من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
گوشی بدی نیست فقط بعضی مشکلات جزئی داره در ضمن مگه می خوای چند تا P990i بخری که این همه پست زدی؟!!من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟![]()
مکان رو بذار رو هونو بولو (یا یه همچین چیزی)
2-با سوییس منیجر فکر کنم میشه که دوستان بلدند.
3-بله
کدوم سوال من به جواب رسید مگه!! خب اگه من بلد باشم میگم ولی شما هم پستای قبلی رو نگاه کن
اگه Xplor داری بازش کن
برو رو درایو C گوشی برو و از منو گزینه Find و سیپس Find file رو بزن. بعد اسم فایلی رو که برات اومده بود رو وارد کن. یا اگه سامش رو نمیدونستی و فقط نوعش رو یادت بود به جای اسمش * بزار و ok کن.مثلا برای یه فایل MP3 اینکار رو کن: MP3.* رو بزن.
امیدوارم با این روش مشکل حل بشه
دوست عزیز مشکل اولی که گفتی یعنی نشون دادن اشتباه زمان مسیج حل شدنی هست
هم با برنامه هم با ور رفتن با تنظیمات گوشی
به نظرم برو پسش بده. حالا که از نزدیک داشتی و امتحان کردی ختما نظرات کامل و مبسوط خودتو در مورد این هندزفری بذار لطفا . باشه؟ آخه ما زاغه نشین ها پول نداریم از اینا واسه 990 مون بخریم![]()
احتمالا یکیشو نگرفتی. آخه همیشه میره توی میسیج. من که تا حالا ندیدم بره یه جای دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)