اخه اینو اول به خودش دادم
بعد از اونجا کپی کردم و اوردم اینجا
اینو برای ریپرت ننوشته بودم که
بعدش بیخیال اینو تو عرض 30 ثانیه نوشتم![]()
اخه اینو اول به خودش دادم
بعد از اونجا کپی کردم و اوردم اینجا
اینو برای ریپرت ننوشته بودم که
بعدش بیخیال اینو تو عرض 30 ثانیه نوشتم![]()
خوب ببین متضی من یه تاپیک دارم درست می کنم تو ترایب ... حسابش رو می خوام برسم ... هر چی دلیل هست الان فارسی بگو ... تا حالا 5-6 خط نوشتم ...
ببین ، این متن جواب یکی از ریپورت های منه :
Hello M-Pro,
Thank you for bringing this matter to our attention, we appreciate all players that help keep our game running without rule breakers. I have investigated and taken the appropriate action.
Regards,
Denny
Tribalwars Ingame Staff
lن که تایپیکتو پیدا نکردم
سعیمو می کنم
ولی اگه روستامو پس ندن بیخیال این ورلد میشم
خوب مرتضی این هایی که گفتی رو چجوری فهمیدی ؟ بگو من بهشون بگم اینا رو از کجا فهمیدی ... نگن داره خالی می بنده ...
روستا رو که نمیتونن پس بدن
اون هم احتمالا مولتی نبوده .... با چند تا از رفیقاش وارد ورلد شده و اونا بهش ساپورت و ریسورس میرسوندن تا این سریع تر رشد کنه
هنوز نساختم ... توی فروم مخصوص کانتیننت 73 دارم یه نظر سنجی میسازم که بهش حمله بکنیم یا بنش بکنیم یا ولش بکنیم ... البته مشخصه که این متقلب رو نمیشه کلیر کرد ... باید بن بشه ... الان میسازم با همیدگه توش بنویسیم ...ن که تایپیکتو پیدا نکردم
سعیمو می کنم
ولی اگه روستامو پس ندن بیخیال این ورلد میشم
به طرف گفتم مولتس اکنت هستی
طرف گفت فارم کردم بارو نمی کنی بیا 5 دقیقه سیترم شو
منم سیترش شدم دیدم توروستای اولش 4ک شمشیرزن ، 4 کا نیزدار، 4 کا اکسه هست
تو روستای دوم 3کا ال سی بود بدون اکادمی و.......... که اونم می خواست فارم کنه 300 تا 300 تا برای حمله می فرستاد
یعنی 1/10 فضای غارت ال سی هاش خالی می موند
خوب ممد چرا خودت رو به خریت می زنی ؟ این معنیش همون میشه دیگه ... تو از طرف اونی یا ما ؟
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)