم " . . .
    و اون امتدادی که به " بدم " ميده به نظرم با کليت آهنگ سازگار نيست . . .

می شد يه امتداد آروم تر و متفاوت تر داشته باشه . . .

البته احتمال داره من اشتباه کنم . . .

نه خارج نیست ! ... به نظر میاد ! یکمی تاکید و پافشاری روی " بدم " هست ولی خارج نیست !

آخه کسی که بهترین خواننده داخلیه ، بعد از این همه تجربه نمیاد تویه آلبوم آخرش گاف به این بزرگی بده و خارج بخونه !

در مورد ژاکت بگم تنظیم های آهاری حرف نداره

اما تنظیم های خود محسن ...

از خوندنش هم تو ژاکت راضی نیستم ...

اما تجربه ی خوبی میتونه باشه برای ارائه ی آهنگای بی نقص در آینده ...

خصوصا راک ...

اما برسیم به صحبت های علی ثابت درباره تنظیمش در تراک نفرین به جنگ:

salam . Doostane besiar ziadi az man darbareye kare jadidi ke baraye dooste khoobam ((Mohesen Chavoshi)) tanzim kardam soal kardadnd, bayad be etelaetoon beresoonam kare (( Nefrin be jang )) ye kare hemasi va Orchestral e ke bezoodi dar ghalebe yek albumi ba hamin mazmoon be bazar arze mishe . omidvaram ke khoshetoon biad . mamnoon az hameye doostaye golam

آقای آهاری تنظیم های خوبی داره علیزضا جان ولی نمیشه گفت حرف نداره ! تنظیماش خوبن ولی دموده شدن !

دیگه اشتباه محضه که چاوشی بخواد تنظیم های اونجوری داشته باشه ! دیگه تقریبا دوره ی اونجور تنظیم و آهنگسازی سر اومده !

همه خواننده ها دارن به سبک های جدید و مدرن تر هوس رو میارن ! البته قطعات راک خوبن ولی جای کار داره ! آقای یزدانی کمی قطعات راکش بیشتر کار میشه چون سبکش هست البته ( سوء تفاهم نشه )

این علی ثابت هم کارش خوبه ! همون جور که خودش گفته موسیقی های Orchestral تخصصشه !

8. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه کسی که بهترین خواننده داخلیه ، بعد از این همه تجربه نمیاد تویه آلبوم آخرش گاف به این بزرگی بده و خارج بخونه !
    یک کم حرفت سنگین بود ... کاش میگفتی یکی از موفقترین ترین خواننده های داخلی ....

از لحاظ تکنیکی و فنی بخوایم نظر بدیم ...

مثلا ارتعاشهای آوایی و لرزش بجای صدا یا مثلا تحریرهای ریز و درشت خواننده ای رو دست

احسان خواجه امیری نخواهد بود ... اما احسان بر عکس محسن اصلا آهنگساز خوش سلیقه و مسلطی نیست و کاراش تکراریه ...

یکی از دلایل افت احسان هم ملودی ها و تنظیمات نه تنها خودش بلکه گروهش بود ...

10. 4 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

...
    خب از نظر ایشون بهترین هست فکر نکم مشکلی داشته باشه!

شما هم برو تو تاپیک خواجه امیری بگو بهترین تو دنیاس
    کسی حرفی نمیزنه که

12. این کاربر از vahid_ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

از لحاظ تکنیکی و فنی بخوایم نظر بدیم ...

مثلا ارتعاشهای آوایی و لرزش بجای صدا یا مثلا تحریرهای ریز و درشت خواننده ای رو دست

احسان خواجه امیری نخواهد بود ... اما احسان بر عکس محسن اصلا آهنگساز خوش سلیقه و مسلطی نیست و کاراش تکراریه ...

یکی از دلایل افت احسان هم ملودی ها و تنظیمات نه تنها خودش بلکه گروهش بود ...
    نه اصلا این نظر من نیست ! یه چیز کلیه ! واقعا چاوشی بهترین خواننده ایرانه دیگه ! غیر از اینه ؟

بهترین به کسی میگن که آلبوماش بیشترین فروش رو داشته باشه و تویه نظر سنجی ها و این جور حرفا اول هم باشه ! کلی طرفدار داشته باشه ! فیس بوکش هم خیلی لایک خورده باشه ! : دی

خب این همه محبوبیت کشکی که نیست ! مردم هم که دور از جون بز نیستن !

از لحاظ فنی شاید بهترین نباشه ولی در کلیت بهترینه !

14. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

اسم خواننده های دیگه رو نیاریم بهتره!!!

من خودم یکی دیگه رو هم خیلی دوس دارم ولی اسمشو نمیارم اینجا...
    Last edited by MMM52; 14-09-2011 at 13:34.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان دارم آهنگ آلبوم سال 88 (ژاکت)
    اسم ترک : دور آخر
    رو گوش میدم و اومدم تاپیکشو دیدم خوشحال شدم
    عاشقشم
    (روزی 100 بار گوش میدمش)

17. 3 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

مجله ی
    رونـــا تمامی حواشی آلبوم خـــاص رو مورد بررسی قرار داده
    و همچنین مطالب دیگری از جمله حضور محســــن در برج میلاد و...

مطالب جالبی توشه پیشنهاد میکنم حتما دان کنین:
    کد:
    اگه از اون لینک نتونستین از این لینک برین:
    کد:
    منبع:
    کد:

19. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •