تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4239 از 4428 اولاول ... 32393739413941894229423542364237423842394240424142424243424942894339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,381 به 42,390 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حتی فکر کردن به حرفی که میخوام بزنم وحشتناکه چه برسه به عملی کردنش...! اما واقیعیته...!

صبانت و پارس آنلاین دو تا از ISP های خیلی معروفن. ببینین وقتی صبانت میاد دانلود شبانه رو برمیداره بعد با فاصله ای کم پارس آنلاین میاد اینکارو میکنه کاسه ای زیر نیم کاسه هس!
    عملا سه تا شرکت معروف دیگه دانلود شبانه دارن. های وب، فن آوا، آسیاتک (مخابراتم توی خیلی از استانا مثل استان ما نداره، شاتل و پیشگامانم هم که دانلود منصفانه دارن)
    این سه تا شرکت فعلا دانلود شبانه رو بر نمیدارن تا کاربراشون بره بالا. تعداد کاربر که زیاد شد اونا هم...!
    دارن آروم آروم میرن به سمتی که کلا چیزی به اسم شبانه (حتی همون 1/3 و اینا) وجود نداشته باشه.

(سوء تفاهم نشه! منم موافق تخلیه هستم و حتما به زودی تخلیه میکنم اما میگم متاسفانه واقعیت تلخ همینه...!)
    Last edited by amir.17; 25-11-2014 at 01:09.

2. 2 کاربر از amir.17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

شایعاتی هست مبنی بر دو مورد:

یکی اینکه شرکت ها در جلسه ای بین هم توافق کردن که دانلود شبانه رو بردارن یا محدود کنن چون شرکتایی مثل شاتل ناراضی بودن. حالا معلوم نیست چه امتیازاتی به هم دادن یا گرفتن که به این توافق برسن...

دیگری اینه که این یک حکم از بالا هست که جلوی دانلود شبانه و راحتی دانلود فیلم و موزیک، و ورود "فرهنگ بیگانه" به کشور گرفته بشه!

در هر صورت، این "رضایت کاربران" و "کمبود پهنای باند" و هر چیز مشابهی که میگن، خزعبلاته! سال هاست که دارن بسیاریشون شبانه ی رایگان میدن و اگر باعث نارضایتی مشتریان یا کمبود پهنای باند میشده، اصلاً در ابتدا برای چی تصمیم به انجامش گرفتن؟!

درواقع شبانه ی رایگان، خرج خاصی برای شرکتا نداره چون به هر حال این پهنای باند رو خریدن و در ساعات شب که اغلب مردم خوابن، بخش اعظمش بیکار میمونه. این سیاست "شبانه ی رایگان" در اکثر کشورهای جهان در بسیاری از سرویس ها وجود داره و به نوعی رقابت بر سرش هست. کاربران در همه جا، به سوی سرویس های با "ساعات رایگان" (حالا چه این off-peak hours شب باشه یا صبح یا ساعاتی دیگه) تمایل بیشتری دارن و isp ها هم چون هزینه ی گزافی براشون نداره، برای بدست آوردن مشتری، ارائه میدنش.

البته اگرچنانچه تعداد یوزرهای دانلودر در ساعات رایگان بالا بره و کشش شبکه بیاد پایین، محدودیت های سرعت اعمال میشن (بعضاً حتی به صورت dynamic و تغییرکننده با توجه به ترافیک فعلی شبکه).

در کل یا شرکت ها تصمیم گرفتن به هم امتیازات ویژه ای بدن و با دسیسه، قصد دارن جلوی فضای رقابتی و از دست دادن مشتریانشون رو بگیرن (چون وقتی همه جا یکی باشه، چه دلیلی داره سرویست رو عوض کنی؟!)، که در کل احمقانه هست که یک روش کسب مشتری ای که در جهان تبدیل به نوعی استاندارد و پیشفرض شده و همیشه به خوبی جواب میده رو کنار بگذاری.

یا به احتمال بسیار بالاتر، حکم حاکمیتی هست از سوی دلواپسان! یا شایدم آقایون میخوان بیشتر پول دربیارن با حذف هرگونه ساعات رایگانی!
    Last edited by Zeitgeist; 24-11-2014 at 15:23.

4. 12 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شایعاتی هست مبنی بر دو مورد:

یکی اینکه شرکت ها در جلسه ای بین هم توافق کردن که دانلود شبانه رو بردارن یا محدود کنن چون شرکتایی مثل شاتل ناراضی بودن. حالا معلوم نیست چه امتیازاتی به هم دادن یا گرفتن که به این توافق برسن...

دیگری اینه که این یک حکم از بالا هست که جلوی دانلود شبانه و راحتی دانلود فیلم و موزیک، و ورود "فرهنگ بیگانه" به کشور گرفته بشه!

در هر صورت، این "رضایت کاربران" و "کمبود پهنای باند" و هر چیز مشابهی که میگن، خزعبلاته! سال هاست که دارن بسیاریشون شبانه ی رایگان میدن و اگر باعث نارضایتی مشتریان یا کمبود پهنای باند میشده، اصلاً در ابتدا برای چی تصمیم به انجامش گرفتن؟!

درواقع شبانه ی رایگان، خرج خاصی برای شرکتا نداره چون به هر حال این پهنای باند رو خریدن و در ساعات شب که اغلب مردم خوابن، بخش اعظمش بیکار میمونه. این سیاست "شبانه ی رایگان" در اکثر کشورهای جهان در بسیاری از سرویس ها وجود داره و به نوعی رقابت بر سرش هست. کاربران در همه جا، به سوی سرویس های با "ساعات رایگان" (حالا چه این off-peak hours شب باشه یا صبح یا ساعاتی دیگه) تمایل بیشتری دارن و isp ها هم چون هزینه ی گزافی براشون نداره، برای بدست آوردن مشتری، ارائه میدنش.

البته اگرچنانچه تعداد یوزرهای دانلودر در ساعات رایگان بالا بره و کشش شبکه بیاد پایین، محدودیت های سرعت اعمال میشن (بعضاً حتی به صورت dynamic و تغییرکننده با توجه به ترافیک فعلی شبکه).

در کل یا شرکت ها تصمیم گرفتن به هم امتیازات ویژه ای بدن و با دسیسه، قصد دارن جلوی فضای رقابتی و از دست دادن مشتریانشون رو بگیرن (چون وقتی همه جا یکی باشه، چه دلیلی داره سرویست رو عوض کنی؟!)، که در کل احمقانه هست که یک روش کسب مشتری ای که در جهان تبدیل به نوعی استاندارد و پیشفرض شده و همیشه به خوبی جواب میده رو کنار بگذاری.

یا به احتمال بسیار بالاتر، حکم حاکمیتی هست از سوی دلواپسان! یا شایدم آقایون میخوان بیشتر پول دربیارن با حذف هرگونه ساعات رایگانی!
    جز پول گرفتن هیچ چیز دیگه ای نیست نگران جیباشونن نه فرهنگ و،..... من که هرکیو میشناسم پارس داره مخونو میزنم برن تخلیه کننن واقعا دزده

6. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

منم درخواست تخلیه دادم
    بای پارس دزد

8. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منم درخواست تخلیه دادم
    بای پارس دزد
    کجا رفتی؟لقمان؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمم از جعبه تلفن که دم در خونه هست کدوم یکی از سیم ها مال تلفن منه؟بعضی از سیم ها روی بورد خود جعبه نصبن بعضیاشون هم به سیم دیگه حالا نمیدونم باید به سیم هایی که روی بورد نصب شدن مودمو وصل کنم یا به سیم هایی که به سیم دیگری وصل شدن؟
    خونمون آپارتمانیه از جعبه که بیرونه سیم کشیدن تا جعبه پهلوی آسانسور بعدش از جعبه ای که پهلوی آسانسوره سیم کشیدن برا واحد ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمم از جعبه تلفن که دم در خونه هست کدوم یکی از سیم ها مال تلفن منه؟بعضی از سیم ها روی بورد خود جعبه نصبن بعضیاشون هم به سیم دیگه حالا نمیدونم باید به سیم هایی که روی بورد نصب شدن مودمو وصل کنم یا به سیم هایی که به سیم دیگری وصل شدن؟
    خونمون آپارتمانیه از جعبه که بیرونه سیم کشیدن تا جعبه پهلوی آسانسور بعدش از جعبه ای که پهلوی آسانسوره سیم کشیدن برا واحد ها
    دو شاخه رو ببر بزن بهش بعد شماره 00 یا *# هست فکر کنم میگیری شماره تلفن رو اعلام میکنه

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی فکر کنم رکورد رانژه رو و تعویض سرویس رو شکوندم !!

تو فرم فسخ قرار دادم با پارس آنلاین زدم ۳ آذر خط رو تخلیه کنن ، صبح ساعت ۸ از خواب بیدار شدم با کمال تعجب خط رو تخلیه کردن و لینک ندارم ! بعدش زنگ زدم فن آوا گفتم خطم خالی شد شما درخواست بزنید رانژ بشه ، اونم زد ، زنگ زدم مخابرات گفت درخواست رسیده ، ساعت ۵ اومدم خونه دیدم لینک وصل شده !!! زنگ زدم فن آوا پسوردم رو دادن !!

از شر پارس آنلاین هم راحت شدیم رفت ، الانم سرعت دانلودم ۱ مگ هست ( پروفایل ۱۰ مگ خواستم ببندن ) حالا شب هم تست کنیم ببینیم چطوریه !

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یعنی فکر کنم رکورد رانژه رو و تعویض سرویس رو شکوندم !!

تو فرم فسخ قرار دادم با پارس آنلاین زدم ۳ آذر خط رو تخلیه کنن ، صبح ساعت ۸ از خواب بیدار شدم با کمال تعجب خط رو تخلیه کردن و لینک ندارم ! بعدش زنگ زدم فن آوا گفتم خطم خالی شد شما درخواست بزنید رانژ بشه ، اونم زد ، زنگ زدم مخابرات گفت درخواست رسیده ، ساعت ۵ اومدم خونه دیدم لینک وصل شده !!! زنگ زدم فن آوا پسوردم رو دادن !!

از شر پارس آنلاین هم راحت شدیم رفت ، الانم سرعت دانلودم ۱ مگ هست ( پروفایل ۱۰ مگ خواستم ببندن ) حالا شب هم تست کنیم ببینیم چطوریه !

Sent from my iPhone using Tapatalk

کدوم شهر هستید. من امروز رفتم فن اوا گفت 1 هفته طول میکشه رانژر کردن خط. کلا فکر کنم یه 10 روزی باید بدون نت بمونم

بعد یه مورد دیگه من سرویس 2 مگ می خوام بگیرم. این نمایندگی نامرد میگه بیشتر از 2 مگ نمی بندیم خط را

داره خودمونی میشه icehell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان از کجا می‌تونم بفهمم خطم رو چند مگ تنظیم شده ؟ من ۵۱۲ حجمی دارم حدود 450kb سرعت دانلود دارم . ولی‌ دوستم هم ۵۱۲ حجمی داره ولی‌ سرعت دانلودش بین 650-700 هست . می‌خواستم بدونم دلیل این اختلاف چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •