تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4238 از 4751 اولاول ... 323837384138418842284234423542364237423842394240424142424248428843384738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,371 به 42,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تست با اکانت ایران:

بدون اکانت ایران هیچ سایت خارجی باز نمیشه و از سرور خارجی الان نمیشه دانلود کرد

2. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مهدی جان صبح بخیر الان قیمت تموم شده برا سرویست چقد شد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهدی جان صبح بخیر الان قیمت تموم شده برا سرویست چقد شد؟
    صبح شما هم بخیر باشه....
    حدود 37 تومن....برای سرویس 6مگ!

5. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حدود 11گیگ دانلود کردم:

بیشتر از اینم میشد دانلود بشه اما دو ساعت از دانلودم بدلیل قطع شدن کانکشن ایران خراب شد!

یه مسئله ای که هست اینه که عایا شاتل هم حجم میخوره در شبانه؟
    حدود 200 مگ ازم کم کرده!

7. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حدود 11گیگ دانلود کردم:

بیشتر از اینم میشد دانلود بشه اما دو ساعت از دانلودم بدلیل قطع شدن کانکشن ایران خراب شد!

حدود 200 مگ ازم کم کرده!
    تا الان رکورد دار شبانه من بودم و هستم 12 گیگ

نه شبانه اصلا کم نمیکنه خداایش هر بدیی که شاتل داشته باشه ولی حجم رو نمیدزده!

تو که کلا چشات شوره به هر جا بری در جا اون آی اس پیو پودر میکنی

9. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تا الان رکورد دار شبانه من بودم و هستم 12 گیگ

نه شبانه اصلا کم نمیکنه خداایش هر بدیی که شاتل داشته باشه ولی حجم رو نمیدزده!

تو که کلا چشات شوره به هر جا بری در جا اون آی اس پیو پودر میکنی
    آخ گفتی،هاب وب و به بای وب تبدیل کرد

11. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

پيش فرض

من از سرویس art1 با سرعت ۱۲۸ نامحدود استفاده میکنم .. چند روز اول وقتی از سایتی دانلود میکردم همه چی هیلی خوب بود و سرعت نسبتا خوب بود ولی بعد یک دفعه سرعت پایین اومد فکر کردم موقتیه وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتش چون شما زیاده داملود داشتید یک level افت پیدا کردید و باید باز صبر کنید تا انتقال سطح پیدا کنید
    هر چی حرف زد پشتیبانی من نفهمیدم یعنی چی .؟!! مگه نامحدود نیست .. پس چرا باید اعمال قانون بشم به خاطر زیادی دانلود و وقتی ازشون پرسیدم مگه جه قدر دانلود داشتم گفتن چون یک روز نزدیک ۴ گیگ دانلود داشتم...!
    الان که نزدیک یک ماه هست دانلود داشتم کل دانلودم ۳۵ گیگ بیشتر نبوده .. میخواستم ببینم جریان این سطح بندی چیه که الان سرعت من رسیده به 3کیلو بایت در ثانیه وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنم .. ممنون
    وقتی زیاد دانلود داشته باشی سرعت دانلود سرور خارجیت کم میشه میاد روی ۷ کیلو بایت....من ماه پیش نزدیک ۴۰ گیگ دانلود داشتم...این ماه رو که شارژ کردم به مدت ۷ روز سرعت دانلود از سرور خارجیم روی ۷ کیلوبایت بود.....

دوستان یه سوال دارم خواهش خواهش میکنم راهنماییم کنید.....(تورو خدا) :

بالاخره بعد از یک هفته سرعت دانلود از سرور خارجیم درست شد و اومد روی ۴۰ .....خدا رو شکر....حالا سوالم :

من الان چطوری میتونم دانلود کنم از سرور خارجی؟؟؟؟ چند گیگ دانلود کنم دقیقا محدود میشم؟....مثلا من کلا چه از داخلی و چه از خارجی ۱۵ گیگ دانلود کنم ُ آیا فقط خارجی محدود میشم؟
    یا نه اگه فقط از داخلی دانلود کنم محدود میشم؟
    کلا منظورم این است که محاسبه حجمی تو شاتل از سرور خارجی و داخلی از هم جداست؟یعنی من از داخلی نامحدود هستم و از خارجی محدود؟.....
    یعنی اگه هر چه قدر خواستم از داخلی میتونم بگیرم و محدود نمیشم؟لی از خارجی مثلا نهایتا ۱۵ گیگ بگیرم محدود میشم خارجی؟؟؟؟؟... ولی داخلی محدود نمیشم....درسته؟

ببخشید زیاد حرف زدم.....
    (گیج که نشدید؟؟؟؟؟...فکر نکنم تونسته باشم منظورمو برسونم....)

13. این کاربر از AMINGERAMI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

حدود 11گیگ دانلود کردم:

حدود 200 مگ ازم کم کرده!
    مهدی دهنت سرویس

اگه 8 مگ بگیری فک کنم 15 گیگ رو بزنی

لامصب هر چی دانلود میکنم این 3 گیگ 2.5 گیگ هم نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی زیاد دانلود داشته باشی سرعت دانلود سرور خارجیت کم میشه میاد روی ۷ کیلو بایت....من ماه پیش نزدیک ۴۰ گیگ دانلود داشتم...این ماه رو که شارژ کردم به مدت ۷ روز سرعت دانلود از سرور خارجیم روی ۷ کیلوبایت بود.....

بالاخره بعد از یک هفته سرعت دانلود از سرور خارجیم درست شد و اومد روی ۴۰ .....خدا رو شکر....حالا سوالم :

من الان چطوری میتونم دانلود کنم از سرور خارجی؟؟؟؟ چند گیگ دانلود کنم دقیقا محدود میشم؟....مثلا من کلا چه از داخلی و چه از خارجی ۱۵ گیگ دانلود کنم ُ آیا فقط خارجی محدود میشم؟
    کلا منظورم این است که محاسبه حجمی تو شاتل از سرور خارجی و داخلی از هم جداست؟یعنی من از داخلی نامحدود هستم و از خارجی محدود؟.....
    یعنی اگه هر چه قدر خواستم از داخلی میتونم بگیرم و محدود نمیشم؟لی از خارجی مثلا نهایتا ۱۵ گیگ بگیرم محدود میشم خارجی؟؟؟؟؟... ولی داخلی محدود نمیشم....درسته؟

ببخشید زیاد حرف زدم.....
    برادر، تمام این قصه محدودیت و این مزخرفات که فقط تو شاتل پیدا میشه، به خاطر تفاوت قیمت پهنای باند داخل کشور (اینترانت) و خارج کشور (اینترنت) هست. والسلام
    قیمت پهنای باند اینترانت در مقایسه با اینترنت مفت هست و به همین خاطر هست که شاتل، سرور داخلی رو به هیچ عنوان محدود نخواهد کرد (نقل قول یکی از مسئولین بالامقام شاتل) پس شما تا دلت میخواد میتونی از سرور داخلی دانلود کنی.
    اما سرور خارجی چون پهنای باند اینترنت را مصرف میکنه و هزینه سرسام آوری هم داره و شاتل چون میخواد زیاد برای تهیه اون، هزینه نکنه، خیلی خیلی زود محدود میشه (یه چیزی زودتر از خیلی خیلی زود ) همینو بگم که من تو مهر ماه به خاطر دانلود 2 گیگ در دو شب محدود شدم و الان که دو ماه میگذره، هنوز از محدودیت درنیومدم
    شما که تازه از محدودیت دراومدی، اگه میخوای بدون دردسر از سرور خارجی دانلود کنی، باید به قول پشتیبان های شاتل "مدیریت مصرف" داشته باشی
    اما اگه مثل من و بقیه دوستان نمیتونی جلوی خودت رو بگیری، باید به فکر دور زدن شاتل (بعد از محدود شدن سرعت از سرور خارجی) باشی که راه های مختلفی هم هست که اگه چند صفحه قبل رو بخونی، کاملا دستت میاد

16. 5 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ببخشید زیاد حرف زدم.....
    شما سرویستون چیه؟

ببین قانون مشخصی نداره مهم اینه که هر شب دانلود نکنی مثلا یه شب گرفتی فردا شبش رو بیخیال شو

اگه محدودت بکنن فقط از سرورای خارجی هست از سرورای داخلی مثه روز می تونی دانلود داشته باشی و محدود نمیشی

18. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •